- 3 Temmuz 2014
- 2.687
- 2.133
- 248
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #6.701
geçmiş olsun canım hoşgeldinmerhaba arkadaşlar.ben de yakın zamanda düşük yaptım ve kürtaj oldum. aranıza katılmak istedim. şimdi umutla güzl haberler alacagım gunu bekleyecegim...
saol çok teşekkur edrim.hoşbulduk :)geçmiş olsun canım hoşgeldin
Geçmiş olsun canım hoş geldin Allahım birdaha yaşatması inşallah...merhaba arkadaşlar.ben de yakın zamanda düşük yaptım ve kürtaj oldum. aranıza katılmak istedim. şimdi umutla güzl haberler alacagım gunu bekleyecegim...
Çok geçmiş olsun canım..Hoşgeldin aramıza..Bizler de bekliyoruz güzel haberler almayı..Rabbim hepimize nasip eder İnşallah.. en yakın ve en güzel zamanda sağlıkla kavuşalım meleklerimize..merhaba arkadaşlar.ben de yakın zamanda düşük yaptım ve kürtaj oldum. aranıza katılmak istedim. şimdi umutla güzl haberler alacagım gunu bekleyecegim...
Kuzucum bittimi adet ?Günaydın canım..Hayırlı cumalar sana da..Bol dualı bir cuma geçirelim İnşallah
amin insallah. uzun bi zaman beklemiştim ama olmadı.şimdi yeni mucize mi bekleyeceğim....Çok geçmiş olsun canım..Hoşgeldin aramıza..Bizler de bekliyoruz güzel haberler almayı..Rabbim hepimize nasip eder İnşallah.. en yakın ve en güzel zamanda sağlıkla kavuşalım meleklerimize..
Evet tatlım bitti dün akşam aldım abdestimi..Hayırlısı artık bakalım..Hesap kitap yapmadan çalışcaz artık nasip eder inşallah Rabbim.Kuzucum bittimi adet ?
Bu defa çok bekletmeden gelir meleğin inşallah cnm..amin insallah. uzun bi zaman beklemiştim ama olmadı.şimdi yeni mucize mi bekleyeceğim....
merhaba.benim adtim düznli oldugundan yumurtlamam muhtemel tarihler 12. 13. 14. ve en yüksk 15. gün görünüyordu.8 sene sonra hayatım da ilk defa bunu denedim ve hamile kaldım. kaybettim ama olsun.demekki hamile kalabiliyomusum.Evet tatlım bitti dün akşam aldım abdestimi..Hayırlısı artık bakalım..Hesap kitap yapmadan çalışcaz artık nasip eder inşallah Rabbim.
Amin canım inşallah 2 güne bir düzenli çalışın qelir inşallah bebeqin canım benim...Evet tatlım bitti dün akşam aldım abdestimi..Hayırlısı artık bakalım..Hesap kitap yapmadan çalışcaz artık nasip eder inşallah Rabbim.
Nasip canım Rabbim nasip edince oluyo..Bazen dikkat etsen de olmuyo, ben ilk hamileliğimde hiç bilmiyodum yumurtlama gününü ona göre yapmadık yani çalışmayı.Şimdi çok istediğimiz için takıyoruz kafaya.Rabbim nasip etsin inşallah..Senin kaç haftalıktı kanama ile düşük mü yaptınmerhaba.benim adtim düznli oldugundan yumurtlamam muhtemel tarihler 12. 13. 14. ve en yüksk 15. gün görünüyordu.8 sene sonra hayatım da ilk defa bunu denedim ve hamile kaldım. kaybettim ama olsun.demekki hamile kalabiliyomusum.
Bu düzenli çalışma yumurtlama döneminde mi olacak cnm yoksa ay boyu mu onu anlayamadım benAmin canım inşallah 2 güne bir düzenli çalışın qelir inşallah bebeqin canım benim...
Canım inan hiç fark etmıo ben 5 aylık evliyim ilk ay hamile kaldım aklımızda bebek yoktu ama cok sevindik 7.haftada kaybettim şimdi 3 aydır ovulasyon testiyle deniyorum olmuo ama dediqin qibi bikere olduysa yine olur inşallah...merhaba.benim adtim düznli oldugundan yumurtlamam muhtemel tarihler 12. 13. 14. ve en yüksk 15. gün görünüyordu.8 sene sonra hayatım da ilk defa bunu denedim ve hamile kaldım. kaybettim ama olsun.demekki hamile kalabiliyomusum.
8 haftalıktı canım gelişimi durdu ve düşük başladı.kanamam oldu hastaneye gittim ve acı gercek. ama hayırlısı yapacak bi şey yok :)Nasip canım Rabbim nasip edince oluyo..Bazen dikkat etsen de olmuyo, ben ilk hamileliğimde hiç bilmiyodum yumurtlama gününü ona göre yapmadık yani çalışmayı.Şimdi çok istediğimiz için takıyoruz kafaya.Rabbim nasip etsin inşallah..Senin kaç haftalıktı kanama ile düşük mü yaptın
Sen buqünden itibaren 1 gün yap 1 gün yapma canım adetine 1 hafta kala 2 güne bir yap bırakma yani...Bu düzenli çalışma yumurtlama döneminde mi olacak cnm yoksa ay boyu mu onu anlayamadım ben
bana moral veren tek şey o zaten.... inancımızı kaybetmeyceğiz. olucak inşallah... :)Canım inan hiç fark etmıo ben 5 aylık evliyim ilk ay hamile kaldım aklımızda bebek yoktu ama cok sevindik 7.haftada kaybettim şimdi 3 aydır ovulasyon testiyle deniyorum olmuo ama dediqin qibi bikere olduysa yine olur inşallah...
Öyle cnm tabi tekrarını yaşatmasın Rabbim..8 sene gerçekten çok uzun bir zaman, o zamana kadar neden olmamış peki ? Rabbim en yakın zamanda kavuştursun meleğine.8 haftalıktı canım gelişimi durdu ve düşük başladı.kanamam oldu hastaneye gittim ve acı gercek. ama hayırlısı yapacak bi şey yok :)
İnşallah tek isteqimiz bu zaten Allahım yüzümüze baksın inşallah...bana moral veren tek şey o zaten.... inancımızı kaybetmeyceğiz. olucak inşallah... :)
amin hayırlı ve sağlıklı bebekler nasip etsin insallah.İnşallah tek isteqimiz bu zaten Allahım yüzümüze baksın inşallah...
bizimki 1 hafta bekleyelim diyor..Haftaya oruç tutmayı düşünüyorum benim kazam var 5 gün birşeyler olmadan çıksın aradan daha temiz olayım dedim..Eşimde tutmak istedi.Tutalım bitsin öle başlayalım dioSen buqünden itibaren 1 gün yap 1 gün yapma canım adetine 1 hafta kala 2 güne bir yap bırakma yani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?