Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

Kızlar Çarşamba kimyasal gebelik yaşadım Yaklaşık 6 haftalik idi. kürtaj yapmadı doktor hala kanamam var. ayrıca polikistik varmış. zaten zor hamile kalacak misim birde doktor 3 ay korunun dedi. saçma değil mi kürtaj olmadım ben. Bebek istiyorum

Canm cok geçmiş olsun ben kurtaj oldm dkr 6 ay korun dedi ama hic korunmadm ve 6 ay oluo düşük yapali secim senin bnm ilk gebelik de 7 ay da olmusdu o yuzden korunmadm ben hic sana kalmis tercih canim

Koltuklari falan hep kp cektirdim Allah razi olsun yardm etti Allah buyuk varsa olmamistir bisicik :)

Canm bence hic korunmaaaa kimyasal sonucta gcmis olsun

Canm cok geçmiş olsun ben kurtaj oldm dkr 6 ay korun dedi ama hic korunmadm ve 6 ay oluo düşük yapali secim senin bnm ilk gebelik de 7 ay da olmusdu o yuzden korunmadm ben hic sana kalmis tercih canim
Benimde 5 ay sonra gelen bi mutluluktu ama hemen bitti

Yükselmiştir cnm..Çok sevindim hayırlı olsun darısı bizlere..Adet günü gelmeden yaptırmışsın kan tahlili ne güzel..Ben korkardım herhalde :) Var mıydı belirtiler nasıl anladın ?
Canm hamilelik için yaptırmadım testi bi kaç kere pembe leke geldi bende korktum kist falan mı acaba diye o yüzden gittim doktora tesadüfen öğrendim sürpriz oldu :)

Ama keseyi görüp kalp atışını duymadan sevinmek istemiyorum

Yükselmiştir cnm..Çok sevindim hayırlı olsun darısı bizlere..Adet günü gelmeden yaptırmışsın kan tahlili ne güzel..Ben korkardım herhalde :) Var mıydı belirtiler nasıl anladın ?
Canm bi de birşey daha sorucam adetimden 1 gün sonra yaptırdım kan testinde değerim 78.1 yükselmiş iyi mi sence

[QUOTE="elife081, post: 39803346, member: 6515hal ]Ben de mol gebelik geçirdim kürtajlamı alındı düşük mü hayırlı olsun mol gebelikten kaç ay sonra hamile kaldın[/QUOTE]
Sizi tam olarak anlayamadim.bi yanlislik oldu galiba

Gecmis olsun canim okadar beklrmrne qerek yok bence kürtaj olmamisin sonucta ama sen bilirsin tabi..

Kizlarrrr ben hamile degilim atesim busabah dustu 36.3 ben 36.2 de kirmizilarla karsilasiyorum cunku hayirlisi artikkk onumzdeki ay yine calismaya devam :)

Canm hamilelik için yaptırmadım testi bi kaç kere pembe leke geldi bende korktum kist falan mı acaba diye o yüzden gittim doktora tesadüfen öğrendim sürpriz oldu :)
Hayırlı olsun canım güzel olmuş ama :) devamı da gelir Inşallah hayırlısı ile..haber ver bize de

Kizlarrrr ben hamile degilim atesim busabah dustu 36.3 ben 36.2 de kirmizilarla karsilasiyorum cunku hayirlisi artikkk onumzdeki ay yine calismaya devam :)
Hayırlısı olsun canım ..bakalım ne zaman olacak kısmet. .çok bekletmeden gelse yaramazlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…