- 12 Kasım 2014
- 3.081
- 1.300
- 118
- 34
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #7.361
Çok geçmiş olsun inşallah gelir bebeqin en kısa zamanda cok zor bi durum Allahım bekletmesin artık inşallah canımben 2012 de düşük yaptım ve hala hamile kalamdm.tedaviye ara vermedm hiç ama hala hamile kalamadmvar mı benim durumumu yaşayan???
İyiyim cnm çok şükür sen nasılsın ?Günaydın canım sanada hayırlı sabahlar nasılsın ?
Saol canım bende iyiyim şükür bat nezmandı senin ?İyiyim cnm çok şükür sen nasılsın ?
18 mart cnm 2 gün var da adet olckmışım gibiyim cnm sıkılıyoSaol canım bende iyiyim şükür bat nezmandı senin ?
Hayırlısı olsun canım bende olucam belli yani yapcak bişey yok Allah büyüktür beklıycez mecbur...18 mart cnm 2 gün var da adet olckmışım gibiyim cnm sıkılıyo
öyle cnm tabi..Senin doktor dedi mi birşey İnşallah birşey çıkmaz sonuçlarda..Hayırlısı olsun canım bende olucam belli yani yapcak bişey yok Allah büyüktür beklıycez mecbur...
Canım yumurtlamamda sıkıntı yokmuş acele etme dedi...Kan pıhtılaşma testinin yarısını doktor yarısınıda genetik bölümü yapıomus doktorum isteyebileceqi bütün testleri istedi kalan testleride 25 marta randevu verdi genetik bölümü onlar yapıcaklar işte beklıorum bende inşallah çıkmaz canım bişey...öyle cnm tabi..Senin doktor dedi mi birşey İnşallah birşey çıkmaz sonuçlarda..
İnşallah cnm..Hayırlısı olsun hakkımızda..Bir şeyi ne kadar çok istersen o kadar olmuo sankiCanım yumurtlamamda sıkıntı yokmuş acele etme dedi...Kan pıhtılaşma testinin yarısını doktor yarısınıda genetik bölümü yapıomus doktorum isteyebileceqi bütün testleri istedi kalan testleride 25 marta randevu verdi genetik bölümü onlar yapıcaklar işte beklıorum bende inşallah çıkmaz canım bişey...
Bende bilemedim canım bakalım neler olcakİnşallah cnm..Hayırlısı olsun hakkımızda..Bir şeyi ne kadar çok istersen o kadar olmuo sankiArtık istemeyi mi bırakmalıyız bilemedim
Hayırlısı olsun cnm..Çok bekletmesin Rabbim en hayırlı, en yakın zamanda nasip etsin İnşallah..Sorup duruyo millet artık.Kimseyle konuşmak istemiyorumBende bilemedim canım bakalım neler olcak
Ya daha evleneli nekadar olduki sorup duruolar kime ne ya ben en baştan sormasınalr dıye durmadan biraz durcam dedim kendimi iyi hissdince başlıycam acelesi yok dedim sormuolar şimdi benim sert herşeye cevap veren bi yapım var valla kaynana görümce hala teyze şu bu dinlemem yapıştırırım cevabı sormadıkları daha iyi o ne ya sizene hem ne ilqilendiri demi yaniHayırlısı olsun cnm..Çok bekletmesin Rabbim en hayırlı, en yakın zamanda nasip etsin İnşallah..Sorup duruyo millet artık.Kimseyle konuşmak istemiyorum
Öyle canım tabi..Ben de bekleyeceğiz biraz daha diorum da..Yine soruo millet bişe de diyemiorum..Hayırlısı olsun hakkımızda İnşallah :) Umursamamayı öğrencez zamanla bakalımYa daha evleneli nekadar olduki sorup duruolar kime ne ya ben en baştan sormasınalr dıye durmadan biraz durcam dedim kendimi iyi hissdince başlıycam acelesi yok dedim sormuolar şimdi benim sert herşeye cevap veren bi yapım var valla kaynana görümce hala teyze şu bu dinlemem yapıştırırım cevabı sormadıkları daha iyi o ne ya sizene hem ne ilqilendiri demi yani
Amin canım inşallah yapcak bişey yok hayırlısı demekten beklemekten başkaÖyle canım tabi..Ben de bekleyeceğiz biraz daha diorum da..Yine soruo millet bişe de diyemiorum..Hayırlısı olsun hakkımızda İnşallah :) Umursamamayı öğrencez zamanla bakalım
İnşallah herşey istedfiqin gibi olur canımkızlarr nasılsınızzz?
ben bugün baya heyecanlıyım çünkü saat 13:45 de doktor kontrolümüz var ve inşallah bebeğin cinsiyeti belli olcak
zaman çabucak geçsin veeee meleğimi göreyimmm
inşallahhh canım :)İnşallah herşey istedfiqin gibi olur canım
İnşallah canım saol...inşallahhh canım :)
bu arada inşallah seninde tahlillerde falan birşey çıkmaz
Ayy çok heyecanlıı :) Haber ver bize de :)kızlarr nasılsınızzz?
ben bugün baya heyecanlıyım çünkü saat 13:45 de doktor kontrolümüz var ve inşallah bebeğin cinsiyeti belli olcak
zaman çabucak geçsin veeee meleğimi göreyimmm
Canım cok sevindim Allah bağışlasın prensesini kucaqına almakta nasip olsun inşallah :)kızlar selam geldik biz doktordan ve kızım olcak teyzeleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?