Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

Kızlar ben qeldim qittim buqun kadin doquma yumurtaliklarim temiz cikti rahim ici temizmiş bi sıkıntı yokmus doktora küçük bir yalan soledim :) 2 düsük yaptim dedim biri kasimda (qercek olan bu:) ) bide ocakta yaptim dedim ama onda kürtaj olmadi kanamayla qittim parca kalmamis kürtaj yapmadilar 1 hafta kanamam oldu bitti dedim yoksa yapmiolar pihtilasma testi istedi kani bide qenetiqe yolladi onlarda qereken testleri yaparlar dedi 25 marta randevu aldim :)

Canim insallah korkulacak bisey olmazda hersey yolunda qider insallah iyice bi arastir ole hareket et...

Bazen doktorlarda böyle tatlı yalanları hakediyor inşallah tahliller de kötü bişe çıkmaz canım en azından tedbir amaçlı olmuş iyi olmuş ama inşallah iyi sonuçlar alırsın belkide o zmana kadar bebisimiz gelir

iyi yapmışsın canım inşallah sonuçlarında temiz çıkar

Hmm iyi yapmışsın cnm..İnşallah iyi sonuçlar alırsın..Gelsin sonuçların bakalım :)

Gunaydin kizlar bayadir yazamıyorum herkez iyidir insallah ben dun kontrole gittim klomen den sora yumurtalarim cok guzel buyumus ve bugun catlatma ignesi vurulacam korkuyorum bi o kadarda seviniyorum sorunum olmadigina

Gunaydin kizlar bayadir yazamıyorum herkez iyidir insallah ben dun kontrole gittim klomen den sora yumurtalarim cok guzel buyumus ve bugun catlatma ignesi vurulacam korkuyorum bi o kadarda seviniyorum sorunum olmadigina
Günaydın cnm..Hayırlı cumalar..Ne güzel bak bir sorun yokmuş..İnşallah olur en yakın zamanda bebişin..

Hadi hayirlisi olsn bakalim:) insallah temz cikar snclar

Herkese hayirli cumalar... Uzun zamandır yazamiyorum hayat kosusturmasi. Bu ay bakalim bi supriz olacak mi pek sanmiyorum ama. Zaten boyle bi şeyi Rabbim nasip ederse sadece sizinle paylasicam..

Ben de mi oyle yapsam acaba. Burada ki arsstirma hastanesin de ki doktorlar taniyo ama beni özelde ateş pahasi. Bu ara da çok iyi yapmissin arkadasim.

Herkese hayirli cumalar... Uzun zamandır yazamiyorum hayat kosusturmasi. Bu ay bakalim bi supriz olacak mi pek sanmiyorum ama. Zaten boyle bi şeyi Rabbim nasip ederse sadece sizinle paylasicam..
Hayırlı cumalar cnm..Ne zaman senin bat ? İnşallah mucizemiz gelir bu ay bize :)

Kizlar cok tesekkur ederim insallah temix cikar bide o cikmadin başıma Aynen bazen ufak yalanlari hak ediolar

İnşallah kusummelek, post: 39930988, member: 644093"]Hayırlı cumalar cnm..Ne zaman senin bat ? İnşallah mucizemiz gelir bu ay bize :)[/QUOTE]
İnsallah canim. Bi aksilik olmazsa 21 mart :)

ben 2012 de düşük yaptım ve hala hamile kalamdm.tedaviye ara vermedm hiç ama hala hamile kalamadmvar mı benim durumumu yaşayan???

İnşallah kusummelek, post: 39930988, member: 644093"]Hayırlı cumalar cnm..Ne zaman senin bat ? İnşallah mucizemiz gelir bu ay bize :)
İnsallah canim. Bi aksilik olmazsa 21 mart :)[/QUOTE]
Hmm az kalmış cnm..Hayırlısı olsun :)

ben 2012 de düşük yaptım ve hala hamile kalamdm.tedaviye ara vermedm hiç ama hala hamile kalamadmvar mı benim durumumu yaşayan???
Çok geçmiş olsun cnm..Ne tedavisi oluyorsun? Gelir İnşallah meleğin en yakın ve en hayırlı zamanda sağlıkla ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…