Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

Allah yardimcin olsun canim..tahmin ediyorum kolay değil olacaktır zamanını bekliyordur meleğin..tam umutlar biterken geliyorlar Rabbim ol desin olsun İnsallah. .çok yıpratmak kendini oluruna bırak..

Kizlar ben dukkandayim babam zeytine basladi buara islrim bitsin evde olayim hazirlik fotolarini paylasicm :) sizde yariyi gdcmissinz msallah :)
Evet cnm ya çok şükür gectik..İyi bakalım bekliyoruz neler aldınız görelim ; )daha bende bir hazırlık yok erken diyorum..

kızlar merhaba ben polikistik overim. normalde düzenli adet dönemim vardı kürtajdan sonra adetlerim azaldı. günü gününe olmuyorum 45 günü geçiyor. bu ay yine adetim gelmedi test yaptırdım bhcg 6,8 çıktı sizce bu degerde hamilelik var mı? doktorum hamile değilsin deyip tarlusal adet getirici ilaç yazdı. tekrar bhcg istemedi. sizce başka bi yerde yaptırmalı mıyım değer yükselir mi?

5i gecince gebelik var deniyo polikstkovermissinde sakin kullanma gec ollenme olabilir

Kızlar Nasılsıniz hepinizin az kalmış gaz sancılari yüzünden uykusuz kalacağız günlere
çok şükür canım iyiyiz azcık ağırlık çökmeye başlayınca ağrılar falan olmaya başladı..Hayırlısıyla bir gelseydi o zaman bizim de 4 gözle bekliyoruzsenin oğluş nasıl büyümüştür şimdiye kocaman erkek olmuştu oo

İyiyiz canım çok şükür, dün şeker yüklemesi yaptırdık çok şükür normal çıktı:) Sen nasılsın ne güzel geçiyor zamanın az kaldı doğuma..
Bende iyiyim canım uzanıyorum işte sürekli Hayırlısıyla geldin bebişlerimiz hazırlıklar filan Zaman geçirmeye çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…