Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

bilmiyorumki bu ay ovulasyon testi kullanmadim. iki gun onceki kan testimin sonuclari kotu bir degermi?
yok kuzum olurmu kötü değil ben adetimden 5 gün sonra yaptırdıgımda 89 çıkmıştı benim geç döllenme.
değerin iyi sıkma canını
Hayırlı olsun Rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin

ben iki gun kala yapmistim canim degerler yuksekmi diye taktim kafaya cunku mol gebelikte bthcg normalden yuksek gozukur icim icimi yiyor ya iki hafta sonra dr randevum var nasil sabredecem bilmem

ben iki gun kala yapmistim canim degerler yuksekmi diye taktim kafaya cunku mol gebelikte bthcg normalden yuksek gozukur icim icimi yiyor ya iki hafta sonra dr randevum var nasil sabredecem bilmem
canım mol gebelik ne onu bilmiyorum ama degerın gayet ıyı yuksek değil içini ferah tut dert etme bunları

canım mol gebelik ne onu bilmiyorum ama degerın gayet ıyı yuksek değil içini ferah tut dert etme bunları
mol geblik sagliksiz bir gebelik uzum taneleri buyuklugunde parcalar oluyor icinde ve hamilelik belirtilerini en ucta yasiyorsun kan degerlerin normalin ustunde ve asiri bulantilarin filan oluyor.
canim benim sagol ya icimi ferahlattin.

yok canım benim 16 sında dörtlü test yapılacak detaylı ultrason ondan sonra. yarın bır arkadasım doktora gıdecek o soracaktı ondan ogrenıp soylerım. sen fiyat aldınmı

Benim gittiğim hastanede 350 dedi ama ben ikili testi mi yaptırdığim yerde sordum orası da 180 lira dedi tip merkezi orda yaptircm

çok sevindim canım. rabbim hayırlı evlat etsin hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin...

Arkadaşlar bişey sorcam kürtaj veya düşkten sonra adetinde azalma olan var mı benim 2 güne düştü sadece bir ay üç gün oldu hep iki gün adet gördüm acaba rahim yapışması falan mı var ki inşallah yoktur ama aklıma takılıyo benim gibi olan var mı

Ben de mol gebelik geçirdim kürtajlamı alındı düşük mü hayırlı olsun mol gebelikten kaç ay sonra hamile kaldın
soruyu bana sordun galiba
oncelikle sagol. mol gebelikten sonra 6 ay korunma suresi verdi doktor. ocakta korunma surem bitmisti daha yeni ogrendim hamile oldugumu sanada cok gecmis olsun yeniden hamile kalirsin insALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…