Ay evet, neden bu umutsuzlukAdet olursam etraflıca bir konuşacağım bakalım ne diyecekyalnız bende bu ayı resmen yine eledim aslında daha bir hafta var
Ay anlamadım benim modumu hep bozan liseden bir arkadaş oldu ya onun olduğu whatsapp grubunda konuşma bile olmuyordu ne zamandır durumu da biliyor ay geçen bir mesaj gruba ikinci kez teyze olacağımıza dair destansı bir yazı onu gördüm tamam bir an bitti modum ama 7 gün var daha olumlu düşün diye kendimi teselli ediyorumAy evet, neden bu umutsuzlukınsallah bunların hıcbırıne gerek kalmıcak
Bak şöyle düşün o ögrenir ögrenmez sizinle paylastı, sen beklicrksin haliyle hemen haber vermek için, ama bebegın seninle OlcakAy anlamadım benim modumu hep bozan liseden bir arkadaş oldu ya onun olduğu whatsapp grubunda konuşma bile olmuyordu ne zamandır durumu da biliyor ay geçen bir mesaj gruba ikinci kez teyze olacağımıza dair destansı bir yazı onu gördüm tamam bir an bitti modum ama 7 gün var daha olumlu düşün diye kendimi teselli ediyorum
Canım iyi olmaya çalışıyorum ara ara ağlıyorum ne yaşadığımı ne etkisi olacağını bilmediğim için yarın için tekrar çağırdı bir daha beta bakacak herhalde inşallah dış gebelik değildir diye dua ediyorumsutlaacc canm nasılsın, doktorunla görüştün mü, ne dedi?
Hadi bakalım hayırlı olsun tedavin canımKızlar ben de bugun ilk iğnemi yaptım, yuksek doz başladık, şuan yumurtalıklarım sızım sızım sızlıyor
Valla olursa bilecek olan siz, ailem o kadar şimdilikBak şöyle düşün o ögrenir ögrenmez sizinle paylastı, sen beklicrksin haliyle hemen haber vermek için, ama bebegın seninle Olcakriskli dönemi gecince haber verirsin şu kadar haftalıkk olduk diye, böyle gizemli gizemli büyür bebişi de
Ayy hadi bakalım en kaliteliler olsun sağlıkla tutunacaklar olsun inşallahKızlar ben de bugun ilk iğnemi yaptım, yuksek doz başladık, şuan yumurtalıklarım sızım sızım sızlıyor
Ahh canım yaCanım iyi olmaya çalışıyorum ara ara ağlıyorum ne yaşadığımı ne etkisi olacağını bilmediğim için yarın için tekrar çağırdı bir daha beta bakacak herhalde inşallah dış gebelik değildir diye dua ediyorum
Ben de ilk 12 hafta soylemem kimseye, sadece sizValla olursa bilecek olan siz, ailem o kadar şimdilik
Ayy hadi bakalım en kaliteliler olsun sağlıkla tutunacaklar olsun inşallah
Yani çok zor 1 yılda anca hamile kaldım yine olmadı bir daha yine mi böyle olacak diyorumAhh canım yadoktorun da emin deil öyleyse tekrar beta istediğine göre, insallah değildir
Evet boyle olunca da bir an once bu durumdan kurtulmak istiyorsun, düşük yaparken aynısını yasadık hepimiz, hamıle kalmak zaten zor, bi de en zararsız sekılde o durumdan kurtulmaya calısmak daha zor.. Ama üzme kendını dıs gebelıkse bıle degerın cok artmadan fark edıkmıs Olcak, cok yuksek betalarda tüpleri patlatabılıyor dıye bılıyorum. Bence sorunsuzca gececekYani çok zor 1 yılda anca hamile kaldım yine olmadı bir daha yine mi böyle olacak diyorumkimyasal gebeliğe razıydım o yine zararsız diye.. aşı olucam,pıhtılaşma testi yaptırcam ama yoluma bakamıyorum ki bi betam sıfırlansa
Kendi ailem süreci bilince kardeşim maşallah ovulasyon günüme kadar takipte o illaki bilir saklanmaz ondan saklama da bir destekBen de ilk 12 hafta soylemem kimseye, sadece siz
İnşallah çok zorlanmadan atlatacaksın diye umut ediyorum ben ya beta çok yüksek olmayıncaYani çok zor 1 yılda anca hamile kaldım yine olmadı bir daha yine mi böyle olacak diyorumkimyasal gebeliğe razıydım o yine zararsız diye.. aşı olucam,pıhtılaşma testi yaptırcam ama yoluma bakamıyorum ki bi betam sıfırlansa
Evet boyle olunca da bir an once bu durumdan kurtulmak istiyorsun, düşük yaparken aynısını yasadık hepimiz, hamıle kalmak zaten zor, bi de en zararsız sekılde o durumdan kurtulmaya calısmak daha zor.. Ama üzme kendını dıs gebelıkse bıle degerın cok artmadan fark edıkmıs Olcak, cok yuksek betalarda tüpleri patlatabılıyor dıye bılıyorum. Bence sorunsuzca gececek
Aynen kızlar en azından betanın küçük olması umut verici çok sorun olmaz diye düşünüyorum bendeİnşallah çok zorlanmadan atlatacaksın diye umut ediyorum ben ya beta çok yüksek olmayınca
O zaman söylenebilir saklayabılıyorsaKendi ailem süreci bilince kardeşim maşallah ovulasyon günüme kadar takipte o illaki bilir saklanmaz ondan saklama da bir destekama öyle arkadaş çevre bilmesi yok geçti
İşte benim arkadaşlarım da öyle öğrenecek nasip olursa bir günO zaman söylenebilir saklayabılıyorsabizim bir arkadaşın cocugunun oldugunu ögrendim, gecen bı fotograf koydu 3 aylık kucagında ne hamıle oldugunu bildik ne de dogum yaptıgını
Hayırlı olsun inş cnm bu kez vesile olur mucizene kavusmanaKızlar ben de bugun ilk iğnemi yaptım, yuksek doz başladık, şuan yumurtalıklarım sızım sızım sızlıyor
Rabbim yardımcın olsun cnm cok zor biliyorum ama arkadaşlarin da dediği gibi en azından beta değerin düşük ins kendisi duser yada en az sıkıntıyla atlatırsınAynen kızlar en azından betanın küçük olması umut verici çok sorun olmaz diye düşünüyorum bendeinşallah bakalım Sağolun
İnşallah kuzum dua etRabbim yardımcın olsun cnm cok zor biliyorum ama arkadaşlarin da dediği gibi en azından beta değerin düşük ins kendisi duser yada en az sıkıntıyla atlatırsın
Hep dualarımdasiniz cnmİnşallah kuzum dua et
Sen nasılsın bulantıların başladı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?