Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

Aminn cnm İnşallah.Unutma bizleri de dualarında..Rabbim korusun sizi de bebişinle :)
amin canım..hep dua ediyorum bizim gibi umut bekleyenlere.Allah bir daha böyle bi acı göstermesin ve sağlıklı bebeklerimiz olsun inşallah diye ...çok şükür ki medet bekleiğimiz Allah..O duaları kabul eder. vaktini bekliyordur.Allaım bekleme sabrı versin

Evet canm zor tam dinlenmem gereken dönmde misafr agırlıyorm kv geleli bu c.tesi 2 hafta olcak belki pazar günü giderler

canım bu hafta sonu da benim kayınvalidemler geliyorlar ne kadar kalırlar bilemiyorum ama en az bir ay kalırlar diye tahmin ediyorum. Eşim yaşadı artık iş yapmaz evde annesi yapar

günaydınnnn hanımlarrrr

sabah sabah ne güzel haberler aldım öyle 2 tane hamişimiz var hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin inşallahhh

günaydınnnn hanımlarrrr

sabah sabah ne güzel haberler aldım öyle 2 tane hamişimiz var hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin inşallahhh
Günaydın canım..Evet çok güzel bir sabah, güzel haberler var:) İnşallah bize de nasip eder Rabbim o haberi vermeyi en yakın en hayırlı zamanda..Rabbim hepinize tüm hamişlere nasip etsin kucaklarına almalarını yavrularını..Bize de nasip etsin İnşallah

aminnnn canım inşallahhhhh

günaydın canım. iyiyim çok şükür bebişte iyi sanırım bilmiyorum iki gündür rüyamda doğurduğumu görüyorum ama biraz problemli gibi moralim bozulmasın diye yorumlara bakmadım
Hayır olsun canım bakma sen yorumlara falan Allah korusun inşallah senide bebişinide...

canım bu hafta sonu da benim kayınvalidemler geliyorlar ne kadar kalırlar bilemiyorum ama en az bir ay kalırlar diye tahmin ediyorum. Eşim yaşadı artık iş yapmaz evde annesi yapar
Kaderimiz aynı canm :) aynı memlekete olmamak bi yandn iyi senede bi kez geliyolar ama uzun kalıyolar benmkişernde gitmeye niyeti yok bî hafta daha kalırız diyolar sanıım kalcaklar suratlı davransam kalamazlar ama onuda yapamıyorm senın için suan iyi olcak canın ne istiyosa yaptır :) temizlıkte yaptır ohhhh mis :)

kızlar nasılsınız yeni hamişler varmıı neler yapıyosunuzzz ben uzun zamandır giremiyorum eşim amelyat oldu kv kp derken giremedim uzun zaman bizim 3 ay umut etmeyin dedi dr 3 ay sonra sahalara dönücemmm hahaaha

evet benim için o yönden iyi neyse bir hafta daha sabret az kaldı:)

kızlar nasılsınız yeni hamişler varmıı neler yapıyosunuzzz ben uzun zamandır giremiyorum eşim amelyat oldu kv kp derken giremedim uzun zaman bizim 3 ay umut etmeyin dedi dr 3 ay sonra sahalara dönücemmm hahaaha
İyiyiz cnm çok şükür ne olsun..Beklioz biz de çalışmaya bu ay başlıcaz kısmet olursa tabi..Hayırlı zmanda olsun saplantı haline getirmemeye çalışcam başarabilirsem eğer..Senin de iyi olmş cnm 3 ay sonra hemen olur inşallah bekletmez seni :)

Canım 7-8 ay köyde kalıyolar yazn kısın izmirde uzak değil 2-3 günlüğüne gelip tekrar 2-3 hafta snra 2-3 günlüğüne yine gelebilirler ama öyle yapmıyolar gelip 2-3 hafta kalıyolar:S
Ay zor ya valla insan kasiliyor yaşam alanı kisitlaniyor birde bn hayret ediyorum ayni evde yaşayanlara biz yatılı geldiler mi geriliyoruzda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…