- 10 Aralık 2014
- 2.750
- 1.187
- 83
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #9.361
Allah yardimcin olsun canim..tahmin ediyorum kolay değil olacaktır zamanını bekliyordur meleğin..tam umutlar biterken geliyorlar Rabbim ol desin olsun İnsallah. .çok yıpratmak kendini oluruna bırak..Amin canim ben kendimi oyaliyorum orda burda kafami dagitmaya calisiyorum ama nafile oda dagilmiyor arayış icindeyim bir melegmn olmasi icin 3.kez klomen kullandm bu ay bakalm tutacak mi artik umidim de kalmadi yoruldum hastaneye gitmekden bu da olmazsa artik birakicam ya olur ya olmaz bende boyle sıkıcı bi hayat canim
Evet cnm ya çok şükür gectik..İyi bakalım bekliyoruz neler aldınız görelim ; )daha bende bir hazırlık yok erken diyorum..Kizlar ben dukkandayim babam zeytine basladi buara islrim bitsin evde olayim hazirlik fotolarini paylasicm :) sizde yariyi gdcmissinz msallah :)
Yavastan basla canim sonra sikisirsinEvet cnm ya çok şükür gectik..İyi bakalım bekliyoruz neler aldınız görelim ; )daha bende bir hazırlık yok erken diyorum..
annemler başlıcak İnşallah bakalım canım..Benim bulunduğum şehirde alternatif yerler yok o yüzden annem ablam alacak çoğu şeyi..Yavastan basla canim sonra sikisirsin
Himmm iyi kuzu sen yorulmazsin intten al sende :)annemler başlıcak İnşallah bakalım canım..Benim bulunduğum şehirde alternatif yerler yok o yüzden annem ablam alacak çoğu şeyi..
görerek almak isterim aslında 7.ayda küçük bir çanta hazır edeyim diyorum da bakalım birkaç tane hastane çıkışı alırız artıkın bulduğumuz yerden :)Himmm iyi kuzu sen yorulmazsin intten al sende :)
Aldikca insan hmn dogsun istiyo :)görerek almak isterim aslında 7.ayda küçük bir çanta hazır edeyim diyorum da bakalım birkaç tane hastane çıkışı alırız artıkın bulduğumuz yerden :)
demi canım öyle olur eminim..hele bi de oda falan hazırlanırsa dayanamayız sanırım:)Aldikca insan hmn dogsun istiyo :)
Aynen canim :)demi canım öyle olur eminim..hele bi de oda falan hazırlanırsa dayanamayız sanırım:)
5i gecince gebelik var deniyo polikstkovermissinde sakin kullanma gec ollenme olabilirkızlar merhaba ben polikistik overim. normalde düzenli adet dönemim vardı kürtajdan sonra adetlerim azaldı. günü gününe olmuyorum 45 günü geçiyor. bu ay yine adetim gelmedi test yaptırdım bhcg 6,8 çıktı sizce bu degerde hamilelik var mı? doktorum hamile değilsin deyip tarlusal adet getirici ilaç yazdı. tekrar bhcg istemedi. sizce başka bi yerde yaptırmalı mıyım değer yükselir mi?
Amin insallahKızlar Nasılsıniz hepinizin az kalmış gaz sancılari yüzünden uykusuz kalacağız günlere
çok şükür canım iyiyiz azcık ağırlık çökmeye başlayınca ağrılar falan olmaya başladı..Hayırlısıyla bir gelseydi o zaman bizim de 4 gözle bekliyoruzKızlar Nasılsıniz hepinizin az kalmış gaz sancılari yüzünden uykusuz kalacağız günlere
ben iyiyim canim sen nasilsin oglusun nasil? Sagol moral vrdin :) ben simdiden uykusuzum erkenden uyaniyorum :)Kızlar Nasılsıniz hepinizin az kalmış gaz sancılari yüzünden uykusuz kalacağız günlere
Ben iyiyim cani sen nspiysun nasil gidyo hamilelik?Kızlar nasılsınız beler yapıyorsunuz?
İyiyiz canım çok şükür, dün şeker yüklemesi yaptırdık çok şükür normal çıktı:) Sen nasılsın ne güzel geçiyor zamanın az kaldı doğuma..Kızlar nasılsınız beler yapıyorsunuz?
İyiyim Can'ım bende erken doğum tehlikem var yatıyorumBen iyiyim cani sen nspiysun nasil gidyo hamilelik?
Bende iyiyim canım uzanıyorum işte sürekli Hayırlısıyla geldin bebişlerimiz hazırlıklar filan Zaman geçirmeye çalışıyorumİyiyiz canım çok şükür, dün şeker yüklemesi yaptırdık çok şükür normal çıktı:) Sen nasılsın ne güzel geçiyor zamanın az kaldı doğuma..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?