Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

Canım sen nasılsın? Ne iş yapıyorsun bu arada biraz geç oldu ama :) yoğun mu iş yerin ?
İyidir canım çok şükür sen napıosun nasılsın ? Canım çokta deil azda deıl yoqnluk santraldeyim ben müracaat gibi bişey işte sen ne iş yapıosun?

İyidir canım çok şükür sen napıosun nasılsın ? Canım çokta deil azda deıl yoqnluk santraldeyim ben müracaat gibi bişey işte sen ne iş yapıosun?
Ben memurum Üniversitede çalışıyorum yazı işlerinde..Canım sıkılıyo iş olmuo pek

Anladım canım sende bize takıl buralarda :)
Öyle yapıyorum zaten..Sıkılıyorum diğer konuları okuyorum..Öyle nette dolanıyorum..Hamiş olsak da alışveriş yapsak hamilelik bebiş kıyafeti beşik falan geçerdi zaman :)

Geçti canım ama ben yinede kontrolü elden bırakmıorum
İyi yapıyosun cnm..Tabi her ihtimale karşı çalışmak lazım..Biz bu ay çalışamadık pek misafir hazırlık, eşim de hastalandı 2 gün Hayırlısı olsun umut yok bu ay ama..Senin olur İnşallah..

Belli olmaz canım inşallah hepimizin olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…