Adetliyken mi oldu bu?İlk kez başıma böyle bir olay geliyor kanamam geldi ayağa kalkınca karnıma Bi sancı girdi içimden kocaman Bi şey iç çamaşırı düştü ilk pıhtı sandım ama içinde kılcal damarlar Bile görünüyordu doktora gitmem lazım mı gitsem jinekolojiye mi yoksa gebe pole mi gitmeliyim bilmiyorum yardımcı olur musunuz Eki Görüntüle 3653627 Eki Görüntüle 3653628 Eki Görüntüle 3653629 Eki Görüntüle 3653630
Şu an burda bakacak doktor yok acildekiler anlamaz ancak salı gününe randevu bulabildim jinekolojiyecanım düşük yapıyorsun muhtemelen öyle akıntı pıhtı mı olur hastaneye gider misin rica ederim ya
Adet olmadım 10 gün gecikmiştim bu gün böyle bu geldi önce kanamayla bu düştükten sonra kanama rengi açıldı açık kırmızı açık pembe arası olduAdetliyken mi oldu bu?
Canım sen acile gidersen öne alırlar seni. Acilde de kadın doğum bölümü var niye anlamasınlarŞu an burda bakacak doktor yok acildekiler anlamaz ancak salı gününe randevu bulabildim jinekolojiye
Yine de acile gitsen iyi olur bence en azından kadın doğumcuyu falan arayıp durumunuzu iletip ona göre bir şeyler yaparlar düşük sonuçta belki bir terslik oldu bir şey oldu bilemezsinizŞu an burda bakacak doktor yok acildekiler anlamaz ancak salı gününe randevu bulabildim jinekolojiye
Bizim ilçe de kadın doğum için acil yok kiCanım sen acile gidersen öne alırlar seni. Acilde de kadın doğum bölümü var niye anlamasınlar
10 günlük gecikmede yaşanan düşük materyali bu kadar büyük olmaz canım. Başka bir sorun olabilir. Hemen acile gitAdet olmadım 10 gün gecikmiştim bu gün böyle bu geldi önce kanamayla bu düştükten sonra kanama rengi açıldı açık kırmızı açık pembe arası oldu
Belki başka yere sevk ederlerBizim ilçe de kadın doğum için acil yok ki
Şu an pek Bi ağrım kalmadı düşünce rahatladım ama hamile olduğumu bilmiyordum korunuyordum nasıl oldu anlamadımYine de acile gitsen iyi olur bence en azından kadın doğumcuyu falan arayıp durumunuzu iletip ona göre bir şeyler yaparlar düşük sonuçta belki bir terslik oldu bir şey oldu bilemezsiniz
Peki testlerde 10 gun gecikme ile pozitif oldu muAdet olmadım 10 gün gecikmiştim bu gün böyle bu geldi önce kanamayla bu düştükten sonra kanama rengi açıldı açık kırmızı açık pembe arası oldu
Test yapmadım hiç regl oldum sanıyorumPeki testlerde 10 gun gecikme ile pozitif oldu mu
Bence yapin ve acile gidin benden kanama geldi hemen one cektiler kadin dogum olamsina gerek yok acilde de boyle aeylere bakiyrilarTest yapmadım hiç regl oldum sanıyorum
Zaten 8 ay önce doğum yaptım üst üste 2 sezaryen oldum belki de artık vücudum kaldırmıyor ben ağustos ayında 24 gün arayla 2 kez kanama yaşadım eylülde olmadım hiç şimdi işte kanama başladım ağustos ayında 2 kez olunca ona başlamıştım10 günlük gecikmede yaşanan düşük materyali bu kadar büyük olmaz canım. Başka bir sorun olabilir. Hemen acile git
Malesef düşükAdet olmadım 10 gün gecikmiştim bu gün böyle bu geldi önce kanamayla bu düştükten sonra kanama rengi açıldı açık kırmızı açık pembe arası oldu
Keşke yapsaydınız ..beklemiyordunyz sanırımTest yapmadım hiç regl oldum sanıyorum
Ben bilmiyordum boğazım enfeksiyon olmuştu antibiyotik ağır ilaçlar yazdılar ondan olmuş olabilir miMalesef düşükbende yaşadım aynısını..sabaha karşı hastanede kalmama rağmen durduramadılar..
Kaç haftalikti sizinki, bir de düşen parçanın büyüklüğü ne kadardı?Malesef düşükbende yaşadım aynısını..sabaha karşı hastanede kalmama rağmen durduramadılar..
Hangi bölüme. Gitmem lazım gebe pol mü yoksa jinekoloji ye mi gitmek lazımKeşke yapsaydınız ..beklemiyordunyz sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?