• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Düşük riski ve ilaç

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Kuzukulagi

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2020
180
84
98
Herkese hayırlı günler. Daha 13. Haftam Bugün doktorum bana kasılmalarım olduğunu calismamam ve iki hafta full yatmam gerektiğini sonra kontrole gelmemi söyledi ve parol verdi.. daha önce böyle bir şey yaşayan oldu mu sadece parol kullan dedi.. aklıma kötü şeyler geliyor progestan vermediği için sanki düşük yapicam da ağrısız olsun diye ağrı kesici vermiş gibi hissediyorum.... Yaşayan var mı nolur yazsın

Parol düşük ağrısını hafifletir mi emin değilim, çok stres yapma dinlen, yorma kendini, düzelir inşallah

Parol düşük ağrısını hafifletir mi emin değilim, çok stres yapma dinlen, yorma kendini, düzelir inşall
Herkese hayırlı günler. Daha 13. Haftam Bugün doktorum bana kasılmalarım olduğunu calismamam ve iki hafta full yatmam gerektiğini sonra kontrole gelmemi söyledi ve parol verdi.. daha önce böyle bir şey yaşayan oldu mu sadece parol kullan dedi.. aklıma kötü şeyler geliyor progestan vermediği için sanki düşük yapicam da ağrısız olsun diye ağrı kesici vermiş gibi hissediyorum.... Yaşayan var mı nolur yazsı

Herkese hayırlı günler. Daha 13. Haftam Bugün doktorum bana kasılmalarım olduğunu calismamam ve iki hafta full yatmam gerektiğini sonra kontrole gelmemi söyledi ve parol verdi.. daha önce böyle bir şey yaşayan oldu mu sadece parol kullan dedi.. aklıma kötü şeyler geliyor progestan vermediği için sanki düşük yapicam da ağrısız olsun diye ağrı kesici vermiş gibi hissediyorum.... Yaşayan var mı nolur yazsın
Kötü düşünmeyin. 7+6 da düşük yaşadım. Öyle parol ile geçecek bir ağrı değil. Siz 13. haftadasiniz. Düşündüğünüz sebeple vermiş olamaz diye tahmin ediyorum. Dinlenmeye çalışın. Zorunlu haller dışında kalkmayın💐

Kötü düşünmeyin. 7+6 da düşük yaşadım. Öyle parol ile geçecek bir ağrı değil. Siz 13. haftadasiniz. Düşündüğünüz sebeple vermiş olamaz diye tahmin ediyorum. Dinlenmeye çalışın. Zorunlu haller dışında kalkmayın💐
Çok üzüldüm çok geçmiş olsun Allah sabır versin

progestan rahim kasılmalarını veya açılmayı etkilemez. sadece rahmi kalınlaştırır. dinlenmekten baska caresi yok. parolu belki kasılmalar hafiflesin diye vermiştir

İyi akşamlar peki kasılmaları azaltır mı biliyor musunuz
yani chatgbt’ye sorduğumda direkt değil ama dolaylı yoldan etkileyebilir diyor kasılmaları.

ama düsüğü hissetmemekten korkmayın. parol en hafif ilaç. kaldı ki bana epidural anestezi verdiklerinde dahi sancıları hissediyordum. hiçbir ağrı kesici düsük sancısı yasamanızı engellemez, en fazla bir miktar hafifletir. hele parol hiç etkili olmaz bu konuda

yani chatgbt’ye sorduğumda direkt değil ama dolaylı yoldan etkileyebilir diyor kasılmaları.

ama düsüğü hissetmemekten korkmayın. parol en hafif ilaç. kaldı ki bana epidural anestezi verdiklerinde dahi sancıları hissediyordum. hiçbir ağrı kesici düsük sancısı yasamanızı engellemez, en fazla bir miktar hafifletir. hele parol hiç etkili olmaz bu konuda
Peki sizce bugün başka bir doktora gideyim mi yoksa yerimden hiç kalkmamam mi mantıklı

Back
X