- 1 Aralık 2013
- 2.414
- 1.356
- 248
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #7.321
Canim teşekkür ederim. Prenses iyi çok şükür allah yokluğunu gostermesin ama hamilelikle ortaya çıkan sağlık problemlerim ortaya çıktı o yüzden ben sıkıntı yaşıyorum zor geçiyor biraz. .birde gurbette olunca dahada zor. .aileyle herseyi paylasamiyorsun uzulurler diye..kalan haftalar hayırlısiyla sağlıkla devam edip vakti geldiğinde kucagimiza almak için duaya ihtiyacım var ..tavsiyem hamilelikten önce herkesin checkup a gitmesi. .melek sen nasılsın diğer arkadslar nasılTatlım nasılsın hiç sesin çıkmıyo? İyi mi prensesimiz bakalım :)
İyiyim canım benim..Herkes iyi..Çok geçmiş olsun gurbette olmak gerçekten zor, ben de gurbetteyim kürtajdan sonra yalnız kalmıştımCanim teşekkür ederim. Prenses iyi çok şükür allah yokluğunu gostermesin ama hamilelikle ortaya çıkan sağlık problemlerim ortaya çıktı o yüzden ben sıkıntı yaşıyorum zor geçiyor biraz. .birde gurbette olunca dahada zor. .aileyle herseyi paylasamiyorsun uzulurler diye..kalan haftalar hayırlısiyla sağlıkla devam edip vakti geldiğinde kucagimiza almak için duaya ihtiyacım var ..tavsiyem hamilelikten önce herkesin checkup a gitmesi. .melek sen nasılsın diğer arkadslar nasıl
Amin inşallah. Evet kurtajdada yalnızdim sonrasindadaİyiyim canım benim..Herkes iyi..Çok geçmiş olsun gurbette olmak gerçekten zor, ben de gurbetteyim kürtajdan sonra yalnız kalmıştımRabbim yardımcın olsun cnm dualarım seninle..İnşallah sağlıkla kavuşacaksın bebeğine..Rabbim şifa versin önemli birşey yoktur umarım..
Hoşqeldin canım cok qeçmiş olsun mühim bişey yoktur inşallah? Herşey iyi olsun saqlıkla kucaqına alırsın inşallah Allah kolaylık versin canım bizde beklemedeyiz işte bakalım hayırlsıı olsun...Canim teşekkür ederim. Prenses iyi çok şükür allah yokluğunu gostermesin ama hamilelikle ortaya çıkan sağlık problemlerim ortaya çıktı o yüzden ben sıkıntı yaşıyorum zor geçiyor biraz. .birde gurbette olunca dahada zor. .aileyle herseyi paylasamiyorsun uzulurler diye..kalan haftalar hayırlısiyla sağlıkla devam edip vakti geldiğinde kucagimiza almak için duaya ihtiyacım var ..tavsiyem hamilelikten önce herkesin checkup a gitmesi. .melek sen nasılsın diğer arkadslar nasıl
Çok qeçmiş olsun canım ya çok dikkatli ol çok üzüldüm inşallah doktorun dediqi qibi olmaz Dualarım seninle Allah yardımcın olsunAmin inşallah. Evet kurtajdada yalnızdim sonrasindadaşimdi birilerine ihtiyacım var ama herkes bebeğe odaklanmış ailem gelemez zaten annem çalışıyor birkaç gunlugune gelecek ben gidemedim diye. Esimn ailesi de doğumda bebek bakımı için gelecekmis falan. Kalp Kapak yetersizliği varmış canım suan beklemedeyim ilerleyen haftalarda daha sıkıntı olabilirmiş doğum sonrası ameliyat falan. Hatta en son ki doktor ilk ve son bebeginiz olsun tekrar hamilelik risk dedi. . hayırlısı olsun artık herkesin imtihanı farklı allahtan geldi hersey. .Şuan bekleyip dua etmekten başka durum yok umarım doktorun çizdiği kötü senaryo ile karsilasmam..
Saol canm allah sizlerede önce sağlıklı hayırlı hamilelikler versin. .şimdi neolacak bilemiyorum kafam karışık doğuma kadar beni nasıl bir durum bekliyor doğum anında sorun olurmu ya doğum sonrası ameliyat gerekliyse ve hayırlısiyla bebegimize kavusursak o yavru varken ameliyat nasıl olacak. .düşünmeyim diyorum ama maalesf elimde değil. .Forumda baktım biraz. .Normal doğum yapan da var bu şekilde gebeliğe engel değil diyen doktorlarda varmış. Başka bir doktorun daha fikrini alcam insallah. .durumlar bu şekilde. .Bundan öncede 2 kez lekelenme yaşadım bel agrilari derken erken doğumdan korkuyorduk şimdi başka sıkıntı çıktı allah büyük. .kızlar hayırlı sağlıklı hamilelik bebek isteyin..Çok qeçmiş olsun canım ya çok dikkatli ol çok üzüldüm inşallah doktorun dediqi qibi olmaz Dualarım seninle Allah yardımcın olsun
Canım ya inan çok üzüldüm Allah yardımcın olsun inşallah hersey yolunda qiderde saq salim alırsın kucaqına bebeqini hep beraber olursunuz inşallah sen bol bol dua et Allah beterinden korusun yine bir doktora qörün tedbiri elden bırakma sezeryan yada normal doğum hanqisi daha iyi olacaksa o olsun araştır iyice canım...Saol canm allah sizlerede önce sağlıklı hayırlı hamilelikler versin. .şimdi neolacak bilemiyorum kafam karışık doğuma kadar beni nasıl bir durum bekliyor doğum anında sorun olurmu ya doğum sonrası ameliyat gerekliyse ve hayırlısiyla bebegimize kavusursak o yavru varken ameliyat nasıl olacak. .düşünmeyim diyorum ama maalesf elimde değil. .Forumda baktım biraz. .Normal doğum yapan da var bu şekilde gebeliğe engel değil diyen doktorlarda varmış. Başka bir doktorun daha fikrini alcam insallah. .durumlar bu şekilde. .Bundan öncede 2 kez lekelenme yaşadım bel agrilari derken erken doğumdan korkuyorduk şimdi başka sıkıntı çıktı allah büyük. .kızlar hayırlı sağlıklı hamilelik bebek isteyin..
