Gebeliğe Hazırlık Düşük sonrası gebelik için hazırlanan anne adayları gelin burada konuşalım.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şuan Mustafa acette tedavi oluyorum gitmediğim dr kalmadı desem yeridir Bülent traş Mustafa bahçeci aret kamar şu sıkıntımda geçsin inşallah hayırlısı ile artık durmak istıyorum kanama için bir kaç günde azalma yada bitmezse gidicem artık

Canım kürtaj oldun ya bide öncesinde normal Doğumun var lohusa gibisin sen. Bende 16 haftalık normal Doğum yaptım 40a kadar azala azala geliyor kanama. İlk günler benimde öyleydi. Adetten fazla kanamam oluyordu azalır yavaş yavaş sıkıntı etme. Bir ay falan azalmazsa korkmaya başlarsın.

Değerlerin düşmesin dikkat et gittiğin doktorlar bilinen isim yapmış doktorlar niye düşük yapınca iyice yönlendirdiler seni hangi şuan dr bilmiyorum gerçi

Değerlerin düşmesin dikkat et gittiğin doktorlar bilinen isim yapmış doktorlar niye düşük yapınca iyice yönlendirdiler seni hangi şuan dr bilmiyorum gerçi
Mustafa Acet dr um valla değerler zaten düşüktü hamilelıkten dolayı şimdide bu kanamalar artık Allah’a emanetim yapacak bişey Yok gibi

Evet ablamlar da aynısı dedı sen Doğumdan sonra bunları yaşaman lazımdı dedı ozman hiç kanama olmadı çünkü 3ay sora kürtaj olunca kanama artı ya zaten gebe de kalamıyorum piko var üstüne kayıplar yaşıyorum birde bu sıkıntılar Allah yardımcımız olsun

Benim kırkım çıktı kanamam azaldı ama lekelenmem bitmedi geçen hafta gittim enfeksiyon olmuş ilaç verdi geçmezse gel dedi ama hala geçmedi cuma tekrar gidicem bakalım ben pcoluyum aynı durumdayız yani anlıycağın lohusalıktan sonra adet olayım yumurta takibi yapıcaz diye bekliyorum ama sürekli bişeyler çıkıyor sıkıldım bende artık. Kist çıktı bide adetle geçer dedi ama daha adet olamadım bi türlü bir hafta sonra iki ay olucak düşük yapalı
Benim bebeğim canlıydı doktor enfeksiyondan düşük yapmışsındır dedi gözden kaçan enfeksiyonun vardı kesin dedi.

Enfeksiyon İnan çok basıt bişey daha güçlü antibiyotik verir dr un geçer ama benım gibi amalıyat olmamışsın çok şükür ben hem histereskopi oldum hem kürtaj ve 8ayn öncede yine amaliyat oldum rahimde perde vardı diye yanı bende çok karışıgım transfer yapacak dr ama ben istemıyorum gibi coook yoruldum 5 buçuk aylık kızım karnımda öldü hala atlatamadan bir sürü amalıyat oldum senin kaç kaftalıktı bebeğin bu arada geçmiş olsun sen kendın gebe kalabiliyomusun

Sana da çooook geçmiş olsun canım çok şeyler yaşamışsın Allahım tez zamanda iyileşmeyi tekrar bebiş sahibi olmayı nasip etsin. Benimde 4 aylık oğlandı

Ya ben ikinci adetimi daha olamadım. Kürtajdan sonra ilk adet 36 günde gelmişti. Bugün 35 inci gün az kahverengi leke geldi, hafif de kasık ağrısı var. Sanırım yarın falan gelir. Normal adet düzenim 27-28 gündür. Adet döngüm uzadı.. normale döner umarım. Benim durumumda olan var mı?

Benim kürtajdan sonra 42 gün geçti ama hala ilk adetimi olamadım. Korunuyormuydun bir mucize olmasın :)

Korunuyorum ya
Benim kürtajdan sonra 42 gün geçti ama hala ilk adetimi olamadım. Korunuyormuydun bir mucize olmasın :)
Korunuyorum canım ya. Üç adet görüp öyle bırakıcam korunmayı. Tahminim adet döngüsü uzadı. Biraz baktım netten olabiliyormuş. Su adeti

Korunuyorum ya

Korunuyorum canım ya. Üç adet görüp öyle bırakıcam korunmayı. Tahminim adet döngüsü uzadı. Biraz baktım netten olabiliyormuş. Su adeti
Şu adeti göreyim öyle gidicem doktora. Sen gittin mi doktora? 45 güne kadar uzarmış ilk adet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…