Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Vallahi ya bu kadar mı kötü denk gelir ben hiç anlamadım canım çok teşekkür ederim canım doğal ya da tüp umudum var artık

Bu haftalarda amaç keseyi görmek ki sende görmüşsün canim, kistlere takılma bebiş sağlıklı olsunda

Vallahi ya bu kadar mı kötü denk gelir ben hiç anlamadım canım çok teşekkür ederim canım doğal ya da tüp umudum var artık
Belkı de oldu bıle yumurta takıbı ile bu ıs olacak, doktorunun dedıgı gıbı yapsıkılık vs.yoksa rahimde, guzel hbarrler yakındır.en onemlısı artık için rahat

Belkı de oldu bıle yumurta takıbı ile bu ıs olacak, doktorunun dedıgı gıbı yapsıkılık vs.yoksa rahimde, guzel hbarrler yakındır.en onemlısı artık için rahat
Kesinlikle içim çok çok rahat mutluyum herşey o kadar güzel geliyor ki onca saçma şeyi duyduktan sonra dünkü doktor hayatıma farklı yön verdi
Sen naptın iyi misin. Bu moral bozuklugu ile hicbirsey okuyamadım

Kesinlikle içim çok çok rahat mutluyum herşey o kadar güzel geliyor ki onca saçma şeyi duyduktan sonra dünkü doktor hayatıma farklı yön verdi
Sen naptın iyi misin. Bu moral bozuklugu ile hicbirsey okuyamadım
Vallahı ben de mutlu oldum senın ıcın
Tüp tedavısine basladık, İğnelerde 3.gundeyım canım, pazartesi kontrol var, embrıyo dondurulcak, sonrası histerekopı ve transfer seklinde ilerleyecek, eylul ayına ancak olur transfer bı aksilik cıkmazsa, artık gec olsun Hıc umrumda deıl, yeter ki saglıklı olsun

Canım bence seninki hala içerde kalan ksnama senin vajina sıcak ortamı gördü yumuşadı kalan kanlar çıktı bir yandan iyi senin için , oyüzden kendini sıcak tut ki kanaman bitsin ciksin hepsi temiz olsun rahmin,benimde ilk adet öyleydi kesik kesik gelirdi akıntılı kahverengi çamur gib de olurdu sonra ikinci aya duzelirdi normal kanama görürdüm 1hafta kadar
Canım geçmiş olsun sen yine sıkıntı stres yapma kistlerin zararı yokmuş kendi kendine küçülür kaybolur ins,inşallah o sıvıda ilerleten zamanlarda kaybolur , kanaman olmaz canım

Kuzum keseyi görmüşsün şükür içini ferah tut böyle düşünme sizde kist kaçınılmaz oluyor bazen biliyorsun ama oda eriyip gidiyor çoğu zaman hiç sıkma canını yeterki bir sonraki gidişte bebişi gör kalp atımı duyulsun daha ne olsun

Cnm keseyi görmüşsün önemli olan o lütfen boş yere kendini de miniğin de üzme olur mu? Kistler de sıvı da önemli dğeil şuan, yanlış hatirlamiyosam birinde de sıvı vardı sonra yok oldu gitti. Kendine dikkat et bol bol dinlemeye calis, güzel düşünelim güzel olsun ins, bu kez herşey cok güzel olucak inanıyorum ben sende inan lütfen herşey yolunda

Kuzucum takma kafana kese gözükmüş o ilerledikçe yoluna girecek inşallah Ay bi rahat edemiyoruz demi

Cok geçmiş olsun cnm rabbim ins bidaha sağlıkla kavuşmayı nasip etsin mucizene

Geçmiş olsun bende de dış gebelikten şüphelenilmişti kürtaj öncesi ve sonrası betaya bakıldı. Onu görünce rahatlamıştık. Sonra da patolojide netleşti. Kürtaj sonrası da beta baksaydı rahatlardın aslında salıya kadar beklemek yerine. İstersen akşam acilden bir kan ver pazar günün huzurlu geçer

Cok gecmıs olsun canım, cok sukur atlattın

Polikistikte kistler minik minik oluyor hiç böyle 3,5 cm falan olmamıştı bide sol yumurtalıkta 2 tane var biri 3 biri 3,5 cm ağrın yok mu dedi solda pek yok çok nadir batma gibi oluyor anlayamadım yani ceviz kadar en az 2 tane beta hcg ve progesteron da baktı yine şimdi sonuçlar çıkmış salı günü gel dedi. Çok sağ ol canım
İlk haftalarindasin sanırım canım öncelikle hayırlı olsun benim hamileliğimde keseyi kist sanmislardi bırak oluşumu vs birdahaki kontrolünde göreceksin ben inanıyorum sağlıkla sihhatle devam edecek
Ay o nasıl olmuş çok ilginç ama benim rahimde değil yumurtalıklarda kuzum. Çok sağ ol
Bu haftalarda amaç keseyi görmek ki sende görmüşsün canim, kistlere takılma bebiş sağlıklı olsunda
Sanki kese de küçük gibi geldi geçen seferkine göre balım ondan içimiz hiç rahatlamadı beta hcgye göre küçük geldi belki de sohrabın dediği doğrudur yalancı kese de arttırıyordur. Çok teşekkür ederim desteğin için
İnşallah kuzum ay çok sağ ol yok olur mu diyorsun
Kesenin çevresinde vardı birinin galiba da benim karın boşluğumda varmış iç kanama gibi kan sulandırıcı da vermedi ondan korktum Çok teşekkür ederim haklısın canım elimden bir şey gelmiyor üzülmeyeyim boşuna

Çok şükür kuzum geçmiş olsun dış gebelik olmaması çok iyi olmuş inşallah en kısa zamanda toparlanıp bebişin gelir

Kuzucum takma kafana kese gözükmüş o ilerledikçe yoluna girecek inşallah Ay bi rahat edemiyoruz demi
Ay sorma kuzum rahat yüzü yok ille bi tuhaflık olacak Cevizlerce kistleri görünce şok oldum hayırlısı artık çok sağ ol

Allah yardımcınız olsun iyi bir doktor gerçekten önemli. Bende salı günü iyi bir doktor buldum ona gidicem eski doktorum bir sürü şey söylemişti hatta kendini yalanlamıştı. Bu kürtaj dan sonra rahim yapışıklıgi olması tutunmaya mi engelmis. Ben rahim ağzı yapisiuor ve spermler geçmiyor diye biliyorum. Yani o yapışıklık spermlerin yumurtaya ulaşmasını engelliyor. Doktor size tutunmaya mi engel demiş. İnşallah hiçbir şeye gerek kalmadan gebe kalirsiniz

Teşekkürler. Kürtajdan önceki gibimiydi peki bu 3 ay

Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…