- 16 Şubat 2013
- 4.620
- 3.154
- 198
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #6.821
Aynen canm aynı evde yaşamak felaket ben yapamazdm Allah kolaylık versin kalanlara :SAy zor ya valla insan kasiliyor yaşam alanı kisitlaniyor birde bn hayret ediyorum ayni evde yaşayanlara biz yatılı geldiler mi geriliyoruzda :)
Canım hoşqeldin özlettin kendini olmaz olurmu var ama biz daha beklemedeiz qeçmiş olsun canım olur inşallah...kızlar nasılsınız yeni hamişler varmıı neler yapıyosunuzzz ben uzun zamandır giremiyorum eşim amelyat oldu kv kp derken giremedim uzun zaman bizim 3 ay umut etmeyin dedi dr 3 ay sonra sahalara dönücemmm hahaaha
Aynen cnm valla bnde aynı şekilde yapamazdimAynen canm aynı evde yaşamak felaket ben yapamazdm Allah kolaylık versin kalanlara :S
İyiyiz cnm çok şükür ne olsun..Beklioz biz de çalışmaya bu ay başlıcaz kısmet olursa tabi..Hayırlı zmanda olsun saplantı haline getirmemeye çalışcam başarabilirsem eğer..Senin de iyi olmş cnm 3 ay sonra hemen olur inşallah bekletmez seni :)
Canım hoşqeldin özlettin kendini olmaz olurmu var ama biz daha beklemedeiz qeçmiş olsun canım olur inşallah...
Hayırlısı olsun canım amin inşallah :)kızlar dün kurtaj dan sonra ilkl adetimi gördüm normale döndüm. Rabbim inşallah bir an önce o güzl haberi almayı nasip ederve bütün kardeşlerime.....
İnşallah cnm inşallah..Rabbim bebişler gelinceye kadar sabırla beklemeyi nasip etsin..Insallah canim insallah evet kafa rahatligi cok onemli kim rahat davranip bebise beynini yormuyosa hamis kalio ama biz kafaya feci takiyoruz insallah hakkimmizda hayirlisi olsun
İnşallah cnmkızlar dün kurtaj dan sonra ilkl adetimi gördüm normale döndüm. Rabbim inşallah bir an önce o güzl haberi almayı nasip ederve bütün kardeşlerime.....
Günaydın cnm:) nasılsın bitti mi adetin ?Günaydın Kızlar
İyi canım çok şükür bitti dün yıkandım Bismillah dedik bakalım hayırlsıı olsun sen nasılsın nasıl qidiyor?Günaydın cnm:) nasılsın bitti mi adetin ?
İyi bakalım hayırlısı olsun canım..Ben de iyiyim işte biz oruç tutuyoz bu hafta..Cuma gününden sonra başlıcaz henüz bir çalışma yokİyi canım çok şükür bitti dün yıkandım Bismillah dedik bakalım hayırlsıı olsun sen nasılsın nasıl qidiyor?
Geçmiş olsun cnm..Kimyasal gebeliklerde herhangi bir işlem yapılmadığı için korunma süreci yok sanırım..Olmuştur inşallah..Ağrıların çoksa git istersen doktora muayene ol için rahatlasın.bayanlarr.geçen ocak ayinda kimyalsal gebelik yasadim şubatin 6 da adet oldum normal adet günümde ve adetten sonra sanirm yumurtlama gününe denk geldik ki bnm üç dört gündür fln kasiklarimda batmalar oluyor göğüs uçlarında büyüme var ve hassas lik var idara çok çıkmaya başladım dünde ıilişki sırasında acayip bi şekilde sağkasigimda batmalar oldu kistmi var hamilemiyim bilemedim folic asit kullNiyordum gebelige yardımcı olsun die dr verdi kimyalsAl gebelik birsonrKi gebeligi etkilemez hemen ardından hamile kalanlar varmış adetime daha iki hafta fln var test yaptım negatif çıktı
Amin canım inşallah...İyi bakalım hayırlısı olsun canım..Ben de iyiyim işte biz oruç tutuyoz bu hafta..Cuma gününden sonra başlıcaz henüz bir çalışma yokBakalım nasipte varsa olur..Kasmıym kendimi diyorum becerebilirsem
Geçmiş olsun canım 2 hafta varsa testin negatif çıkması normal bebek olduysa bile yeni döllenmiştir daha biraz daha sabırlı olmalısın inşallah qelmiştir bebeqin...bayanlarr.geçen ocak ayinda kimyalsal gebelik yasadim şubatin 6 da adet oldum normal adet günümde ve adetten sonra sanirm yumurtlama gününe denk geldik ki bnm üç dört gündür fln kasiklarimda batmalar oluyor göğüs uçlarında büyüme var ve hassas lik var idara çok çıkmaya başladım dünde ıilişki sırasında acayip bi şekilde sağkasigimda batmalar oldu kistmi var hamilemiyim bilemedim folic asit kullNiyordum gebelige yardımcı olsun die dr verdi kimyalsAl gebelik birsonrKi gebeligi etkilemez hemen ardından hamile kalanlar varmış adetime daha iki hafta fln var test yaptım negatif çıktı
saol cnm ınşGeçmiş olsun canım 2 hafta varsa testin negatif çıkması normal bebek olduysa bile yeni döllenmiştir daha biraz daha sabırlı olmalısın inşallah qelmiştir bebeqin...
Evet korunmaya gerek yok dedi dr daha önce ağrım yoktu bu yüzden hissediyorum yani sürekli ağrıyı hamileliktense ömür boyu çekerim hc sorun değilde eğer kist fln varsa die korkuryorum calistgm için pek vaktim yokGeçmiş olsun cnm..Kimyasal gebeliklerde herhangi bir işlem yapılmadığı için korunma süreci yok sanırım..Olmuştur inşallah..Ağrıların çoksa git istersen doktora muayene ol için rahatlasın.
Bekle cnm o zaman bir süre daha..İnşallah bebiştendir.Evet korunmaya gerek yok dedi dr daha önce ağrım yoktu bu yüzden hissediyorum yani sürekli ağrıyı hamileliktense ömür boyu çekerim hc sorun değilde eğer kist fln varsa die korkuryorum calistgm için pek vaktim yokdr gitmeye bide geçen ay hep hastanedeydik korkuyorumda artk sağlam giden hasta çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?