Düşük riski

Nuran0266

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2018
12
5
1
Merhaba kızlar. Maydonoz suyu acaba düşük yapma riski var mi . Kullanan deneyimi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim . Haplar yerine doğal gebelik önleme yolu diyenlerde var ne kadar doğrudur?

Dogum kontrolü saglayan özelligi mi var mış?
Öyle ise çok iyi araştırın süpriz olmasın size.

Yo hayır ella vs kullanmak yerine bitkisel çözüm buluyorum dr.tabsiye etti ve 2 defa adet yaşadım gün aşırı ilişki yaşadığım halde

Yani bu bi risk
Maydonoz idrar söktürücü falan özelliği olan bişey
Ella zaten doğum kontrol yöntemi değil, düzgün bir yöntem kullanmanız daha mantıklı değil mi?
Bir ayda 2 adet olmak da sağlıklı değil

Bir ayda 2 adet değil hayır, ilişki yasadıktan sonra maydonoz suyu içiyorum 2 ay boyunca bunu denedim ve adetim gününde oluyor onu demek istedim

Maydonozun düşüğe sebep olduğunu doktorlar söylüyor. Benim doktorum da söylemişti.
Ama düşük yapmanın bir korunma yöntemi olmadığını söylememe gerek var mı acaba?

Dogum kontrolu zaten kullaniyorum demissiniz. O zaman hamile olmaniza engel olan odur. Doktorun da maydonoz suyu tavsiye ettigine gercekten inanmak istemiyorum. Yine de internnette arastirdim ve bitkisel cozumlerin kullanildigini fakat koruyuculugunun cok dusuk oldugunu okudum. Bence sizin icin hamile kalmak sorun olacaksa otlardan care beklemek yerine dogru düzgün korunmalisiniz. Ayrica hamile kalmak icin aylarca korunmadan deneyenler var yani korunmuyorsaniz da tesadufen hamile kalmamis olabilirsiniz. Riske atilmayacak bir konu bence dikkatli olun

Zaten kullanıyorum doğum kontrolü niyetine doktor bitkisel olarak bunu tavsiye etti hap dışında ve 2 aydır işe yarıyor

Zaten her ilişkiye girdiğinde hamile kalınmaz ki, benim annem hiç korunmadan beni ancak 3 ayda yapabilmiş, yaşı da 18 falanmış

Evet düşük riskim vardın ve maydanoz,rezenne yasaktı
Ama gebe kalmanızı önlicek bişey olarak kullanmayın derim .

2 aydır gebe olmamı engelliyor sizce ?
Bazı insanlar tek seferde bazıları 6 ayda bazıları yıllar sonra anne oluyor. Belki sizde hiç hamilelik durumu oluşmuyor ama siz bunu maydanozun kerametine bağlıyorsunuz. Bence normal korunma yolları deneyin. Allah korusun bir de hamile kalırsanız ve bu su size veya bebeğe zarar verirse o zaman ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…