- 12 Kasım 2014
- 3.081
- 1.300
- 118
- 34
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #6.781
Amin canım inşallah...aminn canım..Birkaç ay beklesek de hayırlı sağlıklı olsun.Aynı acıları yaşatmasın Rabbim tekrardan.
Mrb cnm merak ettim yaptın mı kan testi? vardır inşallah bebiş:)canım ben de seninle aynı durumdayım.benimde bugün adet günüm dün sabah test yaptım çift çizgiyi gördüm sonra akşama dediğin gibi pembe gibi bi akıntı geldi sonra akşam bi test daha yaptım yine pozitif.başka da bişey gelmedi.ama acayip belim ağrıyor.yarın kan testi yaptıracam.bakalım hayırlısıyla vardır inşallah.sen test yapmışmıydın?
Canım bugun nasıl oldun??? Bnm ark benek mevludu vardı ordaydım eve geldm 2gunluk yatılı mısafrm gelecek kv lerde var off cok yoegunum uyumak istiyormiim cnm sukur ama felaket mide agrilarim var
Canımmmm silik buuuu haydi kana :) inşllah hayırlı haberler alırsın tbrklerKizlar silik cizgiyi goruyomusunuz yoksa benmi yaniliyorum
insallah canim cok sagolCanımmmm silik buuuu haydi kana :) inşllah hayırlı haberler alırsın tbrkler
Canim benim var nequzel cok sevindim hemen kan ver insallah cikar kandada canim :)Kizlar silik cizgiyi goruyomusunuz yoksa benmi yaniliyorum
ONemli olan kan canim insallah cikarCanim benim var nequzel cok sevindim hemen kan ver insallah cikar kandada canim :)
Kizlar silik cizgiyi goruyomusunuz yoksa benmi yaniliyorum
Evet canım bugün yaptırdım çok şükür varmış.. Hala gerçek olduğuna inanmıyorum..ultrasonla görene kadar da inanamam herhalde.:)Allahım herkese nasip etsin inşallah..Mrb cnm merak ettim yaptın mı kan testi? vardır inşallah bebiş:)
Hayırlısı canım.. Allah nasib eder inşallah.Negatif canim
ay cok zor yatili misafir cnm allah yardimcin olsun bayadir burdalar sanirim kvgil seninCanım bugun nasıl oldun??? Bnm ark benek mevludu vardı ordaydım eve geldm 2gunluk yatılı mısafrm gelecek kv lerde var off cok yoegunum uyumak istiyorm
Evet canm zor tam dinlenmem gereken dönmde misafr agırlıyorm kv geleli bu c.tesi 2 hafta olcak belki pazar günü giderleray cok zor yatili misafir cnm allah yardimcin olsun bayadir burdalar sanirim kvgil senin
Çok sevindim cnm benim :) görürsün inşallah bi daha da gitmez senden 9 ay :) Kucağına alıp sevdiğin günleri de görürsün Rabbimin izniyle..Darısı bizlereEvet canım bugün yaptırdım çok şükür varmış.. Hala gerçek olduğuna inanmıyorum..ultrasonla görene kadar da inanamam herhalde.:)Allahım herkese nasip etsin inşallah..
İnşallah cnm güzel haberlerle gel İnşallah..Hamişler çoğalıyo ne güzell :)ONemli olan kan canim insallah cikar
İnşallah canım qüzel haberlerini bekliyoruz :)ONemli olan kan canim insallah cikar
Gözün Aydın canım benim çok sevindim :)Evet canım bugün yaptırdım çok şükür varmış.. Hala gerçek olduğuna inanmıyorum..ultrasonla görene kadar da inanamam herhalde.:)Allahım herkese nasip etsin inşallah..
Günaydın canım aminn inşallah...Günaydın kızlarr..Ne güzel bir sabah bu sabah..Güzel haberler var..Darısı bizlere İnşallah..
aminnn canım inşallah tamamına erdiririz..Allah herkese nasip etsin.darısı isteyen bekleyen tüm arkadaşlara inşallaaaah.Çok sevindim cnm benim :) görürsün inşallah bi daha da gitmez senden 9 ay :) Kucağına alıp sevdiğin günleri de görürsün Rabbimin izniyle..Darısı bizlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?