- 16 Şubat 2013
- 4.620
- 3.154
- 198
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #7.241
Kiyamayizki biz onlara nazli davraniolar sadece bize qelcekler annelerine insallah :)CanSev_Can kusummelek kızlar hayırlısı ama bi gelsin yramazlar popolarını ısırczzz onlarn bizi beklettıkleri için :)
Ben onlarin nazini yerimKiyamayizki biz onlara nazli davraniolar sadece bize qelcekler annelerine insallah :)
İnşallah canım..Hayırlısı olsun.Senin de geçmiş kadınlar günün kutlu olsun tatlımBen onlarin nazini yerimbenim kirmizilar geldi kizlar yeni bat 7 nisan insallan bu ay guzel sonuc alirizzzz kadinlar gununuzude rotarli olarak kutluyorum
Hyaırlısı olsun canım inşallah seninde kadınlar günün kutlu olsunBen onlarin nazini yerimbenim kirmizilar geldi kizlar yeni bat 7 nisan insallan bu ay guzel sonuc alirizzzz kadinlar gununuzude rotarli olarak kutluyorum
Günaydın canım kadınlar günün kutlu olsun :) Nasılsın senin bat nezamandı?Günaydınlarr hanımlarrMusmutlu bir gün geçirmemiz dileğiyle
Sağol tatlım senin de kutlu olsun :) İyiyim çok şükür 18 Mart olması lazım bat bakalım hayırlısı..Senini ne zman?Günaydın canım kadınlar günün kutlu olsun :) Nasılsın senin bat nezamandı?
Saol canım 20 mart benimde :)Sağol tatlım senin de kutlu olsun :) İyiyim çok şükür 18 Mart olması lazım bat bakalım hayırlısı..Senini ne zman?
Kader arkadaşım benim :) Güzel haberler alırız İnşallah bu ay..Rabbim güldürsün yüzümüzüSaol canım 20 mart benimde :)
:) amin canım benim inşallahKader arkadaşım benim :) Güzel haberler alırız İnşallah bu ay..Rabbim güldürsün yüzümüzü
adet oldun mu peki?Kizlarrrr ben hamile degilim atesim busabah dustu 36.3 ben 36.2 de kirmizilarla karsilasiyorum cunku hayirlisi artikkk onumzdeki ay yine calismaya devam :)
Ben onlarin nazini yerimbenim kirmizilar geldi kizlar yeni bat 7 nisan insallan bu ay guzel sonuc alirizzzz kadinlar gununuzude rotarli olarak kutluyorum
İyiyiz canım sen nasılsın nasıl gidiyor?Gunaydin hatunlar nasilsiniz
iyim canim sukur iyi gidiyor simdilik. ara ara bulantilarim oluyor doktor randevumuzda 19 mart beklemek zor geliyorİyiyiz canım sen nasılsın nasıl gidiyor?
Sabır canım inşallah iyi olur saq salim alırsın kucaqına bebişiniiyim canim sukur iyi gidiyor simdilik. ara ara bulantilarim oluyor doktor randevumuzda 19 mart beklemek zor geliyor
amin canim insaAllah . sizlerdende guzel haberler alacaz insaALLAHSabır canım inşallah iyi olur saq salim alırsın kucaqına bebişini
Amin canım inşallahamin canim insaAllah . sizlerdende guzel haberler alacaz insaALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?