Gebeliğe Hazırlık Düşük sonrası gebelik için hazırlanan anne adayları gelin burada konuşalım.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Inşallah olursun hemen. Bende ilk zaman çok araştırdım ilk adet ne zaman geliyor diye. 50-60 gün sonra olan bile olmuş. Sıkıntı yapma.
İnşallah canım. Evet ama o da normal değil işte normal sınırları aşmak istemiyorum artık ben de normal olayım diğer herkes givi olayım istiyorum

Kızlar peki düşükten sonra hiç adet olmadan hamile kalan var mı

Inşallah olursun hemen. Bende ilk zaman çok araştırdım ilk adet ne zaman geliyor diye. 50-60 gün sonra olan bile olmuş. Sıkıntı yapma.
Canım sende sıkıntı yapma düşükten yada Doğumdan sonra adet 6 ay 1 sene içinde normale dönüyormuş. Ben geçen gittim Bhcg halen tamamen sıfır olmamış 26sında iki ay olucak düşük yapalı. Normal şeyler bunlar. Zaten korunuyormuşsun sıkıntı etme o yüzden

1 aylık kasimda doğal düşük yaptım
Temmuz da da 2 aylık kalbi durdu kurtaj oldum. Bu ay korunmayi bıraktık buradayım

2. Adetimi de beklicem ben zaten korunucam zaten bir de bendeki kan pıhtılaşmasına göre de yüksek dozda folikasit almam gerekiyo bu pıhtılaşma bozukluğu onunda eksikliğine neden oluyomuş.

Çok geçmiş olsun canım trombofili testi yaptır derim ben baktırdın mı hiç

Yaptırdım kuzum 6 teste bakıldı 3 tanesi heterozigot cikti gösterdim doktora oda dedi ki muhim birsey yok hamile kalınca ilaca başlarız yeter

Çok teşekkür ederim. Evet böyle düzensizlikler olabiliyormuş. Aslında benimde bir bhcg ye batırmam gerek. Bu arada adet oldum sayılır. Az az lekelenmeler oluyor. Yarın falan çoğalır heralde. Geçen ayda böyle olmuştu.

anladım canım tekrar çok geçmiş sen de hemen tedaviye yapılabileceklere başla. inşallah hepimiz güzel haberler paylaşırız

Insallah kuzum allah razı olsun. Bekliyorum bakalim. Adetim bugün bitti gecen ay ilk ayımızdı ama yumurtam kiste dönüştü sonra da geç catladi karıştı

kızlar yeni düşük yaptım sayılır adet ile sonlandı gebelik ama dün beyaz akıntı içinde kırmızı damar gibi kan geldi bugünde akıntımın rengi pembeye dönüştü sizde de oldu mu düşükten böyle şeyler ayrıca korunmuyorumda

anladım canım tekrar çok geçmiş sen de hemen tedaviye yapılabileceklere başla. inşallah hepimiz güzel haberler paylaşırız

Kuzum kusura bakma hızlıca yazıyorum sana cevabı birde gülücük de koyamadım. Köydeyim cok zor çekiyor ancak olani buydu yani nasipse cuma evimdeyim. Senin durumun nedir?

Kuzum kusura bakma hızlıca yazıyorum sana cevabı birde gülücük de koyamadım. Köydeyim cok zor çekiyor ancak olani buydu yani nasipse cuma evimdeyim. Senin durumun nedir?
Ne demek canım öyle düşünmem için rahat olsun ben de hasta olayım diye bekliyorum bugün 44. Gün ama şimdi oluyo gibiyim. Bi adet daha beklicem ondan sonra korunmayı bırakıcam ben de canım sonra da inşallah çok bekletmez bizi minikler

Merhaba arkasalar bir sorum olacak. Bebegin düsük olma ihtimali belli oluyor mu? Yani doktor bunu bastan söyleyebiliyor mu? En erken ne zaman belli olur? Insan sonunda hamileyim diye sevinirken düsük yasamasi cok yikici olur eminim..

Merhaba arkasalar bir sorum olacak. Bebegin düsük olma ihtimali belli oluyor mu? Yani doktor bunu bastan söyleyebiliyor mu? En erken ne zaman belli olur? Insan sonunda hamileyim diye sevinirken düsük yasamasi cok yikici olur eminim..
Ne yazıkki canım bilinen bir problemin yoksa belli olmuyor bazen kanama oluyo o sinyal olabiliyo ama bazen de bizimkiler gibi kalbi duruyo bi anda anlamıyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…