Gebeliğe Hazırlık Düşük sonrası gebelik için hazırlanan anne adayları gelin burada konuşalım.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Mayıs 2016da dış gebelik, şubat 2017de kürtaj yaşadım ... Şimdilerde aynı heyecanı yeniden yaşamak için bekliyorum nolursa olsun :)

Ayy insallah kuzum ınsallahhh. Sana bir kac tavsiyem var adeti beklerken D VITAMINI B12 VITAMINI ve FOLIK ASIT ölçümü yaptır. D kesin az çıkacak onun da ilacını kullan hamileliği zorlastiriyormus. Ben her hafta d vitamini içe içe cok sukur zehirli guatr atlattım ilaci bile biraktim. Benim değerim 4 çıkmıştı. Normali 500 1000 arası. Birde o dıştan alınma folik asitler zararli. Hurma al 3 4 kilo. Hergun tek sayı şeklinde 5 7 kac yersen ye. Mercimek haşla ye. Folik asit olan yiyecekler yaz ne varsa ye. Tabi bunlar tavsiye ama ben geçemez denen hastalığı yenip ilaci biraktim bu çözümler ile kuzum. Ilacaa karşıyım Allah bize her nimeti vermiş

Haklısın canım ama benim trombofili testi sonuçlarıma göre vücudumda folik asit eksikliği oluşuyormuş bu yüzden mecburen ilaçlarla yüksek doz folikasit almak zorundayım. Pıhtılaşma problemi de olduğu için kan sulandırıcı ilaçta almak zorunda kalıyorum. Hatta doktor bana senin yerinde olsam ömür boyu bebe aspirini kullanırım dedi. Onun dışında besinlerden de almaya çalışıyorum tabiki ama yeterli olmuyor işte. Şu anda folikasit b12 çinko bir de tüm vitaminlerin olduğu regensis ilacını alıyorum. Bu arada dün gece sinyallerini alıyodum ama bu sabah tam oldu adet oldum çok şükür tam 45. Günde. :)

Merhaba arkasalar bir sorum olacak. Bebegin düsük olma ihtimali belli oluyor mu? Yani doktor bunu bastan söyleyebiliyor mu? En erken ne zaman belli olur? Insan sonunda hamileyim diye sevinirken düsük yasamasi cok yikici olur eminim..

Canım ben düşük yaptığım saatlerde bi bayan kürtaja gelmişti 9 haftalık hamileymiş ama doktorlar ona en başında bu Bebek yaşamaz düşer demişler ama sebebini bilmiyorum. Çok sancım olduğu için onun derdine düşememiştim pek.
Yani anlıycağın bazı durumlarda söylüyorlar ama çoğu zaman belli olmuyor. Bi arkadaşın dediği gibi en büyük sinyal kanama olması

Gecmis olsun canim..
Allahim hepimize saglikli hayirli evlatlar verir insallah bu zor günlerimizi ardimizda birakiriz.

Insallah hayırlısı olur hakkinda :) doğada hic tüm vitaminleri içeren bir madde var mi yok kuzum o yuzden vücudun icin tum vitaminleri içeren ilaç alman cok zararli. Kan sulandırıcı içinde her gün limonlu su içersen haptan cok daha faydalı. Sadece 1 ay ilaçları bırakıp doğal yöntemle dene bak nasıl düzelecek değerlerin. Eğer düzelmediği ise bu bağıran floran bozuk demek. Onu düzeltmelisin. Sana nacizane tavsiyelerim. Ilaclar gavur tıbbının bize dayatması. 20 yaşındaki de 50 yaşındaki ayni derde sahip son yıllarda. Düşük sayısı boş gebelik sayısı hat safhada. Bizi gizli gizli zehirliyorlar resmen

Ya haklısın aslında ama inan bi düşük daha yaşarsam çok daha kötü olurum korkudan ne yapılması gerekiyosa yapayım diyorum ben limonı çok severim zaten hergün limonlu su içerim. Ama işte genetiğimde olan bir problem o yüzden de düzeltilmez sadece gebelik idame ettirilsin diye böyle bu tar ilaçlar kullanırız. Bana kalsa ben de doğalından yanayım ama ilaçlar da yine destekliyo el mahkum

Ne diyebilirim ki tatlim Allah yardımcın olsun

Kizlar gecen hafta cuma gunu kurtaj olmustum, bu cuma gunu dr gittim pataloji sonucu temiz cikmis.
Bir daha ki adetimden sonra istersem korunmayi biraka bilirsin dedi.
Oldum oldum dirildim mol gebelikmidir diye sukur degilmis.
Simdi neler yapmam gerek bilmiyorum.
Dr bana follik asiti kullanmayi birakma dedi.
Ayrica kurtaj sonrasi antibiyotik haric baska ilac vermedi.
Yumurta takibi yapsaniz oyle planli gebelik olsa dedim bence gerek yok dedi dr
Zaten hamile
Kalabiliyorsun siz normal deneyin dedi yolladi bizi.
Oysa ki ben yumurta takibi yapilsin istiyorum.
Dr degistireyimmi?
Allahim burada cocuk ozlemiyle yanan her kadina annelik tartirsin insallah

Kürtaj olan arkadaşlara bir sorum olacak. Bu hafta 9 haftalık bebeğin kalbini duyamadılar bu hafta içi kürtaj olacağım. Kürtaj olmadan önce size kağıt imzalattılar mı? Her türlü riski kabul ediyorum diye?

Evet canım onu her zaman her yerde imzalatırlar

Öyle tabiki yeri ayrı olur umarım siz de istediğiniz zamanda kavuşursunuz bebeğinize. Bizim de 2 ay ara vermemiz lazım işte ama sanki zaman hiç geçmicek
Çok üzücü bir durum Rabbim bidaha yaşatmasın bende 2015 martta 16haftalıkken düşük yaptım doktor 4aylık oldugu için 4ay korunmamı söyledi ama keşke de korunmasaymışım 2.5senedir olmadı hemde hiç sebep yokken şimdi hamdolsun hamileyim bence korunma ve düşügün Ayagı geri derler hemen hamile kala bilirsin canım Rabbim kimseyi evlat hasretiyle imtihan etmesin isteyen herkezin gönlüne göre en kısa zamanda nasip etsin inşallah

Bence biraz daha bekle benim halamın kızınında kalp atışları geç duyuldu kürtaja alacaklardı ama gitmedi doktora başka bi hastaneye gitti kalp atışı duyuldu doktorlar bu konuda çok ihmalkar çok fazla önemsemiyolar 1kaç hafta daha bekle derim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…