- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #7.301
İyi canım çok şükür beklemedeyiz bakalım senin nasıl gidiyo ?Nasılsın tatlım..Nasıl gidiyo ?
Günaydın canımGunaydin kızlar her zmn yazamasamda takibdesiniz
Günaydın :)Gunaydıııınn :)
Yok cnm devlet hastahanesi yapmıyor onu araştırma üniversitesi hastahanesine git oyle de hemen istiyorlar o testi bnm oyle oldu ve ii edersin önemli bir test cnm yaptirGünaydın canımKuzum ben yarın doktora gidicem devlet hastanesine kan pıhtılaşması testi istiycem 2 düşük yaptım dıcem sende öle demiştin demi başka bişey soruyomu ?
Gitceqim yer kadın doğum hastanesi canım yapılır dediler ama...Yok cnm devlet hastahanesi yapmıyor onu araştırma üniversitesi hastahanesine git oyle de hemen istiyorlar o testi bnm oyle oldu ve ii edersin önemli bir test cnm yaptir
tamam tatlım o zmn doğrudur normal devlet hastahaneleri yapmıyor inş birşey çıkmaz cnmGitceqim yer kadın doğum hastanesi canım yapılır dediler ama...
İnşallah canım o şüphede kalmasın içimde dedim bakalım inşallah yaparlar...tamam tatlım o zmn doğrudur normal devlet hastahaneleri yapmıyor inş birşey çıkmaz cnm
evet cnm valla öenmli bir test bn hep vardır die şüphe ettim nitekim çıktı ama stres yapılacak bir rahatsızlık değil doktor tedavisi en basit olanı dedi hergn iğne :) ama bebek için değerİnşallah canım o şüphede kalmasın içimde dedim bakalım inşallah yaparlar...
İyi çok şükür ben de bekliorum bakalım..Ay ya pıhtılaşma testi mi isteyecksin..Benim de aklımda ama bulunduğum yer küçük olduğundan araştırma yok devlet hastanesi de sanmıyorum burda yapmaz..İnşallah yoktur öle bir sorun..İyi canım çok şükür beklemedeyiz bakalım senin nasıl gidiyo ?
gunaydin kizlarrrrrrİyi çok şükür ben de bekliorum bakalım..Ay ya pıhtılaşma testi mi isteyecksin..Benim de aklımda ama bulunduğum yer küçük olduğundan araştırma yok devlet hastanesi de sanmıyorum burda yapmaz..İnşallah yoktur öle bir sorun..
İnşallah cnm..İnşallah ikincisi hepimizin de sorunsuz bir şekilde olur, dünyaya da gelir..Aklımı bulandırmak da istemiyorum aslında..Hayırlısı bakalım.gunaydin kizlarrrrrr
Aynen benmde bulunduum yerde aratirma hast yok bende yaptirmadm ara ara aklima geliyo yaptirsaydim die insalah bi sey yoktur
bende canim aklimi karistirmk istemiyorm Allahi insallah fizyolojik bi dusuktur ve sojn yasamadn bebislerimz gelirİnşallah cnm..İnşallah ikincisi hepimizin de sorunsuz bir şekilde olur, dünyaya da gelir..Aklımı bulandırmak da istemiyorum aslında..Hayırlısı bakalım.
İnşallah cnm benim..Bu bebişim bana doğum günü hediyesi gibi gelse keşke , beni de bırakmasın İnşallahbende canim aklimi karistirmk istemiyorm Allahi insallah fizyolojik bi dusuktur ve sojn yasamadn bebislerimz gelir
İyi çok şükür ben de bekliorum bakalım..Ay ya pıhtılaşma testi mi isteyecksin..Benim de aklımda ama bulunduğum yer küçük olduğundan araştırma yok devlet hastanesi de sanmıyorum burda yapmaz..İnşallah yoktur öle bir sorun..
Kızlar büyük doğum hastanesi yokmu sizin oralarda onlarda yapıolar inşallah hiçbirimizde ole bir sıkıntı çıkmaz...Ayenn canım 2 gün izin aldım bütün testleri yaptırıyım tekrar bir muane oluyum içm rahatlasın...gunaydin kizlarrrrrr
Aynen benmde bulunduum yerde aratirma hast yok bende yaptirmadm ara ara aklima geliyo yaptirsaydim die insalah bi sey yoktur
İyi olur cnm İnşallah..Büyük doğum hastanesi de yok burda doktor da yok pek kalmıo iyi doktorlar..Ama ben de bi muayene olmaya gitmeyi düşünüorum bu aralar da geçiştirip duruom ne olcak bakalımKızlar büyük doğum hastanesi yokmu sizin oralarda onlarda yapıolar inşallah hiçbirimizde ole bir sıkıntı çıkmaz...Ayenn canım 2 gün izin aldım bütün testleri yaptırıyım tekrar bir muane oluyum içm rahatlasın...
Sen yinede aksatma canım bi git muayene ol inşallah herşey hepimiz için iyi olur...İyi olur cnm İnşallah..Büyük doğum hastanesi de yok burda doktor da yok pek kalmıo iyi doktorlar..Ama ben de bi muayene olmaya gitmeyi düşünüorum bu aralar da geçiştirip duruom ne olcak bakalım
İnşallah cnm adet geçsin de gideyim bir..Sen yinede aksatma canım bi git muayene ol inşallah herşey hepimiz için iyi olur...
Aynen canımİnşallah cnm adet geçsin de gideyim bir..
Tatlım nasılsın hiç sesin çıkmıyo? İyi mi prensesimiz bakalım :)Inşallah canim:)darısı basiniza insallah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?