- 19 Ocak 2020
- 7.860
- 17.139
- 248
Vallahi ya bu kadar mı kötü denk gelir ben hiç anlamadım canımOo harika olmus, zaten kafana bısey takılırsa ona da danısabılırsın, ıkıncı bır doktor gorusu olur, vallahı senın adına cok sevindim, iyi bi doktor gercekten cok onemlı, artık emin ellerdesinilk konustugumuzda içim içimi yedi şu kız iyi bi prof bulsa diye, cok sukur
Bu haftalarda amaç keseyi görmek ki sende görmüşsün canim, kistlere takılma bebiş sağlıklı olsundaKızlar randevum çok iyi geçmedi ya kese var ama karında çok sıvı varmış ve yumurtalıklarımda kistler olmuş tedavide bazen olabiliyor dedi 3-3.5 cm perşembe tekrar gel dedi moralim yerlerde... Kesenin içinde oluşum var gibi ama çok net değil dedi. Bide bende çift rahim var ya sağdaymış esas kese solda da yalancı kese var dedi böyle olabiliyor çift rahimde vücut yapıyor dedi. Ama çok önemli bir şey değilmiş. Kistler de küçülüp yokolabiliyor falan dedi ama pek inanmadım kafama takmayayım diye şimdiden bence… kan sulandırıcı da vermedi karın boşluğunda sıvı var kanama artabilir dedi… Neyse haber vereyim dedim.
Belkı de oldu bıleVallahi ya bu kadar mı kötü denk gelir ben hiç anlamadım canımçok teşekkür ederim canım doğal ya da tüp umudum var artık
Kesinlikle içim çok çok rahat mutluyum herşey o kadar güzel geliyor ki onca saçma şeyi duyduktan sonra dünkü doktor hayatıma farklı yön verdiBelkı de oldu bıleyumurta takıbı ile bu ıs olacak, doktorunun dedıgı gıbı yapsıkılık vs.yoksa rahimde, guzel hbarrler yakındır.en onemlısı artık için rahat
Vallahı ben de mutlu oldum senın ıcınKesinlikle içim çok çok rahat mutluyum herşey o kadar güzel geliyor ki onca saçma şeyi duyduktan sonra dünkü doktor hayatıma farklı yön verdi
Sen naptın iyi misin. Bu moral bozuklugu ile hicbirsey okuyamadım
Canım bence seninki hala içerde kalan ksnama senin vajina sıcak ortamı gördü yumuşadı kalan kanlar çıktı bir yandan iyi senin için , oyüzden kendini sıcak tut ki kanaman bitsin ciksin hepsi temiz olsun rahmin,benimde ilk adet öyleydi kesik kesik gelirdi akıntılı kahverengi çamur gib de olurdu sonra ikinci aya duzelirdi normal kanama görürdüm 1hafta kadarNe güzel böyle okuyunca bende heyacanlaniyorum. İnşallah bebiş haberlerini aliriz.
Bende adet oldum 24. Gün de kürtajdan sonra ama adet mi anlayamıyorum eskisi gibi değil bugün 2. Günü ve çok azaldı bitti nerdeyse.acaba bu adet degilmi. Havuza hamama saunaya girdikten hemen sonraki sabah gelmişti acaba rahmin içinde birşey vardı da o sıcaktan mi çözüldü. Sizinde kürtajdan sonraki adette öyle miydi. Eskisi gibi değil yani. Doktora gitmek gerekir mi ki.
Canım geçmiş olsun sen yine sıkıntı stres yapma kistlerin zararı yokmuş kendi kendine küçülür kaybolur ins,inşallah o sıvıda ilerleten zamanlarda kaybolur , kanaman olmaz canımKızlar randevum çok iyi geçmedi ya kese var ama karında çok sıvı varmış ve yumurtalıklarımda kistler olmuş tedavide bazen olabiliyor dedi 3-3.5 cm perşembe tekrar gel dedi moralim yerlerde... Kesenin içinde oluşum var gibi ama çok net değil dedi. Bide bende çift rahim var ya sağdaymış esas kese solda da yalancı kese var dedi böyle olabiliyor çift rahimde vücut yapıyor dedi. Ama çok önemli bir şey değilmiş. Kistler de küçülüp yokolabiliyor falan dedi ama pek inanmadım kafama takmayayım diye şimdiden bence… kan sulandırıcı da vermedi karın boşluğunda sıvı var kanama artabilir dedi… Neyse haber vereyim dedim.
