Amin canım amin hepimiz de aynı korkular ama inşallah en kısa zamanda Allah ım hepimize nasip eder sağlıkla kucağımıza alırız.Acaba hemen olur mu diyorum endişelerim korkularım var Allah evlat hasreti bırakmasın içimizde
Kesinlikle ben de öyle düşünüyorum 3. Ayda değil dediğin gibi 20. Haftaya kadar söylemesekte olurBen düşük yaptığımda daha hamile olduğumu bilmeyen çok insan vardı söylememiştim ama sonuç değişmedi. Bi sonraki sefere eşim ve benden Başka kimse bilmiycek 20. Haftama kadar saklıycam herkesten.
İnşallah ya sanırım herkes bu korkuları yaşıyorAmin canım amin hepimiz de aynı korkular ama inşallah en kısa zamanda Allah ım hepimize nasip eder sağlıkla kucağımıza alırız.
Peki doktora göründünüz mü bi sorun var mıKızlar bi sene önce bende 5 haftalık düşük yaptım o günden beri her ay bi umut bekliyorum ama henüz nasip olmadi geçen sene kasımda yapmıştım dediğinize katılıyorum bidahakine bende kimseye söylemeyi düşünmüyorum zor bi durum rabbim hepimize yeniden sağlıklı bi evlat versin insallah
Düşükten sonra korundunuz muKızlar bi sene önce bende 5 haftalık düşük yaptım o günden beri her ay bi umut bekliyorum ama henüz nasip olmadi geçen sene kasımda yapmıştım dediğinize katılıyorum bidahakine bende kimseye söylemeyi düşünmüyorum zor bi durum rabbim hepimize yeniden sağlıklı bi evlat versin insallah
Söyleme canım en iyisi söylememek ama eşiniz ailesine söylerse o lar yayabilirBende iki ay önce 9 haftada düşük yaptım şimdi bat tarihini bekliyorum bakalım ama olursa bende üç aya kadar kimseye söylemeyi düşünmüyorum
Henüz adet olmadınız mı? İki ay geçmiş üstünden çok değil mi, benim de mi öyle olur acabaBende iki ay önce 9 haftada düşük yaptım şimdi bat tarihini bekliyorum bakalım ama olursa bende üç aya kadar kimseye söylemeyi düşünmüyorum
Doktora gittim tüm testler hsg hepsi yapıldı bi sorun çıkmadı canım hiç korunmadimDüşükten sonra korundunuz mu
Söyleme canım en iyisi söylememek ama eşiniz ailesine söylerse o lar yayabilir
Bende korunmak istemiyorum tabi doktorun ne dediğine de baplıDoktora gittim tüm testler hsg hepsi yapıldı bi sorun çıkmadı canım hiç korunmadim
Canım istediklerinden değil ya öylesine yayıyorlar. Seninkiler çok ilgisiz kalmışlarsa belki de önem vermediklerindendir yada yapıları öyledirBenim tam tersi oldu kendi ailem yaydı eşinin ailesi sanki istemiyor gibi hiç konusunu bile açmazdı
Çok geçmiş olsun, inşallah en kısa sürede hepimiz hamile kalır sağlıkla kucağımıza alırız. Beni kürtaja alan doktorum bana bir adet görmen yeterli demişti önceden 6 ay korunun diyorduk ama bunun bilimsel olarak bir yararı bu zamana kadar araştırmalarda görülmedi dediIyi akşamlar. Herkese çok geçmiş olsun. Bende 15 ağustosta boş gebelik nedeniyle 9 haftalıkken kürtaj oldum. 36 gün sonra ilk adetimi oldum. Ikinci adetimi de bu günlerde olucam. Doktorum 2-3 ay korunman yeterli dedi. Bende 3. Adetten sonra korunmayı bırakıcam. Bu süreç gerçekten çok üzücü ve yıpratıcı. Inanın Hiç aklımdan çıkmıyor. Bir an önce tekrar hamile kalmak istiyorum. Geçen gün sağlık ocağındaki hemşireyle konuştum bana 6 ay korun dedi. Ama ben o kadar beklemek istemiyorum. Bir yandan da yine aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum. Ama hamile kalırsam kesinlikle kimseye söylemicem.
Gerçekten çok zor bi durum allah kucağımızı boş bırakmasın 6 ay körün demesinin sebebi neymiş 6 ay çok uzun ya zaten düşükten sonra insan hemen hamile kalmak istiyorIyi akşamlar. Herkese çok geçmiş olsun. Bende 15 ağustosta boş gebelik nedeniyle 9 haftalıkken kürtaj oldum. 36 gün sonra ilk adetimi oldum. Ikinci adetimi de bu günlerde olucam. Doktorum 2-3 ay korunman yeterli dedi. Bende 3. Adetten sonra korunmayı bırakıcam. Bu süreç gerçekten çok üzücü ve yıpratıcı. Inanın Hiç aklımdan çıkmıyor. Bir an önce tekrar hamile kalmak istiyorum. Geçen gün sağlık ocağındaki hemşireyle konuştum bana 6 ay korun dedi. Ama ben o kadar beklemek istemiyorum. Bir yandan da yine aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum. Ama hamile kalırsam kesinlikle kimseye söylemicem.
Çok teşekkür ederim. Inşallah sağlıklı bebeklerimiz olur. Evet altı ay çok uzun. 3 ay normal bence. Birde pisikolojik olarakta hazır hissetmek önemli. Ben kendimi hazır hissediyorum. Eşimde istiyor. Birde yaşım 30. Daha fazla beklemiycem. Umarım rahimin toparlanmasına 3 ay yeterli olur.Çok geçmiş olsun, inşallah en kısa sürede hepimiz hamile kalır sağlıkla kucağımıza alırız. Beni kürtaja alan doktorum bana bir adet görmen yeterli demişti önceden 6 ay korunun diyorduk ama bunun bilimsel olarak bir yararı bu zamana kadar araştırmalarda görülmedi dedi
Çok teşekkür ederim. Inşallah sağlıklı bebeklerimiz olur. Evet altı ay çok uzun. 3 ay normal bence. Birde pisikolojik olarakta hazır hissetmek önemli. Ben kendimi hazır hissediyorum. Eşimde istiyor. Birde yaşım 30. Daha fazla beklemiycem. Umarım rahimin toparlanmasına 3 ay yeterli olur.Çok geçmiş olsun, inşallah en kısa sürede hepimiz hamile kalır sağlıkla kucağımıza alırız. Beni kürtaja alan doktorum bana bir adet görmen yeterli demişti önceden 6 ay korunun diyorduk ama bunun bilimsel olarak bir yararı bu zamana kadar araştırmalarda görülmedi dedi
Amin inşallah. Tüm isteyenlere nasip olsun inşallah annelik. Rahmin toparlanması için dedi. Hatta 6 ay 1 sene korun dedi. Bende netten baktım dünya sağlık örgütü de aynı şeyi diyor. 6 ay 1 yıl korunmak gerektiğini. Ama ben doktorumu dinliycem 3 ay yeterli olur inşallah. Birde zaten hemen korunmadigin ay hamile kalacaksın diye birşey yok.Gerçekten çok zor bi durum allah kucağımızı boş bırakmasın 6 ay körün demesinin sebebi neymiş 6 ay çok uzun ya zaten düşükten sonra insan hemen hamile kalmak istiyor
Merhaba,5 gün önce 12. Haftamın içindeyken 8+4 bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim apr topar kürtaj oldum. Tekrar hamile kalmayı çok istiyorum ve önümde 2-3 aylık bir süreç var benim gibi olan arkadaşlarım varsa burada süreci beraber atlatabiliriz belki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?