şimdi acile git bekleme. belki acil bir durumun var bilmediğin?O zaman bizim ilçedeki kadın doğuma giderim Bi olmazsa başka hastaneye gönderirler zTen
Çocukları bırakacak kimse yok şu anşimdi acile git bekleme. belki acil bir durumun var bilmediğin?
muhtemelen anlamayacaktır rahminiz temizlenmiş olacaktır. Kanama devam ediyorsa bir beta baktırabilirsinizÖyle mi diyorsunuz doktor anlar herhalde gidince
Ama rahim ağzım açık gibi ama fazla kanama kalmadı attıktan sonra işte düşük olurken. Baya Bi kan geldi sonra azalmaya başladımuhtemelen anlamayacaktır rahminiz temizlenmiş olacaktır. Kanama devam ediyorsa bir beta baktırabilirsiniz
Bende düşük yapmıştım düşük yapana kadar ani bir ağrı girdik karnıma ve kasıklarıma kanamam başladı düşük yapmana kadar 2-3 saat sancı çektim en sonunda düştü bebeğimŞu an pek Bi ağrım kalmadı düşünce rahatladım ama hamile olduğumu bilmiyordum korunuyordum nasıl oldu anlamadım
Regl sancısı sanıyorum bende ama fazla ağrılı geçmedi acı eşeğim biraz yüksek 2. Doğumum da sancım varmış doğum sancısı anlamadım normal Bi ağrı sanıyorum meğersem doğum gelmiş sezaryen olduğu için dikiş yerleri yırtılır diye acil aldılar o gece ameliyataBende düşük yapmıştım düşük yapana kadar ani bir ağrı girdik karnıma ve kasıklarıma kanamam başladı düşük yapmana kadar 2-3 saat sancı çektim en sonunda düştü bebeğimbenim de rahatlama olmuştu düştükten sonra ağrı kesilmişti
Arkadaşım burda 20 kişi sana 20 ayrı kere doktora git düşük yapıyorsun dedi. Sancım yok deyip rahatlığa döktün işi. Kalk bir ayağa acile git mecburlar sana bakmaya. Kadın doğum doktorunu aramak zorunda hissedecekler. O ağrı ve o durumla seni bırakamazlar. Mecburlar arkadaşım bakacaklar. Bişey dememek için zor sabrettim. Bir saattir yorumları okuyorum. Herkes doktora git bekleme demiş. Sen olduğun yere çakılıp beklemissin.Kızlar benim ağrım arttı hala küçük küçük parçalar gelmeye devam ediyor galiba normal acile gitcem kadın doğum servisi var ama doktor yoktur bu gün ebeler anlar mı
Gideceğim bu gün zaten ama doktor yok diyip başlarından savarlarsa bilemiyorum ama en azından ebe bakıp Bi yol gösterirArkadaşım burda 20 kişi sana 20 ayrı kere doktora git düşük yapıyorsun dedi. Sancım yok deyip rahatlığa döktün işi. Kalk bir ayağa acile git mecburlar sana bakmaya. Kadın doğum doktorunu aramak zorunda hissedecekler. O ağrı ve o durumla seni bırakamazlar. Mecburlar arkadaşım bakacaklar. Bişey dememek için zor sabrettim. Bir saattir yorumları okuyorum. Herkes doktora git bekleme demiş. Sen olduğun yere çakılıp beklemissin.
Gitmeden bunu bilme şansın yok. Düşük yapıyorum bana bakmak zorundasınız diyeceksin. Orda seni başlarından savıp müdahale etmemeleri gibi bir durum olamaz. Dışarı çıktın diyelim bişey oldu sana!! Seni başından savan doktorun hayatı cehennem olur ateş olur üstüne yağarlar. Sen kalk hemen git bekleme.Gideceğim bu gün zaten ama doktor yok diyip başlarından savarlarsa bilemiyorum ama en azından ebe bakıp Bi yol gösterir
Teşekkür ederim canım gitcem çocukları anneme bırakıp Bi şeyler yiyip çıkarımGitmeden bunu bilme şansın yok. Düşük yapıyorum bana bakmak zorundasınız diyeceksin. Orda seni başlarından savıp müdahale etmemeleri gibi bir durum olamaz. Dışarı çıktın diyelim bişey oldu sana!! Seni başından savan doktorun hayatı cehennem olur ateş olur üstüne yağarlar. Sen kalk hemen git bekleme.
Nedir son durumunuzTeşekkür ederim canım gitcem çocukları anneme bırakıp Bi şeyler yiyip çıkarım
Haber veririm size son durumuNedir son durumunuz
Geldim acildeyim kan falan aldılar sonuca göre kadın doğum servise göndereceklerNedir son durumunuz
Merak icindeyim bendeGeldim acildeyim kan falan aldılar sonuca göre kadın doğum servise gönderecekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?