Kuzum keseyi görmüşsün şükür içini ferah tut böyle düşünme sizde kist kaçınılmaz oluyor bazen biliyorsun ama oda eriyip gidiyor çoğu zaman hiç sıkma canını yeterki bir sonraki gidişte bebişi gör kalp atımı duyulsun daha ne olsunKızlar randevum çok iyi geçmedi ya kese var ama karında çok sıvı varmış ve yumurtalıklarımda kistler olmuş tedavide bazen olabiliyor dedi 3-3.5 cm perşembe tekrar gel dedi moralim yerlerde... Kesenin içinde oluşum var gibi ama çok net değil dedi. Bide bende çift rahim var ya sağdaymış esas kese solda da yalancı kese var dedi böyle olabiliyor çift rahimde vücut yapıyor dedi. Ama çok önemli bir şey değilmiş. Kistler de küçülüp yokolabiliyor falan dedi ama pek inanmadım kafama takmayayım diye şimdiden bence… kan sulandırıcı da vermedi karın boşluğunda sıvı var kanama artabilir dedi… Neyse haber vereyim dedim.
Cnm keseyi görmüşsün önemli olan o lütfen boş yere kendini de miniğin de üzme olur mu? Kistler de sıvı da önemli dğeil şuan, yanlış hatirlamiyosam birinde de sıvı vardı sonra yok oldu gitti. Kendine dikkat et bol bol dinlemeye calis, güzel düşünelim güzel olsun ins, bu kez herşey cok güzel olucak inanıyorum ben sende inan lütfen herşey yolundaKızlar randevum çok iyi geçmedi ya kese var ama karında çok sıvı varmış ve yumurtalıklarımda kistler olmuş tedavide bazen olabiliyor dedi 3-3.5 cm perşembe tekrar gel dedi moralim yerlerde... Kesenin içinde oluşum var gibi ama çok net değil dedi. Bide bende çift rahim var ya sağdaymış esas kese solda da yalancı kese var dedi böyle olabiliyor çift rahimde vücut yapıyor dedi. Ama çok önemli bir şey değilmiş. Kistler de küçülüp yokolabiliyor falan dedi ama pek inanmadım kafama takmayayım diye şimdiden bence… kan sulandırıcı da vermedi karın boşluğunda sıvı var kanama artabilir dedi… Neyse haber vereyim dedim.
Kuzucum takma kafana kese gözükmüş o ilerledikçe yoluna girecek inşallahKızlar randevum çok iyi geçmedi ya kese var ama karında çok sıvı varmış ve yumurtalıklarımda kistler olmuş tedavide bazen olabiliyor dedi 3-3.5 cm perşembe tekrar gel dedi moralim yerlerde... Kesenin içinde oluşum var gibi ama çok net değil dedi. Bide bende çift rahim var ya sağdaymış esas kese solda da yalancı kese var dedi böyle olabiliyor çift rahimde vücut yapıyor dedi. Ama çok önemli bir şey değilmiş. Kistler de küçülüp yokolabiliyor falan dedi ama pek inanmadım kafama takmayayım diye şimdiden bence… kan sulandırıcı da vermedi karın boşluğunda sıvı var kanama artabilir dedi… Neyse haber vereyim dedim.
Cok geçmiş olsun cnm rabbim ins bidaha sağlıkla kavuşmayı nasip etsin mucizeneKızlar kürtaj oldum iyiyim eve geldim annemle kayınvalidem geldi sağolsun bakıyorlar banadoktor bayağı birşey temizledim dış gebelik olsa böyle olmazdı gibi dedi. Salı tekrar bakçaz betaya inşallah düşer.
