- 12 Kasım 2014
- 3.081
- 1.300
- 118
- 34
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #6.741
Aynen canım inşallah...İnşallah cnm..Sabredip beklicez bakalım :)
Ayy canım benimm çok saoll İnşallah..Allah razı olsun bol bol dua et bize..Öpüyorum seni de bebişini de kocaman
Ediyorum bol dua kızlar rabbim gonlunuze göre versin ınş en kısa zmandaCanım benim cok saol inşallah dediqin qibi olur Bizim kürtajlarda aynıydı olurmu olur :)
Aminnn canım İnşallah..Sağlıklı, hayırlı evlatlar versin tüm isteyenlere :)Ediyorum bol dua kızlar rabbim gonlunuze göre versin ınş en kısa zmanda
geçmiş olsun aramıza hosgeldin inşallah kısa sürede bebeğine kavsursun canım :) hepimiz heyecanlla burdan hamileyimmmmmm diyecegımız günü bekliyoruz :)merhaba arkadaşlar.ben de yakın zamanda düşük yaptım ve kürtaj oldum. aranıza katılmak istedim. şimdi umutla güzl haberler alacagım gunu bekleyecegim...
hosbulduk :) gelecek o gunler insallah. sonra bizde topiğimizi açarız :)geçmiş olsun aramıza hosgeldin inşallah kısa sürede bebeğine kavsursun canım :) hepimiz heyecanlla burdan hamileyimmmmmm diyecegımız günü bekliyoruz :)
tesekkur edrim.hoşbulduk.insallah hayırlısıyla...gecmis olsun hosgeldin... tekrar nasip olur insaALLAH.
SELAM KIZLAR HAYIRLI CUMALAR HERKESE.
Ben yaşamadım canım. Ama yerleşme kanaması yaşayanlar çok. Inş seninki de yerleşme kanamasıdırKizlar yardim edin pazar gunu batim ama bugun akintiyla brbr kan geldi belki bir damla acaba adetmi olucam yoksa yerlesme kanamasimi siz boyle bisey yasadinizmi
enerjiniz tam galiba. maşallah maşallah.....günaydın
ruhum enerjik bedenim uyuşukenerjiniz tam galiba. maşallah maşallah.....
aynıyız demek ki ne yapmalı acaba? :)ruhum enerjik bedenim uyuşuk
inşallah canım daha devami gelmedi dunden beriBen yaşamadım canım. Ama yerleşme kanaması yaşayanlar çok. Inş seninki de yerleşme kanamasıdır
İnsallah oledir canim...inşallah canım daha devami gelmedi dunden beri
Cnm bebekten olmasin bu koyuluk bata kac gün var ins bebektendirKızlar nasılsnz ben şaşkınım 20. Gün hala yum çatlamadı gec yumurtlucam bu ayyyyy inşallah gelir bebişlerimiz bu ayyyy :)
Canım bebekten olcagını sanmıyorum cunku bat 5marttaCnm bebekten olmasin bu koyuluk bata kac gün var ins bebektendir
O zmn çalışmalara devam cnm çatlatacak belli ins 5 martta gelmez 9 ay gelmemek üzere kırmızılarCanım bebekten olcagını sanmıyorum cunku bat 5martta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?