- 14 Mart 2014
- 6.288
- 2.619
- 198
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #7.221
evet canım yaa epeydir giremedim eşim amelyat oldu sonra kv kaldık 3 hafta sonra onlar bize geldi derken asosyal kaldımsweet42 cim nasılsın nerelerdesin görüşemiyoruz
evet canım yaa epeydir giremedim eşim amelyat oldu sonra kv kaldık 3 hafta sonra onlar bize geldi derken asosyal kaldım
Canm cok geçmiş olsun ben kurtaj oldm dkr 6 ay korun dedi ama hic korunmadm ve 6 ay oluo düşük yapali secim senin bnm ilk gebelik de 7 ay da olmusdu o yuzden korunmadm ben hic sana kalmis tercih canimKızlar Çarşamba kimyasal gebelik yaşadım Yaklaşık 6 haftalik idi. kürtaj yapmadı doktor hala kanamam var. ayrıca polikistik varmış. zaten zor hamile kalacak misim birde doktor 3 ay korunun dedi. saçma değil mi kürtaj olmadım ben. Bebek istiyorum
Koltuklari falan hep kp cektirdim Allah razi olsun yardm etti Allah buyuk varsa olmamistir bisicik :)anladım cnm..Birşey olmamıştır İnşallah bebiş varsa.Yine de koltukları falan itip çekme sen bende çok yaparım öle..Haftasonu temizliğimde bile temizlik bitince ben de bitmiş vaziyette olurum.Dikkat etmek lazım sen hamişsindir İnşallah. :)
hehhh aferinnnnnnn yorul tabi:) benimda kayınvalidemler geldi ohhh kraliçe gibiyim evde temiz ev ,eve gidiyorum sofraya oturuyorum, hiçbişey yapmıyorum miss gibi ehehhee
ayyyy insallah canm gc dolenmedir bugun gecti zaten bakalim ates yrn sabah nasil olcakkk merkla bekliycem sabahi :)ohhhh sen beni kiskandir tabiiii :)blummmm bu arada kendini çok yorma geç döllenme ise belli olmayabilir testte sende ben,m gibi olcaksın gibime geliyor biraz daha bekle canım yine negatif çıkarsa moralin bozulur iki gün sonra tekrarla test bugün kendini mevlüte ver
Canm bence hic korunmaaaa kimyasal sonucta gcmis olsunKızlar Çarşamba kimyasal gebelik yaşadım Yaklaşık 6 haftalik idi. kürtaj yapmadı doktor hala kanamam var. ayrıca polikistik varmış. zaten zor hamile kalacak misim birde doktor 3 ay korunun dedi. saçma değil mi kürtaj olmadım ben. Bebek istiyorum
Bencede gerek yokdiuorim.ama eşim kuralci.onu ikna edemiyorumCanm bence hic korunmaaaa kimyasal sonucta gcmis olsun
Benimde 5 ay sonra gelen bi mutluluktu ama hemen bittiCanm cok geçmiş olsun ben kurtaj oldm dkr 6 ay korun dedi ama hic korunmadm ve 6 ay oluo düşük yapali secim senin bnm ilk gebelik de 7 ay da olmusdu o yuzden korunmadm ben hic sana kalmis tercih canim
Int ten yazilar okut ayyyy bu esler yaaaa kimyasalda korjnmaya gerek yok diye yaziyo zatenBencede gerek yokdiuorim.ama eşim kuralci.onu ikna edemiyorum
Canm hamilelik için yaptırmadım testi bi kaç kere pembe leke geldi bende korktum kist falan mı acaba diye o yüzden gittim doktora tesadüfen öğrendim sürpriz oldu :)Yükselmiştir cnm..Çok sevindim hayırlı olsun darısı bizlere..Adet günü gelmeden yaptırmışsın kan tahlili ne güzel..Ben korkardım herhalde :) Var mıydı belirtiler nasıl anladın ?
Canm bi de birşey daha sorucam adetimden 1 gün sonra yaptırdım kan testinde değerim 78.1 yükselmiş iyi mi senceYükselmiştir cnm..Çok sevindim hayırlı olsun darısı bizlere..Adet günü gelmeden yaptırmışsın kan tahlili ne güzel..Ben korkardım herhalde :) Var mıydı belirtiler nasıl anladın ?
Gecmis olsun canim okadar beklrmrne qerek yok bence kürtaj olmamisin sonucta ama sen bilirsin tabi..Kızlar Çarşamba kimyasal gebelik yaşadım Yaklaşık 6 haftalik idi. kürtaj yapmadı doktor hala kanamam var. ayrıca polikistik varmış. zaten zor hamile kalacak misim birde doktor 3 ay korunun dedi. saçma değil mi kürtaj olmadım ben. Bebek istiyorum
Hayırlısı olsun canım inşallah birdahaki ay...Kizlarrrr ben hamile degilim atesim busabah dustu 36.3 ben 36.2 de kirmizilarla karsilasiyorum cunku hayirlisi artikkk onumzdeki ay yine calismaya devam :)
Hayırlı olsun canım güzel olmuş ama :) devamı da gelir Inşallah hayırlısı ile..haber ver bize deCanm hamilelik için yaptırmadım testi bi kaç kere pembe leke geldi bende korktum kist falan mı acaba diye o yüzden gittim doktora tesadüfen öğrendim sürpriz oldu :)
Hayırlısı olsun canım ..bakalım ne zaman olacak kısmet. .çok bekletmeden gelse yaramazlarKizlarrrr ben hamile degilim atesim busabah dustu 36.3 ben 36.2 de kirmizilarla karsilasiyorum cunku hayirlisi artikkk onumzdeki ay yine calismaya devam :)
iyidir canım bence..içini ferah tut sen biseycik olmaz InşallahCanm bi de birşey daha sorucam adetimden 1 gün sonra yaptırdım kan testinde değerim 78.1 yükselmiş iyi mi sence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?