İnşallah canım. Evet ama o da normal değil işte normal sınırları aşmak istemiyorum artık ben de normal olayım diğer herkes givi olayım istiyorumInşallah olursun hemen. Bende ilk zaman çok araştırdım ilk adet ne zaman geliyor diye. 50-60 gün sonra olan bile olmuş. Sıkıntı yapma.
Canım ben 54de oldum adet bugün yarın biter adetim. Doktor 60ı bile bulabilir demiştiGittim 42. Gün olursun dedi bugündü olmadım 45. Güne kadar beklicem olmazsam gidicem tekrar.
Canım sende sıkıntı yapma düşükten yada Doğumdan sonra adet 6 ay 1 sene içinde normale dönüyormuş. Ben geçen gittim Bhcg halen tamamen sıfır olmamış 26sında iki ay olucak düşük yapalı. Normal şeyler bunlar. Zaten korunuyormuşsun sıkıntı etme o yüzdenInşallah olursun hemen. Bende ilk zaman çok araştırdım ilk adet ne zaman geliyor diye. 50-60 gün sonra olan bile olmuş. Sıkıntı yapma.
O kadar olur mu yaCanım ben 50de oldum adet bugün yarın biter adetim. Doktor 60ı bile bulabilir demişti
O kadar olur mu yaneyse bakalım hayırlısı, bir problem çıkmasın da
Çok geçmiş olsun canım trombofili testi yaptır derim ben baktırdın mı hiç1 aylık kasimda doğal düşük yaptım
Temmuz da da 2 aylık kalbi durdu kurtaj oldum. Bu ay korunmayi bıraktık buradayım
Çok geçmiş olsun canım trombofili testi yaptır derim ben baktırdın mı hiç
Çok teşekkür ederim. Evet böyle düzensizlikler olabiliyormuş. Aslında benimde bir bhcg ye batırmam gerek. Bu arada adet oldum sayılır. Az az lekelenmeler oluyor. Yarın falan çoğalır heralde. Geçen ayda böyle olmuştu.Canım sende sıkıntı yapma düşükten yada Doğumdan sonra adet 6 ay 1 sene içinde normale dönüyormuş. Ben geçen gittim Bhcg halen tamamen sıfır olmamış 26sında iki ay olucak düşük yapalı. Normal şeyler bunlar. Zaten korunuyormuşsun sıkıntı etme o yüzden
Sebebi budur dedi mi peki iğne mi vericekmiş benim bi tanesi homozigot şimdiden coraspin başladımYaptırdım kuzum 6 teste bakıldı 3 tanesi heterozigot cikti gösterdim doktora oda dedi ki muhim birsey yok hamile kalınca ilaca başlarız yeter
Sebebi budur dedi mi peki iğne mi vericekmiş benim bi tanesi homozigot şimdiden coraspin başladım
anladım canım tekrar çok geçmiş sen de hemen tedaviye yapılabileceklere başla. inşallah hepimiz güzel haberler paylaşırızSebep zehirli guatr. Birincisi boa gebelikmis . Ama ikincisinde sebep tiroid icin kullandığım ilaclar
anladım canım tekrar çok geçmiş sen de hemen tedaviye yapılabileceklere başla. inşallah hepimiz güzel haberler paylaşırız
anladım canım tekrar çok geçmiş sen de hemen tedaviye yapılabileceklere başla. inşallah hepimiz güzel haberler paylaşırız
Ne demek canım öyle düşünmem için rahat olsunKuzum kusura bakma hızlıca yazıyorum sana cevabı birde gülücük de koyamadım. Köydeyim cok zor çekiyor ancak olani buydu yaninasipse cuma evimdeyim. Senin durumun nedir?
Ne yazıkki canım bilinen bir problemin yoksa belli olmuyor bazen kanama oluyo o sinyal olabiliyo ama bazen de bizimkiler gibi kalbi duruyo bi anda anlamıyosunMerhaba arkasalar bir sorum olacak. Bebegin düsük olma ihtimali belli oluyor mu? Yani doktor bunu bastan söyleyebiliyor mu? En erken ne zaman belli olur? Insan sonunda hamileyim diye sevinirken düsük yasamasi cok yikici olur eminim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?