- 12 Kasım 2014
- 3.081
- 1.300
- 118
- 34
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #6.681
Amin canım inşallah bende öle yapıcam bu ay 1 gün arayla ov.testide kullanmıcam bakalım ne olcak bu sefer olur inşallah...Canimmmmmm sıkma canını bak benim hamilelikle ilgili hiçbir belirtim yoktu hemde hiç... bende olmaz dedim bu ay çok kafama taktim dedim yani çocuk için yapıyordum o an bile aklimdaydi olmaz dedim ama Rabbim nasip etti demekki zamanı değilmiş bide ilişki sıklığını ben birgün var birgün yok yaptım hiç ertelemedim hatta eşimle küsmemeye dikkat ettim sırf çalışmalar aksamasin diye düşün yanibiz burda hEp birbirimize dualar ediyoruz allahın izniyle Rabbim hepimizin dualarini kabul eder..
Amin canım inşallah bende öle yapıcam bu ay 1 gün arayla ov.testide kullanmıcam bakalım ne olcak bu sefer olur inşallah...
Tamam canım cok teşekkür ederim :)Bende kullandım Ov.Testi ama olmamıştı canım en garantisi birgün var birgün yok hee tabi yataktan hiç kalkmadim ve ayaklarını havada tut belinin altına yastık koy
Tamam canım cok teşekkür ederim :)
Çok saol canım benim inşallah...Canim benim güzel haberlerle inşallah.. Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
canım ben göremedim ama fotoğraf olduğu için olabilir görünmüyo fotolarda pek..Sen gördüysen vardır cnm İnşallah..Hayırlısı olsun :)Kızlar batım 22 subat ama dayanamiyip buguntest yaptim szde benim gibi ikinci czgiyi görüyomsnz
Cnm kan ver bnce bnde göremedim ama sen gormussen vardir cunki cok siliktir o hadi hayirlisi ınş vardirKızlar batım 22 subat ama dayanamiyip buguntest yaptim szde benim gibi ikinci czgiyi görüyomsnz
Bebegin hayirli olsun canim cok sevindim :)Cnm kan ver bnce bnde göremedim ama sen gormussen vardir cunki cok siliktir o hadi hayirlisi ınş vardir
Cok Saol cnm ınş seninde olacak hemen test yaptir guzel haberlerle gelBebegin hayirli olsun canim cok sevindim :)
Cok Saol cnm ınş seninde olacak hemen test yaptir guzel haberlerle gel[/QUOT] insallah canim benim
Insallah canim benim
Suan baktigimda bnde goremedim canim ama resimden gozukmuyo galiba yada ben yanilyorum :)H hasretduman canım bende göremedim fotoğrafta çizgiyi ama eğer sen gördüysen vardır tabikide :) hayırlı olsun kan testi yaptır canım
Saol canım benim amimn inşallah...selam herkesecansevcim hayirlisi olsun cnm, ilki nasil olduysa ikincide ayni sekilde olacak INSAALLAH
Günaydın canım sanada hayırlı cumalar....günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hayırlı cumalar
Günaydın canım..Hayırlı cumalar sana da..Bol dualı bir cuma geçirelim İnşallahgünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hayırlı cumalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?