Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay evet, neden bu umutsuzluk ınsallah bunların hıcbırıne gerek kalmıcak
Ay anlamadım benim modumu hep bozan liseden bir arkadaş oldu ya onun olduğu whatsapp grubunda konuşma bile olmuyordu ne zamandır durumu da biliyor ay geçen bir mesaj gruba ikinci kez teyze olacağımıza dair destansı bir yazı onu gördüm tamam bir an bitti modum ama 7 gün var daha olumlu düşün diye kendimi teselli ediyorum

Bak şöyle düşün o ögrenir ögrenmez sizinle paylastı, sen beklicrksin haliyle hemen haber vermek için, ama bebegın seninle Olcak riskli dönemi gecince haber verirsin şu kadar haftalıkk olduk diye, böyle gizemli gizemli büyür bebişi de

sutlaacc canm nasılsın, doktorunla görüştün mü, ne dedi?
Canım iyi olmaya çalışıyorum ara ara ağlıyorum ne yaşadığımı ne etkisi olacağını bilmediğim için yarın için tekrar çağırdı bir daha beta bakacak herhalde inşallah dış gebelik değildir diye dua ediyorum

Valla olursa bilecek olan siz, ailem o kadar şimdilik
Kızlar ben de bugun ilk iğnemi yaptım, yuksek doz başladık, şuan yumurtalıklarım sızım sızım sızlıyor
Ayy hadi bakalım en kaliteliler olsun sağlıkla tutunacaklar olsun inşallah

Ahh canım ya doktorun da emin deil öyleyse tekrar beta istediğine göre, insallah değildir

Ahh canım ya doktorun da emin deil öyleyse tekrar beta istediğine göre, insallah değildir
Yani çok zor 1 yılda anca hamile kaldım yine olmadı bir daha yine mi böyle olacak diyorum kimyasal gebeliğe razıydım o yine zararsız diye.. aşı olucam,pıhtılaşma testi yaptırcam ama yoluma bakamıyorum ki bi betam sıfırlansa

Evet boyle olunca da bir an once bu durumdan kurtulmak istiyorsun, düşük yaparken aynısını yasadık hepimiz, hamıle kalmak zaten zor, bi de en zararsız sekılde o durumdan kurtulmaya calısmak daha zor.. Ama üzme kendını dıs gebelıkse bıle degerın cok artmadan fark edıkmıs Olcak, cok yuksek betalarda tüpleri patlatabılıyor dıye bılıyorum. Bence sorunsuzca gececek

Ben de ilk 12 hafta soylemem kimseye, sadece siz
Kendi ailem süreci bilince kardeşim maşallah ovulasyon günüme kadar takipte o illaki bilir saklanmaz ondan saklama da bir destekama öyle arkadaş çevre bilmesi yok geçti

İnşallah çok zorlanmadan atlatacaksın diye umut ediyorum ben ya beta çok yüksek olmayınca

İnşallah çok zorlanmadan atlatacaksın diye umut ediyorum ben ya beta çok yüksek olmayınca
Aynen kızlar en azından betanın küçük olması umut verici çok sorun olmaz diye düşünüyorum bende inşallah bakalım Sağolun

Kendi ailem süreci bilince kardeşim maşallah ovulasyon günüme kadar takipte o illaki bilir saklanmaz ondan saklama da bir destekama öyle arkadaş çevre bilmesi yok geçti
O zaman söylenebilir saklayabılıyorsa bizim bir arkadaşın cocugunun oldugunu ögrendim, gecen bı fotograf koydu 3 aylık kucagında ne hamıle oldugunu bildik ne de dogum yaptıgını

O zaman söylenebilir saklayabılıyorsa bizim bir arkadaşın cocugunun oldugunu ögrendim, gecen bı fotograf koydu 3 aylık kucagında ne hamıle oldugunu bildik ne de dogum yaptıgını
İşte benim arkadaşlarım da öyle öğrenecek nasip olursa bir gün

Aynen kızlar en azından betanın küçük olması umut verici çok sorun olmaz diye düşünüyorum bende inşallah bakalım Sağolun
Rabbim yardımcın olsun cnm cok zor biliyorum ama arkadaşlarin da dediği gibi en azından beta değerin düşük ins kendisi duser yada en az sıkıntıyla atlatırsın

Rabbim yardımcın olsun cnm cok zor biliyorum ama arkadaşlarin da dediği gibi en azından beta değerin düşük ins kendisi duser yada en az sıkıntıyla atlatırsın
İnşallah kuzum dua et
Sen nasılsın bulantıların başladı mı?

İnşallah kuzum dua et
Sen nasılsın bulantıların başladı mı?
Hep dualarımdasiniz cnm başladı cnm baya oldu ya 2 haftadır falan kötüyüm bulantı icin ilac aldım onla idare ediyorum. Kizimda hic olmamıştı bunda baya zorluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…