- 12 Kasım 2014
- 3.081
- 1.300
- 118
- 34
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #6.721
Anladım canım sen bilirsin tabi bian önce tut ozaman da kaçırma ov. günlerini...bizimki 1 hafta bekleyelim diyor..Haftaya oruç tutmayı düşünüyorum benim kazam var 5 gün birşeyler olmadan çıksın aradan daha temiz olayım dedim..Eşimde tutmak istedi.Tutalım bitsin öle başlayalım dioartık ne olur bilmiyorum ben de
doktorlara kalsa tup bebekte bile sansım azdı.ama veren rabbim veriyo.kaybetmem de de belki bi hayır vardır bilemem. yıllarca beni kistin var,fsh değerin yuksek,menapoza girmek uzeresin elini çabuk tut.yumurtlaman olmuyo diye ordan oraya sürüklediler.en son her seyi bırak tım ve dua ettm butun kalbimle... bebeğim oldu ve düştü. böyle olması bile yani hamile kalıyor olabilmem bile beni fazlasıyla mutlu etti.Öyle cnm tabi tekrarını yaşatmasın Rabbim..8 sene gerçekten çok uzun bir zaman, o zamana kadar neden olmamış peki ? Rabbim en yakın zamanda kavuştursun meleğine.
Canım klomen ve iğne kullandınmı rahim flimi cektlermi hiç ?doktorlara kalsa tup bebekte bile sansım azdı.ama veren rabbim veriyo.kaybetmem de de belki bi hayır vardır bilemem. yıllarca beni kistin var,fsh değerin yuksek,menapoza girmek uzeresin elini çabuk tut.yumurtlaman olmuyo diye ordan oraya sürüklediler.en son her seyi bırak tım ve dua ettm butun kalbimle... bebeğim oldu ve düştü. böyle olması bile yani hamile kalıyor olabilmem bile beni fazlasıyla mutlu etti.
Bence de çok güzel birşey..İnşalah olacak gelecek bebeğin sana annesidoktorlara kalsa tup bebekte bile sansım azdı.ama veren rabbim veriyo.kaybetmem de de belki bi hayır vardır bilemem. yıllarca beni kistin var,fsh değerin yuksek,menapoza girmek uzeresin elini çabuk tut.yumurtlaman olmuyo diye ordan oraya sürüklediler.en son her seyi bırak tım ve dua ettm butun kalbimle... bebeğim oldu ve düştü. böyle olması bile yani hamile kalıyor olabilmem bile beni fazlasıyla mutlu etti.
Evet cnm pazartesi başlıcam aralıksız 5 gün tutmaya çalışcam bakalım..27 şubat 4 mart olarak görünüo nettten baktım yum günleri..inşallah geçmeyiz o günleriAnladım canım sen bilirsin tabi bian önce tut ozaman da kaçırma ov. günlerini...
ne güzel yazmışsın çoookk teşekkur ederim....Bence de çok güzel birşey..İnşalah olacak gelecek bebeğin sana annesi
İnşallah canım hadi bakalım hayırlısı olsunEvet cnm pazartesi başlıcam aralıksız 5 gün tutmaya çalışcam bakalım..27 şubat 4 mart olarak görünüo nettten baktım yum günleri..inşallah geçmeyiz o günleri
klomen ve iğne kullanmadım. ama rahim filmi çekildim ve sonrasın da hamile kaldım. ben hamileliğimi biraz da filme bağladım aslın da belki ufak bi sorun vardı onu ortadan kaldırdı.Canım klomen ve iğne kullandınmı rahim flimi cektlermi hiç ?
İstersen birde onu dene klomen ve iqneyle cok insan hamile kalıo hatta o,coqul gebelik bıle olabılıo neqüzel :)klomen ve iğne kullanmadım. ama rahim filmi çekildim ve sonrasın da hamile kaldım. ben hamileliğimi biraz da filme bağladım aslın da belki ufak bi sorun vardı onu ortadan kaldırdı.
bi taneyi bulsaydık bi hayırlısıyla.... :)İstersen birde onu dene klomen ve iqneyle cok insan hamile kalıo hatta o,coqul gebelik bıle olabılıo neqüzel :)
:))) İnşallah bulucaz canım sabır sabır...bi taneyi bulsaydık bi hayırlısıyla.... :)
İnşallah canım benim..İnşallah canım hadi bakalım hayırlısı olsun
Rica ederim cnm..ne güzel yazmışsın çoookk teşekkur ederim....
gecmis olsun hosgeldin... tekrar nasip olur insaALLAH.merhaba arkadaşlar.ben de yakın zamanda düşük yaptım ve kürtaj oldum. aranıza katılmak istedim. şimdi umutla güzl haberler alacagım gunu bekleyecegim...
Aminn canım hayırlı cumalar..herkese dualarinin kabul oldugu hayirli cumalar
:))) İnşallah bulucaz canım sabır sabır...
Kızlar bgn cok içime doğdu siz ikiniz ayni ayda ve cok yakında hamile kalacaksınızAminn canım hayırlı cumalar..
Ayy canım benimm çok saoll İnşallah..Allah razı olsun bol bol dua et bize..Öpüyorum seni de bebişini de kocamanKızlar bgn cok içime doğdu siz ikiniz ayni ayda ve cok yakında hamile kalacaksınız
Canım benim cok saol inşallah dediqin qibi olur Bizim kürtajlarda aynıydı olurmu olur :)Kızlar bgn cok içime doğdu siz ikiniz ayni ayda ve cok yakında hamile kalacaksınız
İnşallah cnm..Sabredip beklicez bakalım :)Canım benim cok saol inşallah dediqin qibi olur Bizim kürtajlarda aynıydı olurmu olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?