Düşük mü yaptım kızlar anlamadım

Acile gidin orda anlamazlar demeyin anlamazlarsa anlayana sorarlar. Ben ara kanama ve ağri gibi bir sebepten acile gitmiştim hamile değilim dememe rağmen gebelik testi de sonuçlanmadan bırakmadılar bir sürü test tetkik bir şeyler yaptılar kadın doğumcuyu da arayıp bir şeyler sormuşlardı

Canım doğum yaparken bile anlamıyorlar ki işte salı gününe randevu buldum gitcem 3 gün olmuş oluyo salıya kadar sorun olmaz herhalde kürtaj yapılması gerekir mi bilmiyorum

Canım doğum yaparken bile anlamıyorlar ki işte salı gününe randevu buldum gitcem 3 gün olmuş oluyo salıya kadar sorun olmaz herhalde kürtaj yapılması gerekir mi bilmiyorum

çok geçmiş olsun acilde bakıp direkt kadın doğuma yönlendiriyolar. hastanede doktorlar var. gidin siz geciktirmeyin.

Kürtaj yapılması gerekiyor canm.. benim bir gün önce kanamam oldu,hastaneye gittim Altan baktı eve git istersen dedi herhalde umudu yoktu..ben kalacam dedim ilaç verdi serum iğne vs..ama sabah bir karın ağrısı ve kaşık ve bel ağrısı oldu tuvalete girdim löp löp bişeyler düştü parça şeklinde anladım hemşireye düşük yaptım dedim.. nitekim dr da baktı alttan kese yoktu artık.5haftalıktı malesef.. 2yıldır beklediğim gebelikti.. kürtaj oldum ama Allah kimseye yaşatmasın.insanlar evlatlarını doğururken ben doğumhanede kürtaj oldum çok zoruma gitmişti.Rabnim bir daha yaşatmasın inşallah

Rabbim en güzelini versin inşallah Allaha şükür benim iki tane bebeğim var rabbim isteyenlere nasip etsin

Kafam karıştı şimdi ama jinekoloji de yazıyor ki gebeye bakılmaz gebe de yazıyor ki gebe dışında bakılmaz hangisine gitcem ben düşük için anlamadım
Arkadaşım acile gideceksin hamileydim sanırım düşük yaptım diyeceksin icapçı kadın doğumcuyu arayacaklar gelecek

Bende bu şekilde düşük yapmıştım torba gibi birşey çıktı içimden dışında kan yok ama içinde kan vardı garip birşeydi böyle deriden yapılmış bir torba gibiydi

Doktora gittiniz mi peki
Gitmedim doktora psikolojim bitti o an çünkü aradan 1 hafta sonra gittim ailemin zoruyla içerde parça felan kalmamış zaten doktor düşük yapabilirsin demişti gebelik sağlıksız demişti sonrasında aradan 1 yıl geçti gebe kalamadım hala deniyorum

İnşallah olur hayırlısı olsun üzülmeyin doğru zamanda olur belki de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…