Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

ben 2012 de düşük yaptım ve hala hamile kalamdm.tedaviye ara vermedm hiç ama hala hamile kalamadmvar mı benim durumumu yaşayan???
Çok geçmiş olsun inşallah gelir bebeqin en kısa zamanda cok zor bi durum Allahım bekletmesin artık inşallah canım

öyle cnm tabi..Senin doktor dedi mi birşey İnşallah birşey çıkmaz sonuçlarda..
Canım yumurtlamamda sıkıntı yokmuş acele etme dedi...Kan pıhtılaşma testinin yarısını doktor yarısınıda genetik bölümü yapıomus doktorum isteyebileceqi bütün testleri istedi kalan testleride 25 marta randevu verdi genetik bölümü onlar yapıcaklar işte beklıorum bende inşallah çıkmaz canım bişey...

İnşallah cnm..Hayırlısı olsun hakkımızda..Bir şeyi ne kadar çok istersen o kadar olmuo sanki Artık istemeyi mi bırakmalıyız bilemedim

Hayırlısı olsun cnm..Çok bekletmesin Rabbim en hayırlı, en yakın zamanda nasip etsin İnşallah..Sorup duruyo millet artık.Kimseyle konuşmak istemiyorum
Ya daha evleneli nekadar olduki sorup duruolar kime ne ya ben en baştan sormasınalr dıye durmadan biraz durcam dedim kendimi iyi hissdince başlıycam acelesi yok dedim sormuolar şimdi benim sert herşeye cevap veren bi yapım var valla kaynana görümce hala teyze şu bu dinlemem yapıştırırım cevabı sormadıkları daha iyi o ne ya sizene hem ne ilqilendiri demi yani

Öyle canım tabi..Ben de bekleyeceğiz biraz daha diorum da..Yine soruo millet bişe de diyemiorum..Hayırlısı olsun hakkımızda İnşallah :) Umursamamayı öğrencez zamanla bakalım

Öyle canım tabi..Ben de bekleyeceğiz biraz daha diorum da..Yine soruo millet bişe de diyemiorum..Hayırlısı olsun hakkımızda İnşallah :) Umursamamayı öğrencez zamanla bakalım
Amin canım inşallah yapcak bişey yok hayırlısı demekten beklemekten başka

kızlarr nasılsınızzz?
ben bugün baya heyecanlıyım çünkü saat 13:45 de doktor kontrolümüz var ve inşallah bebeğin cinsiyeti belli olcak

zaman çabucak geçsin veeee meleğimi göreyimmm

kızlarr nasılsınızzz?
ben bugün baya heyecanlıyım çünkü saat 13:45 de doktor kontrolümüz var ve inşallah bebeğin cinsiyeti belli olcak

İnşallah herşey istedfiqin gibi olur canım

kızlarr nasılsınızzz?

Ayy çok heyecanlıı :) Haber ver bize de :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…