Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

Gunaydin kızlar her zmn yazamasamda takibdesiniz
Günaydın canım Kuzum ben yarın doktora gidicem devlet hastanesine kan pıhtılaşması testi istiycem 2 düşük yaptım dıcem sende öle demiştin demi başka bişey soruyomu ?

Günaydın canım Kuzum ben yarın doktora gidicem devlet hastanesine kan pıhtılaşması testi istiycem 2 düşük yaptım dıcem sende öle demiştin demi başka bişey soruyomu ?
Yok cnm devlet hastahanesi yapmıyor onu araştırma üniversitesi hastahanesine git oyle de hemen istiyorlar o testi bnm oyle oldu ve ii edersin önemli bir test cnm yaptir

Yok cnm devlet hastahanesi yapmıyor onu araştırma üniversitesi hastahanesine git oyle de hemen istiyorlar o testi bnm oyle oldu ve ii edersin önemli bir test cnm yaptir
Gitceqim yer kadın doğum hastanesi canım yapılır dediler ama...

İnşallah canım o şüphede kalmasın içimde dedim bakalım inşallah yaparlar...
evet cnm valla öenmli bir test bn hep vardır die şüphe ettim nitekim çıktı ama stres yapılacak bir rahatsızlık değil doktor tedavisi en basit olanı dedi hergn iğne :) ama bebek için değer

İyi canım çok şükür beklemedeyiz bakalım senin nasıl gidiyo ?
İyi çok şükür ben de bekliorum bakalım..Ay ya pıhtılaşma testi mi isteyecksin..Benim de aklımda ama bulunduğum yer küçük olduğundan araştırma yok devlet hastanesi de sanmıyorum burda yapmaz..İnşallah yoktur öle bir sorun..

gunaydin kizlarrrrrr

Aynen benmde bulunduum yerde aratirma hast yok bende yaptirmadm ara ara aklima geliyo yaptirsaydim die insalah bi sey yoktur

gunaydin kizlarrrrrr

Aynen benmde bulunduum yerde aratirma hast yok bende yaptirmadm ara ara aklima geliyo yaptirsaydim die insalah bi sey yoktur
İnşallah cnm..İnşallah ikincisi hepimizin de sorunsuz bir şekilde olur, dünyaya da gelir..Aklımı bulandırmak da istemiyorum aslında..Hayırlısı bakalım.

İnşallah cnm..İnşallah ikincisi hepimizin de sorunsuz bir şekilde olur, dünyaya da gelir..Aklımı bulandırmak da istemiyorum aslında..Hayırlısı bakalım.
bende canim aklimi karistirmk istemiyorm Allahi insallah fizyolojik bi dusuktur ve sojn yasamadn bebislerimz gelir

bende canim aklimi karistirmk istemiyorm Allahi insallah fizyolojik bi dusuktur ve sojn yasamadn bebislerimz gelir
İnşallah cnm benim..Bu bebişim bana doğum günü hediyesi gibi gelse keşke , beni de bırakmasın İnşallah 5 nisan doğum günüm...Rabbim güldürsün yüzümüzü

gunaydin kizlarrrrrr

Kızlar büyük doğum hastanesi yokmu sizin oralarda onlarda yapıolar inşallah hiçbirimizde ole bir sıkıntı çıkmaz...Ayenn canım 2 gün izin aldım bütün testleri yaptırıyım tekrar bir muane oluyum içm rahatlasın...

İyi olur cnm İnşallah..Büyük doğum hastanesi de yok burda doktor da yok pek kalmıo iyi doktorlar..Ama ben de bi muayene olmaya gitmeyi düşünüorum bu aralar da geçiştirip duruom ne olcak bakalım

İyi olur cnm İnşallah..Büyük doğum hastanesi de yok burda doktor da yok pek kalmıo iyi doktorlar..Ama ben de bi muayene olmaya gitmeyi düşünüorum bu aralar da geçiştirip duruom ne olcak bakalım
Sen yinede aksatma canım bi git muayene ol inşallah herşey hepimiz için iyi olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…