- 15 Ocak 2015
- 235
- 96
- 38
- 31
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #6.841
İnsallaaaaahhhhhhhhh :) kan testi en erken ne zaman sonuç verir acabaBekle cnm o zaman bir süre daha..İnşallah bebiştendir.
Canım ilişkinin bi zarar vermediqini sölemişti doktor ama daha 15 qün kalıo bence uzun bir zaman 15 gün ne olur ne olmaz 2 güne bir olsun bencecok zorlamadan...kızlar merhaba bir şey sormak istiyorum. benim yumurtlama günüm 2 martta bitiyor tahmini bat tarihim 15 mart ben yumurtlama tarihinden sonra adet zamanına kadar ilişkiye girsem sorun olur mu acaba? Önceden düşük olduğu için ilişki düşüğü tetikler mi sizce ?
bende öyle düşünüyorum.hayırlısı bakalımCanım ilişkinin bi zarar vermediqini sölemişti doktor ama daha 15 qün kalıo bence uzun bir zaman 15 gün ne olur ne olmaz 2 güne bir olsun bencecok zorlamadan...
Canım hiç bilmiyorum o konuda pek bir bilgim yok..ilişkiden 12 gün sonra testte çıkar diye duydum ama tarihini biliosan tahmini olarak yap test kan ver istersen en kesin sonucu kan verirİnsallaaaaahhhhhhhhh :) kan testi en erken ne zaman sonuç verir acaba
Günaydın canımmGünaydın Kızlar
Sabah bi hamile haberiyle düştüm yollara cok sevindim ama içimde burkulmuo deil tabi istemiolardı bıde habersiz olmuş Allah analaı babalı büyütsün darısı bize olsun inşallah....Günaydın canımm
İnşallah canım..Evet öle oluo insan kendini eksik gibi hissediyo demiSabah bi hamile haberiyle düştüm yollara cok sevindim ama içimde burkulmuo deil tabi istemiolardı bıde habersiz olmuş Allah analaı babalı büyütsün darısı bize olsun inşallah....
Günaydın cnm..Sağol sana da hayırlı günler :)günaydınnnnnn herkese hayırlı günler
Aynen canım qerçektenİnşallah canım..Evet öle oluo insan kendini eksik gibi hissediyo demi
Günaydın canım..günaydınnnnnn herkese hayırlı günler
Rabbim bize de nasip etsin İnşallah..Sağlıklı, güzel, hayırlı bir hamilelik en yakın zamandaAynen canım qerçekten
Günaydın cnm..Nasılsın nasıl gidiyo?Günaydın kızlar
Günaydın cnm..Nasılsın nasıl gidiyo?
Ben daha başlayamadım çalışmalara..Kısmet olursa yarından sonra başlıcazElhamdulillah iyiyim canım çalışmalar nasıl gidiyor
Ben daha başlayamadım çalışmalara..Kısmet olursa yarından sonra başlıcazYum günlerini kaçırmayız inşallah :)
Günaydın canım...Günaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?