Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

Anladım canım sen bilirsin tabi bian önce tut ozaman da kaçırma ov. günlerini...

Öyle cnm tabi tekrarını yaşatmasın Rabbim..8 sene gerçekten çok uzun bir zaman, o zamana kadar neden olmamış peki ? Rabbim en yakın zamanda kavuştursun meleğine.
doktorlara kalsa tup bebekte bile sansım azdı.ama veren rabbim veriyo.kaybetmem de de belki bi hayır vardır bilemem. yıllarca beni kistin var,fsh değerin yuksek,menapoza girmek uzeresin elini çabuk tut.yumurtlaman olmuyo diye ordan oraya sürüklediler.en son her seyi bırak tım ve dua ettm butun kalbimle... bebeğim oldu ve düştü. böyle olması bile yani hamile kalıyor olabilmem bile beni fazlasıyla mutlu etti.

Canım klomen ve iğne kullandınmı rahim flimi cektlermi hiç ?

Bence de çok güzel birşey..İnşalah olacak gelecek bebeğin sana annesi

Anladım canım sen bilirsin tabi bian önce tut ozaman da kaçırma ov. günlerini...
Evet cnm pazartesi başlıcam aralıksız 5 gün tutmaya çalışcam bakalım..27 şubat 4 mart olarak görünüo nettten baktım yum günleri..inşallah geçmeyiz o günleri

klomen ve iğne kullanmadım. ama rahim filmi çekildim ve sonrasın da hamile kaldım. ben hamileliğimi biraz da filme bağladım aslın da belki ufak bi sorun vardı onu ortadan kaldırdı.
İstersen birde onu dene klomen ve iqneyle cok insan hamile kalıo hatta o,coqul gebelik bıle olabılıo neqüzel :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…