Yani şöyle diyeyim eşimle ilişki yaşadıktan 3 gün sonra maydonoz suyu içtim adetim tam gününde oldu bunu 2 defa denedim?Doğum kontrol özelliği yok ama düşüğe sebep oluyor
Yo hayır ella vs kullanmak yerine bitkisel çözüm buluyorum dr.tabsiye etti ve 2 defa adet yaşadım gün aşırı ilişki yaşadığım haldeOluşan bir gebeliği mi bitirmek istiyorsunuz?
Yo hayır ella vs kullanmak yerine bitkisel çözüm buluyorum dr.tabsiye etti ve 2 defa adet yaşadım gün aşırı ilişki yaşadığım halde
Bir ayda 2 adet değil hayır, ilişki yasadıktan sonra maydonoz suyu içiyorum 2 ay boyunca bunu denedim ve adetim gününde oluyor onu demek istedimYani bu bi risk
Maydonoz idrar söktürücü falan özelliği olan bişey
Ella zaten doğum kontrol yöntemi değil, düzgün bir yöntem kullanmanız daha mantıklı değil mi?
Bir ayda 2 adet olmak da sağlıklı değil
2 aydır gebe olmamı engelliyor sizce ?Dogum kontrolü saglayan özelligi mi var mış?
Öyle ise çok iyi araştırın süpriz olmasın size.
Zaten kullanıyorum doğum kontrolü niyetine doktor bitkisel olarak bunu tavsiye etti hap dışında ve 2 aydır işe yarıyorNiye doğum kontrolü niyetine mi kullanmak istiyosun
Yani belli olmaz süprizle karşılaşmayasın sonra. Bence yapmaZaten kullanıyorum doğum kontrolü niyetine doktor bitkisel olarak bunu tavsiye etti hap dışında ve 2 aydır işe yarıyor
Zaten kullanıyorum doğum kontrolü niyetine doktor bitkisel olarak bunu tavsiye etti hap dışında ve 2 aydır işe yarıyor
Bazı insanlar tek seferde bazıları 6 ayda bazıları yıllar sonra anne oluyor. Belki sizde hiç hamilelik durumu oluşmuyor ama siz bunu maydanozun kerametine bağlıyorsunuz. Bence normal korunma yolları deneyin. Allah korusun bir de hamile kalırsanız ve bu su size veya bebeğe zarar verirse o zaman ne olacak2 aydır gebe olmamı engelliyor sizce ?
Bir ayda 2 adet değil hayır, ilişki yasadıktan sonra maydonoz suyu içiyorum 2 ay boyunca bunu denedim ve adetim gününde oluyor onu demek istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?