Geçmiş olsun bende de dış gebelikten şüphelenilmişti kürtaj öncesi ve sonrası betaya bakıldı. Onu görünce rahatlamıştık. Sonra da patolojide netleşti. Kürtaj sonrası da beta baksaydı rahatlardın aslında salıya kadar beklemek yerine. İstersen akşam acilden bir kan ver pazar günün huzurlu geçerKızlar kürtaj oldum iyiyim eve geldim annemle kayınvalidem geldi sağolsun bakıyorlar banadoktor bayağı birşey temizledim dış gebelik olsa böyle olmazdı gibi dedi. Salı tekrar bakçaz betaya inşallah düşer.
Cok gecmıs olsun canım, cok sukur atlattınKızlar kürtaj oldum iyiyim eve geldim annemle kayınvalidem geldi sağolsun bakıyorlar banadoktor bayağı birşey temizledim dış gebelik olsa böyle olmazdı gibi dedi. Salı tekrar bakçaz betaya inşallah düşer.
Polikistikte kistler minik minik oluyor hiç böyle 3,5 cm falan olmamıştı bide sol yumurtalıkta 2 tane var biri 3 biri 3,5 cm ağrın yok mu dedi solda pek yok çok nadir batma gibi oluyor anlayamadım yani ceviz kadar en az 2 taneYa dur hemen moralini bozma, ıkı kese oldugu ıcın demek kı hcg yuksek geldı, kuzum haftana gore zaten bebıs gorulmezdi ki sen bu kontrole kese görmek ıcın gıttın onu da gördün, persembeye bebısı de göreceksin, kalp atısını da duyacaksın.. Polikistik hediyesi kistler de, zaten bu duruma aşınasın.moral bozmak yok persembe gunu rahatlıcaksın, demedı deme
Ay o nasıl olmuş çok ilginç ama benim rahimde değil yumurtalıklarda kuzum. Çok sağ olİlk haftalarindasin sanırım canım öncelikle hayırlı olsun benim hamileliğimde keseyi kist sanmislardibırak oluşumu vs birdahaki kontrolünde göreceksin ben inanıyorum sağlıkla sihhatle devam edecek
Sanki kese de küçük gibi geldi geçen seferkine göre balım ondan içimiz hiç rahatlamadı beta hcgye göre küçük geldi belki de sohrabın dediği doğrudur yalancı kese de arttırıyordur. Çok teşekkür ederim desteğin içinBu haftalarda amaç keseyi görmek ki sende görmüşsün canim, kistlere takılma bebiş sağlıklı olsunda❣
İnşallah kuzum ay çok sağ ol yok olur mu diyorsunKuzum keseyi görmüşsün şükür içini ferah tut böyle düşünme sizde kist kaçınılmaz oluyor bazen biliyorsun ama oda eriyip gidiyor çoğu zaman hiç sıkma canını yeterki bir sonraki gidişte bebişi gör kalp atımı duyulsun daha ne olsun
Kesenin çevresinde vardı birinin galiba da benim karın boşluğumda varmış iç kanama gibi kan sulandırıcı da vermedi ondan korktumCnm keseyi görmüşsün önemli olan o lütfen boş yere kendini de miniğin de üzme olur mu? Kistler de sıvı da önemli dğeil şuan, yanlış hatirlamiyosam birinde de sıvı vardı sonra yok oldu gitti. Kendine dikkat et bol bol dinlemeye calis, güzel düşünelim güzel olsun ins, bu kez herşey cok güzel olucak inanıyorum ben sende inan lütfen herşey yolunda
Çok şükür kuzum geçmiş olsun dış gebelik olmaması çok iyi olmuş inşallah en kısa zamanda toparlanıp bebişin gelirKızlar kürtaj oldum iyiyim eve geldim annemle kayınvalidem geldi sağolsun bakıyorlar banadoktor bayağı birşey temizledim dış gebelik olsa böyle olmazdı gibi dedi. Salı tekrar bakçaz betaya inşallah düşer.
