- 3 Temmuz 2014
- 2.687
- 2.133
- 248
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #7.201
yok kuzum olurmu kötü değil ben adetimden 5 gün sonra yaptırdıgımda 89 çıkmıştı benim geç döllenme.bilmiyorumki bu ay ovulasyon testi kullanmadim. iki gun onceki kan testimin sonuclari kotu bir degermi?
ben iki gun kala yapmistim canim degerler yuksekmi diye taktim kafaya cunku mol gebelikte bthcg normalden yuksek gozukur icim icimi yiyor ya iki hafta sonra dr randevum var nasil sabredecem bilmemyok kuzum olurmu kötü değil ben adetimden 5 gün sonra yaptırdıgımda 89 çıkmıştı benim geç döllenme.
değerin iyi sıkma canını
Hayırlı olsun Rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin
canım mol gebelik ne onu bilmiyorum ama degerın gayet ıyı yuksek değil içini ferah tut dert etme bunlarıben iki gun kala yapmistim canim degerler yuksekmi diye taktim kafaya cunku mol gebelikte bthcg normalden yuksek gozukur icim icimi yiyor ya iki hafta sonra dr randevum var nasil sabredecem bilmem
mol geblik sagliksiz bir gebelik uzum taneleri buyuklugunde parcalar oluyor icinde ve hamilelik belirtilerini en ucta yasiyorsun kan degerlerin normalin ustunde ve asiri bulantilarin filan oluyor.canım mol gebelik ne onu bilmiyorum ama degerın gayet ıyı yuksek değil içini ferah tut dert etme bunları
hamile arkadaslar bthcg degerim 287 4+1 haftalik icin iyimi bir sonucmu?
yok canım benim 16 sında dörtlü test yapılacak detaylı ultrason ondan sonra. yarın bır arkadasım doktora gıdecek o soracaktı ondan ogrenıp soylerım. sen fiyat aldınmı
ciddimisin canim insaAALLAH saglikla alirim kucagima. seninki kac haftalikken 220 cikti?Hayır canım değil. Benimde 220 çıkmıştı gayet iyi önemli olan artışı
bencede öyle yaptır 350 tl yuksek bır rakam . bakalım bızde ne olcak ucretBenim gittiğim hastanede 350 dedi ama ben ikili testi mi yaptırdığim yerde sordum orası da 180 lira dedi tip merkezi orda yaptircm
ciddimisin canim insaAALLAH saglikla alirim kucagima. seninki kac haftalikken 220 cikti?
bencede öyle yaptır 350 tl yuksek bır rakam . bakalım bızde ne olcak ucret
Önemli değil cnm..İyi olur İnşallah Rabbim tüm güzel haber bekleyenlere bekledikleri haberi almayı nasip etsinCnm gec gordm kusura bakma iyim sukur dktr kontrollerm devam ediyor klomene basladm bakalm neler olucak merakla bekliorum :)
sagol canim aminnn4 haftalikti canım. .hayırlı olsun inşallah sağlıkla gelsin bebis
çok sevindim canım. rabbim hayırlı evlat etsin hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin...selam kizlar nasilsiniz? iki gun once gebelik testi yaptim pozitif cikti dunde kan verdim yarin sonuclar cikarsa alacam. once mol gebelik gecirdigim icin pek sevinemiyorum yine yani olur diye. insaALLAH yarin test sonucum guzel gelir korkuyorum yine ayni olurmu diye Rabbim saglikli hamilelik gecirip kucagima almakta nasip etsin insaALLAH. insaALLAH en kisa surede sizlerede nasip eder Rabbim.
saol canim ALLAH razi olsun ..çok sevindim canım. rabbim hayırlı evlat etsin hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin...
Ben de mol gebelik geçirdim kürtajlamı alındı düşük mü hayırlı olsun mol gebelikten kaç ay sonra hamile kaldınçok sevindim canım. rabbim hayırlı evlat etsin hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin...
soruyu bana sordun galibaBen de mol gebelik geçirdim kürtajlamı alındı düşük mü hayırlı olsun mol gebelikten kaç ay sonra hamile kaldın
Aynen Canim ya fiyatlar uçuk epey inşallah hayırlı haberler alırız
o salgın benide vurdu canım salya sümü boğaz ağrısı fenalardayım aman sen hamişsin daha çok dikkat et hemen toparlanırsın inşallahh tatlımmKızlar Nasılsıniz çok fena salgın var ya yataktan zor kalktım baş ağrısı göz yanması boğaz ağrısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?