- 16 Ağustos 2014
- 713
- 344
- 73
- 40
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
Bende bugün oldum. Yani düşükten 29 gün sonra34 gün sonra geldi canım regl normal döngüm 26 gündü
gecmis olsun..allah birdaha boyle yasatmasin tamamina erdirsin.bende 1adet donemi bekledim doktorda bisey soylemedi bu ay bekliyorum bakalim hayirlisi olsun insallahmerhaba kızlar ben de 10 ağustosta düşük yaptım kürtaj oldum kanama yok akıntı şeklinde geliyor sadece leke.. doktor 1-2 ay korunun sonra olur yine dedi ama ben korunmak istemiyorum ilk adetimden sonra baslıcam denemelere tekrar Allah'ım bir daha göstermesin hiç birimize böle acı birşeyi..
gecmis olsun.benm de kurtaj haftasi lekelenme gibi oldu sonra kanamaya dondu vs derken 18-19gunu buldu.sonrasinda41. gun adet oldum 8-9gun surdu.artik kanama gormek istemiyordum ama normal demekki skmayin caninizi ayaklarinizi usutmeyinkurtaj oldum 12 sınde hala kanamam var doktor prımolut n ve agrı kesıcı bırde antıbıyotık verdı.her an terlıyorum kanamam kesılmıyor adet agrısı gıbı agrım var neden devam edıyor hala anlamıyorum ıcerıde parca da kalmamıs zaten alınan parca genetık e gonderıldı ıncelenmek uzere.ben ne zaman duzelıcem ya.hamıleykende kanamam vardı kurtaj oldum yıne var cok moralım bozuk
sağol canm inşallah.. ben de adetimi bekliyorum ama bazı belirtiler de beni düşündürüyo göğüs uçlarım dünden beri yara gibi acıyo çok dolgunlaştılar kanamam da kesildi artık ya det olcam ya bişi var ben de ..gecmis olsun..allah birdaha boyle yasatmasin tamamina erdirsin.bende 1adet donemi bekledim doktorda bisey soylemedi bu ay bekliyorum bakalim hayirlisi olsun insallah
benmde 39.gun doktora gittim test yapti negatif oluncada adet sökturucu verdi kullanirken oldum.hala adet olmadiysaniz beklemeden gidin gerginlik stres hat safhada oluyor sonucta gecmis olsunkızlar kürtajdan sonraki 41. günüm ve adet olmadım testte de negatif çıktı. sizin bu kadar uzadı mı ya.. ne yapmam gerekir doktora gitmek için biraz daha beliyorm internette 50 - 60 gün arası diyor anlamadm ya
test yapsaniz.ben adetimden 4gun once ogrenmistimsağol canm inşallah.. ben de adetimi bekliyorum ama bazı belirtiler de beni düşündürüyo göğüs uçlarım dünden beri yara gibi acıyo çok dolgunlaştılar kanamam da kesildi artık ya det olcam ya bişi var ben de ..
test için erken diye yapmadım çünkü ben kürtajdan 9 gün sonra falan eşimle birlikte oldum daha 9 gün olmuş varsa da cıkmaz diyorum ... ovulasyon testimi de aldım koydum kenara adet olur biter baslarım diye nasip artık..test yapsaniz.ben adetimden 4gun once ogrenmistim
hayirlisiyla saglikla olsaa tamamina ersee..benim kurtajdan onceki dongume gore 3-4gun var adetime ama belirtiler yok.dun test yaptim golge gibi bisey gordum boyle elimde evirip cevirerek:)bugun yine yapsam diyorum :)test için erken diye yapmadım çünkü ben kürtajdan 9 gün sonra falan eşimle birlikte oldum daha 9 gün olmuş varsa da cıkmaz diyorum ... ovulasyon testimi de aldım koydum kenara adet olur biter baslarım diye nasip artık..
ayy yap canm inşallah vardır :)hayirlisiyla saglikla olsaa tamamina ersee..benim kurtajdan onceki dongume gore 3-4gun var adetime ama belirtiler yok.dun test yaptim golge gibi bisey gordum boyle elimde evirip cevirerek:)bugun yine yapsam diyorum :)
:)insallah.evde test yok maalesef birkac saat sonra eczaneye gitcem insallah bakalimayy yap canm inşallah vardır :)
gecmis olsun..banada 2ay demisti kac haftalikti sizin?ben de 1regl bekleyim dedim 2ay i gecti kurtajim bu aralar ya hayirli haber alcam ya regl olcam bakalim ama test yaptm bugun maalesef negatif..allah hayirli zamanda isteyen herkese nasip etsinkızşar merhaba bende dun kurtaj oldum dr 2 ay korunma verdı ilk adetten snra korunmayabılırım daha karar vermdım ona ama hemen bebeişim olsun istiyorum.herkese gecmıs olsun Allahım hepimize tekrar saglıklı bebişler nasip etsin insallah
insallah..allah tamamina erdirsin..hayirlisiyla nasip etsin8haftalıktı benım insallah bi daha yasamayız bu duyguları
insallah..allah tamamina erdirsin..hayirlisiyla nasip etsin
maalesf..kurtajdan 40gun sonra ilacla adet oldum..2.yi de oldum olcam gibi karinagrilarim var.gebelikte yok maalesf.kurtajdan onceki dongume gore 3-4gun icinde olmam gerekiyor bakalimadetın düzene gırdımı bi kac ay ıcınde hamıle kalırsın kesın
maalesf..kurtajdan 40gun sonra ilacla adet oldum..2.yi de oldum olcam gibi karinagrilarim var.gebelikte yok maalesf.kurtajdan onceki dongume gore 3-4gun icinde olmam gerekiyor bakalim
olmamayi istiyorum desem daha iyi:) cunku bu ay baska haberde bekliyorum bakalim nasip:)inş olursun canm en kısa zamanda
felaket gerkinlikti canım bgn 47. günüm ve sonunda oldum.benmde 39.gun doktora gittim test yapti negatif oluncada adet sökturucu verdi kullanirken oldum.hala adet olmadiysaniz beklemeden gidin gerginlik stres hat safhada oluyor sonucta gecmis olsun
o gerginligi ceken biliyor iste.bende 41.gun oldum..simdi 2.ci bekliyorum daha dogrusu gelmeyip guzel haber almayi umut ediyorum:)felaket gerkinlikti canım bgn 47. günüm ve sonunda oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?