- 12 Kasım 2014
- 3.081
- 1.300
- 118
- 34
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #7.341
Canim insallah korkulacak bisey olmazda hersey yolunda qider insallah iyice bi arastir ole hareket et...Iste 3 doktora gittim 3ude farklı bişey söylüyor. Icimden bir ses seni rahatsız etmiyordu bu durum Farzet ki ogrenmedin hamilelignle ilgilen bir cesaret hastaneni doktorunu değiştirme alıştın ve seviyorsun onları (kardiyoloji yoğun bakımı yokmuş doğum esnasında bişey olur diye kardiyolog başka hastane önerdi ) kalan 3 ayı bunları düşünerek zehir etme git nasıl gerekiyorsa bebegin durumuna göre dogumunu yap senin yüzünden sezeryan olmasın falan diyor. ..içimdeki sesi dinlemeyi istiyorum. .Allaha emanet bakalim
Kızlar ben qeldim qittim buqun kadin doquma yumurtaliklarim temiz cikti rahim ici temizmiş bi sıkıntı yokmus doktora küçük bir yalan soledim :) 2 düsük yaptim dedim biri kasimda (qercek olan bu:) ) bide ocakta yaptim dedim ama onda kürtaj olmadi kanamayla qittim parca kalmamis kürtaj yapmadilar 1 hafta kanamam oldu bitti dedim yoksa yapmiolar pihtilasma testi istedi kani bide qenetiqe yolladi onlarda qereken testleri yaparlar dedi 25 marta randevu aldim :)
iyi yapmışsın canım inşallah sonuçlarında temiz çıkarKızlar ben qeldim qittim buqun kadin doquma yumurtaliklarim temiz cikti rahim ici temizmiş bi sıkıntı yokmus doktora küçük bir yalan soledim :) 2 düsük yaptim dedim biri kasimda (qercek olan bu:) ) bide ocakta yaptim dedim ama onda kürtaj olmadi kanamayla qittim parca kalmamis kürtaj yapmadilar 1 hafta kanamam oldu bitti dedim yoksa yapmiolar pihtilasma testi istedi kani bide qenetiqe yolladi onlarda qereken testleri yaparlar dedi 25 marta randevu aldim :)
Hmm iyi yapmışsın cnm..İnşallah iyi sonuçlar alırsın..Gelsin sonuçların bakalım :)Kızlar ben qeldim qittim buqun kadin doquma yumurtaliklarim temiz cikti rahim ici temizmiş bi sıkıntı yokmus doktora küçük bir yalan soledim :) 2 düsük yaptim dedim biri kasimda (qercek olan bu:) ) bide ocakta yaptim dedim ama onda kürtaj olmadi kanamayla qittim parca kalmamis kürtaj yapmadilar 1 hafta kanamam oldu bitti dedim yoksa yapmiolar pihtilasma testi istedi kani bide qenetiqe yolladi onlarda qereken testleri yaparlar dedi 25 marta randevu aldim :)
Günaydın cnm..Hayırlı cumalar..Ne güzel bak bir sorun yokmuş..İnşallah olur en yakın zamanda bebişin..Gunaydin kizlar bayadir yazamıyorum herkez iyidir insallah ben dun kontrole gittim klomen den sora yumurtalarim cok guzel buyumus ve bugun catlatma ignesi vurulacam korkuyorum bi o kadarda seviniyorum sorunum olmadigina
Hadi hayirlisi olsn bakalim:) insallah temz cikar snclarKızlar ben qeldim qittim buqun kadin doquma yumurtaliklarim temiz cikti rahim ici temizmiş bi sıkıntı yokmus doktora küçük bir yalan soledim :) 2 düsük yaptim dedim biri kasimda (qercek olan bu:) ) bide ocakta yaptim dedim ama onda kürtaj olmadi kanamayla qittim parca kalmamis kürtaj yapmadilar 1 hafta kanamam oldu bitti dedim yoksa yapmiolar pihtilasma testi istedi kani bide qenetiqe yolladi onlarda qereken testleri yaparlar dedi 25 marta randevu aldim :)
Ben de mi oyle yapsam acaba. Burada ki arsstirma hastanesin de ki doktorlar taniyo ama beni özelde ateş pahasi. Bu ara da çok iyi yapmissin arkadasim.Kızlar ben qeldim qittim buqun kadin doquma yumurtaliklarim temiz cikti rahim ici temizmiş bi sıkıntı yokmus doktora küçük bir yalan soledim :) 2 düsük yaptim dedim biri kasimda (qercek olan bu:) ) bide ocakta yaptim dedim ama onda kürtaj olmadi kanamayla qittim parca kalmamis kürtaj yapmadilar 1 hafta kanamam oldu bitti dedim yoksa yapmiolar pihtilasma testi istedi kani bide qenetiqe yolladi onlarda qereken testleri yaparlar dedi 25 marta randevu aldim :)
Hayırlı cumalar cnm..Ne zaman senin bat ? İnşallah mucizemiz gelir bu ay bize :)Herkese hayirli cumalar... Uzun zamandır yazamiyorum hayat kosusturmasi. Bu ay bakalim bi supriz olacak mi pek sanmiyorum ama. Zaten boyle bi şeyi Rabbim nasip ederse sadece sizinle paylasicam..
Inşallah canm hepimizin olsun hayirlisiyla rabbim yüzümüze gulsunGünaydın cnm..Hayırlı cumalar..Ne güzel bak bir sorun yokmuş..İnşallah olur en yakın zamanda bebişin..
İnsallah canim. Bi aksilik olmazsa 21 mart :)[/QUOTE]İnşallah kusummelek, post: 39930988, member: 644093"]Hayırlı cumalar cnm..Ne zaman senin bat ? İnşallah mucizemiz gelir bu ay bize :)
Çok geçmiş olsun cnm..Ne tedavisi oluyorsun? Gelir İnşallah meleğin en yakın ve en hayırlı zamanda sağlıkla ..ben 2012 de düşük yaptım ve hala hamile kalamdm.tedaviye ara vermedm hiç ama hala hamile kalamadmvar mı benim durumumu yaşayan???
Günaydın canım sanada hayırlı sabahlar nasılsın ?Günaydın hanımlar mutlu, hayırlı sabahlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?