Iste 3 doktora gittim 3ude farklı bişey söylüyor. Icimden bir ses seni rahatsız etmiyordu bu durum Farzet ki ogrenmedin hamilelignle ilgilen bir cesaret hastaneni doktorunu değiştirme alıştın ve seviyorsun onları (kardiyoloji yoğun bakımı yokmuş doğum esnasında bişey olur diye kardiyolog başka hastane önerdi ) kalan 3 ayı bunları düşünerek zehir etme git nasıl gerekiyorsa bebegin durumuna göre dogumunu yap senin yüzünden sezeryan olmasın falan diyor. ..içimdeki sesi dinlemeyi istiyorum. .Allaha emanet bakalimCanım ya inan çok üzüldüm Allah yardımcın olsun inşallah hersey yolunda qiderde saq salim alırsın kucaqına bebeqini hep beraber olursunuz inşallah sen bol bol dua et Allah beterinden korusun yine bir doktora qörün tedbiri elden bırakma sezeryan yada normal doğum hanqisi daha iyi olacaksa o olsun araştır iyice canım...
Çok üzüldüm canım yaaAmin inşallah. Evet kurtajdada yalnızdim sonrasindadaşimdi birilerine ihtiyacım var ama herkes bebeğe odaklanmış ailem gelemez zaten annem çalışıyor birkaç gunlugune gelecek ben gidemedim diye. Esimn ailesi de doğumda bebek bakımı için gelecekmis falan. Kalp Kapak yetersizliği varmış canım suan beklemedeyim ilerleyen haftalarda daha sıkıntı olabilirmiş doğum sonrası ameliyat falan. Hatta en son ki doktor ilk ve son bebeginiz olsun tekrar hamilelik risk dedi. . hayırlısı olsun artık herkesin imtihanı farklı allahtan geldi hersey. .Şuan bekleyip dua etmekten başka durum yok umarım doktorun çizdiği kötü senaryo ile karsilasmam..
Inşallah öyledir. .amin. .Tekrar başka doktora daha gitcem bakalımÇok üzüldüm canım yaaİnşallah doktorun abrtmasıdır..Sen dikkat et kendine de yavruna da..Rabbim korusun ikinizide..
git canım inşallah güzel haberler verirsin bize..Inşallah öyledir. .amin. .Tekrar başka doktora daha gitcem bakalım
Yok canim dgum hast en yakn manisave izmirde varKızlar büyük doğum hastanesi yokmu sizin oralarda onlarda yapıolar inşallah hiçbirimizde ole bir sıkıntı çıkmaz...Ayenn canım 2 gün izin aldım bütün testleri yaptırıyım tekrar bir muane oluyum içm rahatlasın...
Gecmis olsun canim insallah bi anca dokersin de biter agrin siziň Allahn izniyle blisey olmaz bebisineKızlar Nasılsıniz moralim bozuk benim bugün çok sancılı kasik ağrım oldu bel ağrısı felan hemen doktora gittim acile bebeğin kalp atışları iyiydi idrar tahlili yapıldı kum döküyormusum çok sancılı korkuyorum bebise bişe olcak
Geçmiş olsun cnm..Birşeycik olmaz Rabbimin izniyle.Rabbim şifa versin İnşallahKızlar Nasılsıniz moralim bozuk benim bugün çok sancılı kasik ağrım oldu bel ağrısı felan hemen doktora gittim acile bebeğin kalp atışları iyiydi idrar tahlili yapıldı kum döküyormusum çok sancılı korkuyorum bebise bişe olcak
Gunaydin canimmmm kocamman bi amiiiiiiiiiíiiiiiiiiiiindiyorumGünaydın canlar..Rabbim tüm hastalara şifa, hamiş olanlara bebişlerine sağlıkla kavuşmayı ve hamiş olmayı bekleyenlere de en yakın zmanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin İnşallah..Aminnnn
Nasılsın tatlım bitti mi adetin ? :)Gunaydin canimmmm kocamman bi amiiiiiiiiiíiiiiiiiiiiindiyorum
Yok canim yrn tamamen biter ve calismalar baslarNasılsın tatlım bitti mi adetin ? :)
Benim de bu ay ilk deneme oldu da çok çalışamadık biz..Umutlu değilim yani bir hafta var bat a bakalım hayırlısı olsun..Umarım çok bekletmez bizi bebişlerimiz..Yok canim yrn tamamen biter ve calismalar baslarkurtajn snra bu kadr uzun surcegini dusunmemistim 28 agusttosta kurtaj olldum bu ay7 ay olcakzaman cabucak geciyo ama hala bebis yok senin nsl gidiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?