- 16 Şubat 2013
- 4.620
- 3.154
- 198
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
Neden kiiiiBlumm ozel msj atamiyrm sanaa
Evet yaptiim..ama umutlanmak istemiyorum belli belirsiz 2.czgi cikti ama gecen ayda yaptigimda boyle bisey oldu ve adet oldum sonra.blumm bgn bnm 1hafta onceden cikti deyince benmde 3gun var yaptim bakalim.en saglikli sonucu gunum gelince alcam insallah.darisi tum bekleyen arkadaslarla banada insallah cok kotu gunler gecirdik hepimiz insallah kucagimiza almayi nasip etsin rabbim
bugün yaptım öyle denemek amaçlı c çizgisi belirgin t çizgisi ise belli belirsiz çıktı normalde böyle mi çıkıyor yoksa tek çizgi mi? adetim bitimimin bugün 3. günü erken ama...İnsallah hayirlisi bakalm.eger fazla aldiysan bekleme adetinden sonra basla belki o donem yumurtlama gunn.mesela ben 12-14.gunler zannediyordum 15.gun poztif cikti bu da 24-36saat icinde iliski onerildigine gore benm gunm 16-17.gunlerms.kacirma gunleri bnce basla hmn
benim de yeni bitti teste başladım hadi hayırlısı senin için deBenimde ovulasyon testim geldi bugum bi kac gun var adetimin bitmesine:)
Ovulasyonda 2.czgi hep silik cikiyor.pozitf olunca 2.czgi koyu renk cikiyor atmazsin testleri aradaki farki gorursun.hayirlisibugün yaptım öyle denemek amaçlı c çizgisi belirgin t çizgisi ise belli belirsiz çıktı normalde böyle mi çıkıyor yoksa tek çizgi mi? adetim bitimimin bugün 3. günü erken ama...
Amin canm insallah allah herkese nasip etsin.ama henuz kesin degil.kesinlestiginde bu guzel haberi sizlerle paylascam insallah canm kader arkadaslarim.rabbim yuzumuzu guldursun sevnclerimiz yarida kalmasin tamamina erdirsin:)Aman Allahım tüylerım dikendiken oldu inanamıyorum coooooook mutluyum bence kan tahlılı için fazla bekleme biliyosun bizim gebelıkler öenmli ayyyy cok heyecanlı Allahım sağsalım nasip etsın bebişini inşallah :)
ben bu ay korunmama kararı aldım.bilmem doğrumu yaptım
Ben 1 adet donemi gecrdim kurtajdan sonra .2.ay olmadi rahim toparlanmadi sanirim ki doktorum 2ay koruma vermsti ama siz bilirsiniz de dedi.korumayi birakmak bile psikolojij olarak iyi hissettiriyor.eger hazir hissedersen birak allah bilir nasipte varsa olur.dusukten sonra adet olmadan hamile kalip bebegi saglikli dogan arkadasim var:)hayirlisiben bu ay korunmama kararı aldım.bilmem doğrumu yaptım
Amin canm insallah allah herkese nasip etsin.ama henuz kesin degil.kesinlestiginde bu guzel haberi sizlerle paylascam insallah canm kader arkadaslarim.rabbim yuzumuzu guldursun sevnclerimiz yarida kalmasin tamamina erdirsin:)
Canimmmm bidaha yapsanya bugun belki koyulasir ay varya oyle heyecan yaptim ki kan testine mi gitsen bugun ozel hastanelerde bir saatte cikiyorinşallah kesınleşick ve ilk bebişimiz gelck Allahın izniyle Rabbım senı ve bebegını korusun arkadasım
Korunma canimm eger iyilestiysen olur zaten dogru bi karar benceben bu ay korunmama kararı aldım.bilmem doğrumu yaptım
Canm bgn sabah yaptim yine belli belirsiz golgeli bisey.pazar adet gunum,sali-crsmba gidelim dedik insallah.test hatali olabilir cok belirginde degil cunku.gunm gecsinde bakalin.rabbim tamamina erdirsin isteyen herkese nasip etsin insallahCanimmmm bidaha yapsanya bugun belki koyulasir ay varya oyle heyecan yaptim ki kan testine mi gitsen bugun ozel hastanelerde bir saatte cikiyor
Tamam canimm ama olmasa hic cizgi cikmaz var bence ya ayy merakla bekliyorum hemen yaz canimmm haberi alincaCanm bgn sabah yaptim yine belli belirsiz golgeli bisey.pazar adet gunum,sali-crsmba gidelim dedik insallah.test hatali olabilir cok belirginde degil cunku.gunm gecsinde bakalin.rabbim tamamina erdirsin isteyen herkese nasip etsin insallah
Hayirli cumalar arkadasimAllahım bugun cok güzel bi gün hem mübarek cuma günü hem de evrem içime umut doldurdu içim cok rahat şükürler olsun hayırlı cumalar herkese
sana uydum cemre :) bende sendenim madem bu ay..vatana millete hayırlı uğurlu olsun..valla kendi adıma sevindim canım çünkü malum benimde 1 ay geçti kürtajın üstünden ve bende bu ay korunmuyorum.Ama ben bir dr a daha sordum 1-2 ay yeterli demişti.Bende 1 ayı baz aldım kendime.Hemen bu ay hamile kalmayı beklemiyorum (kalsam süper olur da) ama korunmayı bırakmak bile çok umutlandırdı beni moralim düzeldi.Hem bu durumlarda biraz da kaderci olmak gerek.Biz 1 yıl da beklesek o bebek gelmicekse gelmicek .O yüzden bıraktım gitti....
kesinlikle katılıyorum..hakkımızda hayırlısı...bu senin kaçıncı ayın evrem...Ben 1 adet donemi gecrdim kurtajdan sonra .2.ay olmadi rahim toparlanmadi sanirim ki doktorum 2ay koruma vermsti ama siz bilirsiniz de dedi.korumayi birakmak bile psikolojij olarak iyi hissettiriyor.eger hazir hissedersen birak allah bilir nasipte varsa olur.dusukten sonra adet olmadan hamile kalip bebegi saglikli dogan arkadasim var:)hayirlisi
oh valla kızlar içimi rahatlattınız...karar verdim ama doğrumudur değilmidir diye kendimi yiyordum..olacağı varsa olur zaten....Korunma canimm eger iyilestiysen olur zaten dogru bi karar bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?