Ay sorma kuzum rahat yüzü yok ille bi tuhaflık olacakKuzucum takma kafana kese gözükmüş o ilerledikçe yoluna girecek inşallahAy bi rahat edemiyoruz demi
Allah yardımcınız olsun iyi bir doktor gerçekten önemli. Bende salı günü iyi bir doktor buldum ona gidicem eski doktorum bir sürü şey söylemişti hatta kendini yalanlamıştı. Bu kürtaj dan sonra rahim yapışıklıgi olması tutunmaya mi engelmis. Ben rahim ağzı yapisiuor ve spermler geçmiyor diye biliyorum. Yani o yapışıklık spermlerin yumurtaya ulaşmasını engelliyor. Doktor size tutunmaya mi engel demiş. İnşallah hiçbir şeye gerek kalmadan gebe kalirsinizYok canım bilmiyorum var mı yok mu.
Dur en baştan anlatım.cok saçma bir doktora gitmiştim hani testler yaptırmıştım. Her gittiğimde ağladım. Çünkü bana işte amh 0.33 çok düşük, yumurtaların çok küçük sağda göremiyorum bile dedi erken menopoz, bu ancak donör olur dedi bana yıkıldımilaç vermeden catlamayi takip etti. İkinci gidişte tüp dedi. O yüzden benim hiç umudum kalmadı donör dediği için. Sonra işte çatladı kanama oldu. Çatlama kanaması diye geçiştirdi. Bu kanama bir hafta sürdü. Sonra bu doktor çok kaç yumurtam var. Kaç tane miyomum var vs demedi.hrr gittiğimde moralimi bozdu. Bende dün başka doktora gittim. İyi ki de gitmişim. Allah razı olsun o doktordan. Üç tane miyomum var. En büyüğü 1,5 cm olduğu yer hamileliğe ve hamilelik sonrası bebeğin büyümesine engel değil dedi. Yumurtama baktı. Dedim sağda yokmus nasıl yok bunlar ne üç tane var dedi. Toplamda 7 yumurtam varmış. O yüzden senin düzeltilmis amh 2 dedi. Yani ne menepoz ne donör ne tüp dedi. Bu zamana kadar bir kaç defa kimyasal geçirmişsindir dedi. Dedim ben bir tanesini biliyorum. Niye söylemiyorsun dedi. Şimdi dün olmam gerekiyordu ama saliya kadar bekle olmaz isen kanda hamilelik testi yap dedi idrar testi değil dedi. Negatif çıkarsa bana gel söktürücü vereyim dedi. Birde senin hamile kalman sorun değilde kürtaj sonrasi yapışma vs nedeniyle rahime tutunmada sorun olabilir dedi o yüzden hamile değilsen rahim filmi icin randevu al dedi. Eşimin sprem testine baktı ileri hız iyi dedi kalitesini de işte karbonhidrattan sigaradan uzak durarak arttırır dedi canım.
Bu ara kanama yüzünden regl olur muyum olursam ne zaman olurum bilmiyorum
Teşekkürler. Kürtajdan önceki gibimiydi peki bu 3 ayBenim ilk üç ay ilk gün yoğun gelip 2. Gün biraz daha gelip bitiyordu sonra 2 gün kendince gelip 2 gün de leke leke sonra bitiyor normal mi bilemiyorum ama böyleAyy inşallah bir gündür birazcık umudum var ama tabi belli olmaz nasip artık
Teşekkür ederimCanım bence seninki hala içerde kalan ksnama senin vajina sıcak ortamı gördü yumuşadı kalan kanlar çıktı bir yandan iyi senin için , oyüzden kendini sıcak tut ki kanaman bitsin ciksin hepsi temiz olsun rahmin,benimde ilk adet öyleydi kesik kesik gelirdi akıntılı kahverengi çamur gib de olurdu sonra ikinci aya duzelirdi normal kanama görürdüm 1hafta kadar
Canım geçmiş olsun sen yine sıkıntı stres yapma kistlerin zararı yokmuş kendi kendine küçülür kaybolur ins,inşallah o sıvıda ilerleten zamanlarda kaybolur , kanaman olmaz canım
Çok geçmiş olsunKızlar kürtaj oldum iyiyim eve geldim annemle kayınvalidem geldi sağolsun bakıyorlar banadoktor bayağı birşey temizledim dış gebelik olsa böyle olmazdı gibi dedi. Salı tekrar bakçaz betaya inşallah düşer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?