Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

gecmis olsun..allah birdaha boyle yasatmasin tamamina erdirsin.bende 1adet donemi bekledim doktorda bisey soylemedi bu ay bekliyorum bakalim hayirlisi olsun insallah

gecmis olsun.benm de kurtaj haftasi lekelenme gibi oldu sonra kanamaya dondu vs derken 18-19gunu buldu.sonrasinda41. gun adet oldum 8-9gun surdu.artik kanama gormek istemiyordum ama normal demekki skmayin caninizi ayaklarinizi usutmeyin

gecmis olsun..allah birdaha boyle yasatmasin tamamina erdirsin.bende 1adet donemi bekledim doktorda bisey soylemedi bu ay bekliyorum bakalim hayirlisi olsun insallah
sağol canm inşallah.. ben de adetimi bekliyorum ama bazı belirtiler de beni düşündürüyo göğüs uçlarım dünden beri yara gibi acıyo çok dolgunlaştılar kanamam da kesildi artık ya det olcam ya bişi var ben de ..

kızlar kürtajdan sonraki 41. günüm ve adet olmadım testte de negatif çıktı. sizin bu kadar uzadı mı ya.. ne yapmam gerekir doktora gitmek için biraz daha beliyorm internette 50 - 60 gün arası diyor anlamadm ya
benmde 39.gun doktora gittim test yapti negatif oluncada adet sökturucu verdi kullanirken oldum.hala adet olmadiysaniz beklemeden gidin gerginlik stres hat safhada oluyor sonucta gecmis olsun

test yapsaniz.ben adetimden 4gun once ogrenmistim

test yapsaniz.ben adetimden 4gun once ogrenmistim
test için erken diye yapmadım çünkü ben kürtajdan 9 gün sonra falan eşimle birlikte oldum daha 9 gün olmuş varsa da cıkmaz diyorum ... ovulasyon testimi de aldım koydum kenara adet olur biter baslarım diye nasip artık..

hayirlisiyla saglikla olsaa tamamina ersee..benim kurtajdan onceki dongume gore 3-4gun var adetime ama belirtiler yok.dun test yaptim golge gibi bisey gordum boyle elimde evirip cevirerek:)bugun yine yapsam diyorum :)

kızşar merhaba bende dun kurtaj oldum dr 2 ay korunma verdı ilk adetten snra korunmayabılırım daha karar vermdım ona ama hemen bebeişim olsun istiyorum.herkese gecmıs olsun Allahım hepimize tekrar saglıklı bebişler nasip etsin insallah

gecmis olsun..banada 2ay demisti kac haftalikti sizin?ben de 1regl bekleyim dedim 2ay i gecti kurtajim bu aralar ya hayirli haber alcam ya regl olcam bakalim ama test yaptm bugun maalesef negatif..allah hayirli zamanda isteyen herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…