Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

Amin canım inşallah bende öle yapıcam bu ay 1 gün arayla ov.testide kullanmıcam bakalım ne olcak bu sefer olur inşallah...

Amin canım inşallah bende öle yapıcam bu ay 1 gün arayla ov.testide kullanmıcam bakalım ne olcak bu sefer olur inşallah...

Bende kullandım Ov.Testi ama olmamıştı canım en garantisi birgün var birgün yok hee tabi yataktan hiç kalkmadim ve ayaklarını havada tut belinin altına yastık koy

Kızlar batım 22 subat ama dayanamiyip buguntest yaptim szde benim gibi ikinci czgiyi görüyomsnz

Eklentiler

• Screenshot_2015-02-19-14-27-30.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 61
Kızlar batım 22 subat ama dayanamiyip buguntest yaptim szde benim gibi ikinci czgiyi görüyomsnz
canım ben göremedim ama fotoğraf olduğu için olabilir görünmüyo fotolarda pek..Sen gördüysen vardır cnm İnşallah..Hayırlısı olsun :)

merhaba arkadaşlar.ben de yakın zamanda düşük yaptım ve kürtaj oldum. aranıza katılmak istedim. şimdi umutla güzl haberler alacagım gunu bekleyecegim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…