- 25 Mayıs 2020
- 184
- 84
- 98
- Konu Sahibi Kuzukulagi
-
Parol düşük ağrısını hafifletir mi emin değilim, çok stres yapma dinlen, yorma kendini, düzelir inşall
Herkese hayırlı günler. Daha 13. Haftam Bugün doktorum bana kasılmalarım olduğunu calismamam ve iki hafta full yatmam gerektiğini sonra kontrole gelmemi söyledi ve parol verdi.. daha önce böyle bir şey yaşayan oldu mu sadece parol kullan dedi.. aklıma kötü şeyler geliyor progestan vermediği için sanki düşük yapicam da ağrısız olsun diye ağrı kesici vermiş gibi hissediyorum.... Yaşayan var mı nolur yazsı
Kötü düşünmeyin. 7+6 da düşük yaşadım. Öyle parol ile geçecek bir ağrı değil. Siz 13. haftadasiniz. Düşündüğünüz sebeple vermiş olamaz diye tahmin ediyorum. Dinlenmeye çalışın. Zorunlu haller dışında kalkmayınHerkese hayırlı günler. Daha 13. Haftam Bugün doktorum bana kasılmalarım olduğunu calismamam ve iki hafta full yatmam gerektiğini sonra kontrole gelmemi söyledi ve parol verdi.. daha önce böyle bir şey yaşayan oldu mu sadece parol kullan dedi.. aklıma kötü şeyler geliyor progestan vermediği için sanki düşük yapicam da ağrısız olsun diye ağrı kesici vermiş gibi hissediyorum.... Yaşayan var mı nolur yazsın
Çok üzüldüm çok geçmiş olsun Allah sabır versinKötü düşünmeyin. 7+6 da düşük yaşadım. Öyle parol ile geçecek bir ağrı değil. Siz 13. haftadasiniz. Düşündüğünüz sebeple vermiş olamaz diye tahmin ediyorum. Dinlenmeye çalışın. Zorunlu haller dışında kalkmayın
progestan rahim kasılmalarını veya açılmayı etkilemez. sadece rahmi kalınlaştırır. dinlenmekten baska caresi yok. parolu belki kasılmalar hafiflesin diye vermiştir
İyi akşamlar peki kasılmaları azaltır mı biliyor musunuzprogestan rahim kasılmalarını veya açılmayı etkilemez. sadece rahmi kalınlaştırır. dinlenmekten baska caresi yok. parolu belki kasılmalar hafiflesin diye vermiştir
yani chatgbt’ye sorduğumda direkt değil ama dolaylı yoldan etkileyebilir diyor kasılmaları.İyi akşamlar peki kasılmaları azaltır mı biliyor musunuz
Peki sizce bugün başka bir doktora gideyim mi yoksa yerimden hiç kalkmamam mi mantıklıyani chatgbt’ye sorduğumda direkt değil ama dolaylı yoldan etkileyebilir diyor kasılmaları.
ama düsüğü hissetmemekten korkmayın. parol en hafif ilaç. kaldı ki bana epidural anestezi verdiklerinde dahi sancıları hissediyordum. hiçbir ağrı kesici düsük sancısı yasamanızı engellemez, en fazla bir miktar hafifletir. hele parol hiç etkili olmaz bu konuda
ben olsam baska bir doktora da görünürdüm cünkü belli ki kafanızı karıştıran durumlar varPeki sizce bugün başka bir doktora gideyim mi yoksa yerimden hiç kalkmamam mi mantıklı
Gittim parol çok alakasız magnezyum içsen daha mantıklı dediben olsam baska bir doktora da görünürdüm cünkü belli ki kafanızı karıştıran durumlar var
yani ben de doktor bi bildiği var herhalde dedimGittim parol çok alakasız magnezyum içsen daha mantıklı dedi
Magnezyum geçirdi mi kasılmaları pekiyani ben de doktor bi bildiği var herhalde dedimbana da ileri haftalarda kasılmalar için magnezyum vermişti doktorum. ama siz erken haftada olduğu için bir sey biliyor da parol verdi diye düsündüm
doğuma kadar ben hiçbir sey hissetmedim valla. yani gecirdi. hatta suyum gelene kadar hiç sancım falan da olmadı. ama dediğim gibi ben ileri haftalarda kullandım. 30.haftadan sonra diye hatırlıyorumMagnezyum geçirdi mi kasılmaları peki
İnşallah benim de geçer ya bu kadar erken olması normal değildoğuma kadar ben hiçbir sey hissetmedim valla. yani gecirdi. hatta suyum gelene kadar hiç sancım falan da olmadı. ama dediğim gibi ben ileri haftalarda kullandım. 30.haftadan sonra diye hatırlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?