Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

hayırlı olsun çok sevindim sağlıkla kucağına al inşallah

Ay canım çok sevindim hayırlı olsunn. .hayırlı şekilde devam etsin tamamına erdirsin Rabbim inşallah

adet olunca bi sıkılıyor canımız ama o bile sağlıklı olduğumuzun bebeğimizin olabileceğinin habercisi aslında..o yüzden sen kendine iyi bak skma canını.
Aynen canım işte o an hiçbişey düşünemıosun aklına qelen tek şey yine olmadı bişeymi var acaba oluyo o düşünceden alamıosun kendini...

İyiyim canım qece biraz sol kasıqım yanar gibi oldu uykudan uyandım acısıyla şimdide biraz var ama yinede iyiyim dayanabilirim :) Sen nasılsın canım ?
Hmm hadi bakalım inşallah güzel haber alırsın bu ay :) Ben de iyiyim karnıma ağrı giriyo arada midem kötü oluo ha oldum ha olcam bekliyorum bakalım

Hmm hadi bakalım inşallah güzel haber alırsın bu ay :) Ben de iyiyim karnıma ağrı giriyo arada midem kötü oluo ha oldum ha olcam bekliyorum bakalım
Amin canım inşallah...Hadi ol bir an öncede başla çalışmalara teyze olucam daha inşallah :)

Ayy canım inşallah yaa..Çok istiyorum senin bu ay olsun ama ben gelirim ardından İnşallah :)
Canım benim cok saol bende istiyorum bekledın bukadar fazla bekletmesin seni hemen qelsin o kırmıaıları qörmek cok zor oluyo qercekten...

Canım benim cok saol bende istiyorum bekledın bukadar fazla bekletmesin seni hemen qelsin o kırmıaıları qörmek cok zor oluyo qercekten...
Aynen cnm ben korunduğum halde bile zor gelio görmek olsun istemiorum bir mucize olsun da gelsin bebeğim istiyorum..Rabbim zamanını bilir çok bekletmesin İnşallah gelsin mutluluğumuz sağlıkla

Aynen cnm ben korunduğum halde bile zor gelio görmek olsun istemiorum bir mucize olsun da gelsin bebeğim istiyorum..Rabbim zamanını bilir çok bekletmesin İnşallah gelsin mutluluğumuz sağlıkla
İnşallah canım inşallah Allahım qörsün bizi duysun sesimizi inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…