Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Teşekkür ederim.. Allah sözünde yardımcınız olsun... inşallah çok güzel haberlerle gelirsiniz. Tutunmayı dedi. Birkaç kere kimyasal yaşamış olma ihtimalin yüksek dedi. Ki ben birini biliyorum bu kimyasalın. Amin her birimiz Allah'ın izni ile bebeklerimize kavuşuruz

Cok geçmiş olsun cnm rabbim ins bidaha sağlıkla kavuşmayı nasip etsin mucizene

Ay bilmiyorum ki hemen etki eder mi acaba seninle aynı durum olmuş demekki kaçtı senin beta?
Cok gecmıs olsun canım, cok sukur atlattın

Çok şükür kuzum geçmiş olsun dış gebelik olmaması çok iyi olmuş inşallah en kısa zamanda toparlanıp bebişin gelir

Çok geçmiş olsun
Çok teşekkürler kızlar

Ay şükür sağ salim geldin inşallah sonuçlar da dış gebelik olmadığını gösterir de önüne bakarsın

Ben hamilelikte bazılarının kendiliğinden kaybolduğunu okudum başta gözüken sıvı da birinde kaybolmuştu kim dedi ama bak hatırlayamadım bir türlü sen içini ferah tuuut bak gör diğer gidişte miniği de göreceksin

Amiin inşallah kimyasal nasıl anlaşılır yani siz fark etmemiş siniz. Acaba bende kimyasal geçirmiş olabilir miyim

İlaç mı yaptı acaba ama hamilelik eritir belki bebişin şifa olsun inşallah
inşallah kuzum çok sağ ol

Çok teşekkür ederim kuzum desteğiniz çok önemli benim için korkumdan araştırmıyorum hiç

Ay bilmiyorum ki hemen etki eder mi acaba seninle aynı durum olmuş demekki kaçtı senin beta?

Çok teşekkürler kızlar
Benim çok kanamam olduğu için kürtaja alınmıştım akşam 5 te kürtaj oldum. Ben kürtaja girdiğimde 1300 küsürlerdeydi canım kürtajdan 4 saat sonra gece beta bakıldı 790 falandı sabah 6 da baktılar tekrar 500 e düşmüştü. Sonra eve geçtim ertesi sabah gittim kan verdim 200 dü. Dün kontrolüm vardı 31 çıktı beta. Kürtajdan 10 gün sonraki değer de o. Kürtaj sonrası değer düşüp artıyorsa dış gebelik diyorlar. Ama 2 3 kez bakılıp hep düşüyorsa rahim içi gebelik diyorlar. Patoloji raporu da 9 gün sonra anca çıktı benim.

Ay şükür sağ salim geldin inşallah sonuçlar da dış gebelik olmadığını gösterir de önüne bakarsın
İnşallah tatlım
Bakalım benim ne zaman çıkacak benim değerim dün 134 tü çok büyük değil hemen düşer inşallah

İnşallah tatlım

Bakalım benim ne zaman çıkacak benim değerim dün 134 tü çok büyük değil hemen düşer inşallah
Değer yüksek değilmiş her halükarda kolay devam edersin yoluna. İnşallah dış gebelik değildir ama öyle olsa bile değer küçük olduğundan tek doz iğne yeter çok geçmiş olsun. Daha önceden kaybın var mıydı peki

Geçmiş olsun canım insalalh bİrdaha tekrar etmez bu durum
İnşallah kız cici anne kendini boşa üzmesin
inşallah kuzum çok sağ ol

Çok teşekkür ederim kuzum desteğiniz çok önemli benim için korkumdan araştırmıyorum hiç
Aman bakma psikolojini bozma pozitif ol

Evet kuzum bu grubun daimi üyesiydim tam bir yıl önce bir kürtajım daha var ama onun kalbini de duymuştum bu o aşamaya gelmeden oldu inşallah son olur..
Geçmiş olsun kuzum allah bidaha yaşatmasın böyle birşeyi

Geçmiş olsun canım insalalh bİrdaha tekrar etmez bu durum

İnşallah kız cici anne kendini boşa üzmesin

Aman bakma psikolojini bozma pozitif ol
Amin canlar inşallah

Kuzum çok geçmiş olsun Rabbim bidaha yaşatmasın bize böyle şeyleri

Çok sağol fıstık e seninde çok az kalmış ki Eylül ne ki temmuz bile göz açıp kapayana kadar geldi çok tatlı heyecanlar düşün sene 2 ay sonra sağlıkla sihhatle olsun canım
Çok geçmiş olsun...
Biliyorsun doktor konusunda hiç şansım yok iyi bir doktor buldum o da onkolojiye geçecek gönlünü ferah tutmaya çalış olur mu... Allah'ımln izni ile güzel şeyler olacak
Amiin inşallah kimyasal nasıl anlaşılır yani siz fark etmemiş siniz. Acaba bende kimyasal geçirmiş olabilir miyim
Ancak erken hamilelik testi ile ogrenebilirsin çünkü regl ile beraber atılıyor... Atıldığında da bazen parçalı oluyor. Benim farkettigim ise sabah ayağa kalktım da sanki kan dolu bir bolan vardı ve o patladı bacaklarımdan fazlasiyla aktı ve fazla ağrı vardı. Çoğu kadın kimyasal geçiriyormus ancak anlamıyormus geçirmiş olabilirsin o yüzden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…