Alttan muayene etmeme iznin var mı dedi olır dedim bide düşen parçanın fotoğrafını çekti hocaya danışayım diye gelmedi dahaMerak icindeyim bende
Gerçekten dün okurken bana da sinir geldi geldi gitti yani çok doğru yazmışsınız , bu kadar umursamazlık olmaz.Arkadaşım burda 20 kişi sana 20 ayrı kere doktora git düşük yapıyorsun dedi. Sancım yok deyip rahatlığa döktün işi. Kalk bir ayağa acile git mecburlar sana bakmaya. Kadın doğum doktorunu aramak zorunda hissedecekler. O ağrı ve o durumla seni bırakamazlar. Mecburlar arkadaşım bakacaklar. Bişey dememek için zor sabrettim. Bir saattir yorumları okuyorum. Herkes doktora git bekleme demiş. Sen olduğun yere çakılıp beklemissin.
Gittim hiç Bi şey yapmadılarGerçekten dün okurken bana da sinir geldi geldi gitti yani çok doğru yazmışsınız , bu kadar umursamazlık olmaz.
Hiç Bi şey yapmadılar daha aldıkları kanın sonucu bile çıkmadı haftaiçi jinekolojiye git dedi gönderdiMerak icindeyim bende
Hiç Bi şey demedi başından savdıBakinca ne dedi peki
Kan sonucun çıktı mı geçmiş olsunHiç Bi şey demedi başından savdı
Hala çıkmamış nasıl hastane anlamadımKan sonucun çıktı mı geçmiş olsun
Neresi orasiHala çıkmamış nasıl hastane anlamadım
İşte bu devlet hastaları boyke ilgisiz ondan gidesimiz bile gelmiyor onlarada hak veriyorum çok kalabalık ama ilgi yok acil bir durum dışında başından saviyorHala çıkmamış nasıl hastane anlamadım
Kız düşük riskinde kan sonucu çıkmadan hastaneden çıkarmazlar niye böyle yapmış bunlarHala çıkmamış nasıl hastane anlamadım
nedir son durum?Hala çıkmamış nasıl hastane anlamadım
salı gününe kadar beta değeri sıfırlanırsa adet olmuşsun der geçerler. acile gitseydiniz bakacakları ilk şey beta olurdu. beta’ya göre acilen ilaç verirlerdi. hamile değilseniz bile o ihtimal ortadan kalkardı en azından. salı gününe kadar her şey için çok geç olur. betanıza acilen bakılmalıydı o esnada. sağlık olsun.Canım doğum yaparken bile anlamıyorlar ki işte salı gününe randevu buldum gitcem 3 gün olmuş oluyo salıya kadar sorun olmaz herhalde kürtaj yapılması gerekir mi bilmiyorum
Poliklinik de baktı dedü ve gönderdiKız düşük riskinde kan sonucu çıkmadan hastaneden çıkarmazlar niye böyle yapmış bunlar
Kan verdim zaten dün ama beta hala çıkmamışsalı gününe kadar beta değeri sıfırlanırsa adet olmuşsun der geçerler. acile gitseydiniz bakacakları ilk şey beta olurdu. beta’ya göre acilen ilaç verirlerdi. hamile değilseniz bile o ihtimal ortadan kalkardı en azından. salı gününe kadar her şey için çok geç olur. betanıza acilen bakılmalıydı o esnada. sağlık olsun.
Gittim zaten bir sürü kan aldılar 2 saat bekledim sonuç çıkmadı poliklinik de baktır dedi gönderdiGerçekten bu kadar cahillik olmaz buray yazana kadar niye bekliyorsunuz biz nerden bilelim.uc düşük yaptım ben bile yorum yapamam
Şehir hastanesi iyi oluyor ama bana uzak işte sezeryen ile alakalı bir durum da olabilir dedi olmazsa doğum yaptığım hastaneye gitcemİşte bu devlet hastaları boyke ilgisiz ondan gidesimiz bile gelmiyor onlarada hak veriyorum çok kalabalık ama ilgi yok acil bir durum dışında başından saviyor
Neresi orasi
Valla inşallah bı sorun yoktur yaPoliklinik de baktı dedü ve gönderdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?