- 12 Kasım 2014
- 3.081
- 1.300
- 118
- 34
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #7.261
Günaydın canımmmGünaydınlar
GunaydnnGünaydınlar
Günaydınlar
Günaydın canımmm
gunaydin kizlarrrrr bugun dukkandayimcalisiyorum :) kolay gelsin herkeseGunaydnn
Saol canım Kolay gelsin sanada :)gunaydin kizlarrrrr bugun dukkandayimcalisiyorum :) kolay gelsin herkese
Kolay gelsin cnm..Çalışmak iyidir devam etgunaydin kizlarrrrr bugun dukkandayimcalisiyorum :) kolay gelsin herkese
Canım sen nasılsın? Ne iş yapıyorsun bu arada biraz geç oldu ama :) yoğun mu iş yerin ?Saol canım Kolay gelsin sanada :)
İyidir canım çok şükür sen napıosun nasılsın ? Canım çokta deil azda deıl yoqnluk santraldeyim ben müracaat gibi bişey işte sen ne iş yapıosun?Canım sen nasılsın? Ne iş yapıyorsun bu arada biraz geç oldu ama :) yoğun mu iş yerin ?
Ben memurum Üniversitede çalışıyorum yazı işlerinde..Canım sıkılıyo iş olmuo pekİyidir canım çok şükür sen napıosun nasılsın ? Canım çokta deil azda deıl yoqnluk santraldeyim ben müracaat gibi bişey işte sen ne iş yapıosun?
Anladım canım sende bize takıl buralarda :)Ben memurum Üniversitede çalışıyorum yazı işlerinde..Canım sıkılıyo iş olmuo pek
Öyle yapıyorum zaten..Sıkılıyorum diğer konuları okuyorum..Öyle nette dolanıyorum..Hamiş olsak da alışveriş yapsak hamilelik bebiş kıyafeti beşik falan geçerdi zaman :)Anladım canım sende bize takıl buralarda :)
Aynen inşallah oda olucak canım :)Öyle yapıyorum zaten..Sıkılıyorum diğer konuları okuyorum..Öyle nette dolanıyorum..Hamiş olsak da alışveriş yapsak hamilelik bebiş kıyafeti beşik falan geçerdi zaman :)
Bakalım beklioz sabırsızlıkla :) etrafımda herkes hamileAynen inşallah oda olucak canım :)
Benimde öle canım yapcak bişey yok Amin inşallah...Bakalım beklioz sabırsızlıkla :) etrafımda herkes hamileRabbim bize de nasip eder İnşallah en yakın zmanda..
Öyle cnm tabi..Rabbim nasip etcek İNŞALLAH..Benimde öle canım yapcak bişey yok Amin inşallah...
Geçti canım ama ben yinede kontrolü elden bırakmıorumÖyle cnm tabi..Rabbim nasip etcek İNŞALLAH..bitti mi senin yum günleri..
İyi yapıyosun cnm..Tabi her ihtimale karşı çalışmak lazım..Biz bu ay çalışamadık pek misafir hazırlık, eşim de hastalandı 2 günGeçti canım ama ben yinede kontrolü elden bırakmıorum
Belli olmaz canım inşallah hepimizin olurİyi yapıyosun cnm..Tabi her ihtimale karşı çalışmak lazım..Biz bu ay çalışamadık pek misafir hazırlık, eşim de hastalandı 2 günHayırlısı olsun umut yok bu ay ama..Senin olur İnşallah..
İnşallah tatlım..Belli olmaz canım inşallah hepimizin olur
İyiyiz canım Allaha şükür sen nasılsın, bebiş nasıl ?kızlarrrrrrrr nasılsınızzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?