- 3 Temmuz 2014
- 2.687
- 2.133
- 248
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #6.201
hayırlı olsun çok sevindim sağlıkla kucağına al inşallahKan sonucumu aldım kızlar Beta HCG değerim 341hesaplarıma göre yanılmıyorsam eğer 4+4
Rabbime şükürler olsun kızlar darısı inşallah başınıza..
Sağlıklı sıhhatli bir hamilelik olur inşallah bu defa
Ay canım çok sevindim hayırlı olsunn. .hayırlı şekilde devam etsin tamamına erdirsin Rabbim inşallahKan sonucumu aldım kızlar Beta HCG değerim 341hesaplarıma göre yanılmıyorsam eğer 4+4
Rabbime şükürler olsun kızlar darısı inşallah başınıza..
Sağlıklı sıhhatli bir hamilelik olur inşallah bu defa
gözün aydın canım..Allah kucağına almayı nasip etsin..
Canim benim cok sevindim Allah. Kucaqina almayida nasip etsin insallah :)
hayırlı olsun çok sevindim sağlıkla kucağına al inşallah
Ay canım çok sevindim hayırlı olsunn. .hayırlı şekilde devam etsin tamamına erdirsin Rabbim inşallah
adet olunca bi sıkılıyor canımız ama o bile sağlıklı olduğumuzun bebeğimizin olabileceğinin habercisi aslında..o yüzden sen kendine iyi bak skma canını.Saol canim adet zamanlari hep bole oluyorum Allah hepimizin yardimcisi olsun insallah
Aminnn canımmAmin inşallahh hayırlısıyla inşallahdarısı tüm arkadaşlara inşallah rabbim isteyen kim varsa onun gönlüne göre versinnn
Aynen canım işte o an hiçbişey düşünemıosun aklına qelen tek şey yine olmadı bişeymi var acaba oluyo o düşünceden alamıosun kendini...adet olunca bi sıkılıyor canımız ama o bile sağlıklı olduğumuzun bebeğimizin olabileceğinin habercisi aslında..o yüzden sen kendine iyi bak skma canını.
Günaydın canım nasılsın ?Günaydın Kızlar
İyiyim canım qece biraz sol kasıqım yanar gibi oldu uykudan uyandım acısıyla şimdide biraz var ama yinede iyiyim dayanabilirim :) Sen nasılsın canım ?Günaydın canım nasılsın ?
Hmm hadi bakalım inşallah güzel haber alırsın bu ay :) Ben de iyiyim karnıma ağrı giriyo arada midem kötü oluo ha oldum ha olcam bekliyorum bakalımİyiyim canım qece biraz sol kasıqım yanar gibi oldu uykudan uyandım acısıyla şimdide biraz var ama yinede iyiyim dayanabilirim :) Sen nasılsın canım ?
Amin canım inşallah...Hadi ol bir an öncede başla çalışmalara teyze olucam daha inşallah :)Hmm hadi bakalım inşallah güzel haber alırsın bu ay :) Ben de iyiyim karnıma ağrı giriyo arada midem kötü oluo ha oldum ha olcam bekliyorum bakalım
Ayy canım inşallah yaa..Çok istiyorum senin bu ay olsun ama ben gelirim ardından İnşallah :)Amin canım inşallah...Hadi ol bir an öncede başla çalışmalara teyze olucam daha inşallah :)
Tatlım gözün aydın. Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin, çok sevindim senin için.Amin inşallah canım rabbim sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin inşaallahh
Canım benim cok saol bende istiyorum bekledın bukadar fazla bekletmesin seni hemen qelsin o kırmıaıları qörmek cok zor oluyo qercekten...Ayy canım inşallah yaa..Çok istiyorum senin bu ay olsun ama ben gelirim ardından İnşallah :)
Aynen cnm ben korunduğum halde bile zor gelio görmekCanım benim cok saol bende istiyorum bekledın bukadar fazla bekletmesin seni hemen qelsin o kırmıaıları qörmek cok zor oluyo qercekten...
İnşallah canım inşallah Allahım qörsün bizi duysun sesimizi inşallahAynen cnm ben korunduğum halde bile zor gelio görmekolsun istemiorum bir mucize olsun da gelsin bebeğim istiyorum..Rabbim zamanını bilir çok bekletmesin İnşallah gelsin mutluluğumuz sağlıkla
Duyuyor cnm duymaz mı kimse bilmese de o biliyo halimizi sabır versin..Nsip etsin hayırlısıylaİnşallah canım inşallah Allahım qörsün bizi duysun sesimizi inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?