Düşük riski

İyi de o düşüğe sebep oluyor

Yani önce döllenecek sonra rahme yerleşecek sonra düşecek

Gününde Regl olmanın bununla iliskisi yok

Bu arada her ilişkiden sonra hamile kalınacak diye bir şey yok

Örneğin 15 yılı aşkın cinsel hayatım var ama hamile kalmıyorum maydonoz suyu ya da papatya çayı içsem bunun sayesinde mi diyeceğim

Ayyy ben maydanozu severim suyunu içmiyorum da yemesem mi ki

Kafam karıştı gebeliği önlemiyomuş düşüğe sebep oluyomuş okuduğum yorumlara göre yani korunurken prezervatif kuölanmak daha iyi en azından korunmak için hamile kalırsam kalayım maydanoz suyu düşürür demek de ürkütücü

Merhaba 6 bucuk haftalık gebeyim. Kese yolk sac ve bebeğimin kalbini gördük ancak daha cok kucuk oldugu icin sesini dinletmedi doktor. 3 gün önce kahverengi lekelenme ve aonrasinda kanama yaşadım doktor beklememi ve boyle durumlarin olabilecegini söyledi. Bugun farkli bir doktora gittim kese ve yolk sac i gordu 5 haftaliksin dedi 6 bucuk haftalik hamile oldugumu ve ultrason goruntulerini gosterdim gerileme var dedi embriyoyu goremedi. Bu durumu yasayan var mi ? Embriyo sonradan gelisir mi ? 1 hafta sonra kontrolum var moral olarak cok kotuyum devamli iyi dusunmeye calisiyorum lutfen biseylee yazin kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…