- 19 Ocak 2020
- 7.860
- 17.139
- 248
Teşekkür ederim.. Allah sözünde yardımcınız olsun... inşallah çok güzel haberlerle gelirsiniz. Tutunmayı dedi. Birkaç kere kimyasal yaşamış olma ihtimalin yüksek dedi. Ki ben birini biliyorum bu kimyasalın. Amin her birimiz Allah'ın izni ile bebeklerimize kavuşuruzAllah yardımcınız olsun iyi bir doktor gerçekten önemli. Bende salı günü iyi bir doktor buldum ona gidicem eski doktorum bir sürü şey söylemişti hatta kendini yalanlamıştı. Bu kürtaj dan sonra rahim yapışıklıgi olması tutunmaya mi engelmis. Ben rahim ağzı yapisiuor ve spermler geçmiyor diye biliyorum. Yani o yapışıklık spermlerin yumurtaya ulaşmasını engelliyor. Doktor size tutunmaya mi engel demiş. İnşallah hiçbir şeye gerek kalmadan gebe kalirsiniz
Cok geçmiş olsun cnm rabbim ins bidaha sağlıkla kavuşmayı nasip etsin mucizene
Ay bilmiyorum ki hemen etki eder mi acaba seninle aynı durum olmuş demekki kaçtı senin beta?Geçmiş olsun bende de dış gebelikten şüphelenilmişti kürtaj öncesi ve sonrası betaya bakıldı. Onu görünce rahatlamıştık. Sonra da patolojide netleşti. Kürtaj sonrası da beta baksaydı rahatlardın aslında salıya kadar beklemek yerine. İstersen akşam acilden bir kan ver pazar günün huzurlu geçer
Cok gecmıs olsun canım, cok sukur atlattın
Çok şükür kuzum geçmiş olsun dış gebelik olmaması çok iyi olmuş inşallah en kısa zamanda toparlanıp bebişin gelir
Çok teşekkürler kızlarÇok geçmiş olsun
İlaç mı yaptı acaba ama hamilelik eritir belkiAy sorma kuzum rahat yüzü yok ille bi tuhaflık olacakCevizlerce kistleri görünce şok oldum hayırlısı artık çok sağ ol
Hayır biraz azalmıştı kürtaj öncesine göreTeşekkürler. Kürtajdan önceki gibimiydi peki bu 3 ay
Ay şükür sağ salim geldin inşallah sonuçlar da dış gebelik olmadığını gösterir de önüne bakarsınKızlar kürtaj oldum iyiyim eve geldim annemle kayınvalidem geldi sağolsun bakıyorlar banadoktor bayağı birşey temizledim dış gebelik olsa böyle olmazdı gibi dedi. Salı tekrar bakçaz betaya inşallah düşer.
Ben hamilelikte bazılarının kendiliğinden kaybolduğunu okudum başta gözüken sıvı da birinde kaybolmuştu kim dedi ama bak hatırlayamadım bir türlüPolikistikte kistler minik minik oluyor hiç böyle 3,5 cm falan olmamıştı bide sol yumurtalıkta 2 tane var biri 3 biri 3,5 cm ağrın yok mu dedi solda pek yok çok nadir batma gibi oluyor anlayamadım yani ceviz kadar en az 2 tanebeta hcg ve progesteron da baktı yine şimdi sonuçlar çıkmış salı günü gel dedi. Çok sağ ol canım
Ay o nasıl olmuş çok ilginç ama benim rahimde değil yumurtalıklarda kuzum. Çok sağ ol
Sanki kese de küçük gibi geldi geçen seferkine göre balım ondan içimiz hiç rahatlamadı beta hcgye göre küçük geldi belki de sohrabın dediği doğrudur yalancı kese de arttırıyordur. Çok teşekkür ederim desteğin için
İnşallah kuzum ay çok sağ ol yok olur mu diyorsun
Kesenin çevresinde vardı birinin galiba da benim karın boşluğumda varmış iç kanama gibi kan sulandırıcı da vermedi ondan korktumÇok teşekkür ederim haklısın canım elimden bir şey gelmiyor üzülmeyeyim boşuna
Amiin inşallahTeşekkür ederim.. Allah sözünde yardımcınız olsun... inşallah çok güzel haberlerle gelirsiniz. Tutunmayı dedi. Birkaç kere kimyasal yaşamış olma ihtimalin yüksek dedi. Ki ben birini biliyorum bu kimyasalın. Amin her birimiz Allah'ın izni ile bebeklerimize kavuşuruz
inşallah kuzum çok sağ olİlaç mı yaptı acaba ama hamilelik eritir belkibebişin şifa olsun inşallah
Çok teşekkür ederim kuzum desteğiniz çok önemli benim için korkumdan araştırmıyorum hiçBen hamilelikte bazılarının kendiliğinden kaybolduğunu okudum başta gözüken sıvı da birinde kaybolmuştu kim dedi ama bak hatırlayamadım bir türlüsen içini ferah tuuut bak gör diğer gidişte miniği de göreceksin
Benim çok kanamam olduğu için kürtaja alınmıştım akşam 5 te kürtaj oldum. Ben kürtaja girdiğimde 1300 küsürlerdeydi canım kürtajdan 4 saat sonra gece beta bakıldı 790 falandı sabah 6 da baktılar tekrar 500 e düşmüştü. Sonra eve geçtim ertesi sabah gittim kan verdim 200 dü. Dün kontrolüm vardı 31 çıktı beta. Kürtajdan 10 gün sonraki değer de o. Kürtaj sonrası değer düşüp artıyorsa dış gebelik diyorlar. Ama 2 3 kez bakılıp hep düşüyorsa rahim içi gebelik diyorlar. Patoloji raporu da 9 gün sonra anca çıktı benim.Ay bilmiyorum ki hemen etki eder mi acaba seninle aynı durum olmuş demekki kaçtı senin beta?
Çok teşekkürler kızlar
İnşallah tatlımAy şükür sağ salim geldin inşallah sonuçlar da dış gebelik olmadığını gösterir de önüne bakarsın
Bakalım benim ne zaman çıkacak benim değerim dün 134 tü çok büyük değil hemen düşer inşallahBenim çok kanamam olduğu için kürtaja alınmıştım akşam 5 te kürtaj oldum. Ben kürtaja girdiğimde 1300 küsürlerdeydi canım kürtajdan 4 saat sonra gece beta bakıldı 790 falandı sabah 6 da baktılar tekrar 500 e düşmüştü. Sonra eve geçtim ertesi sabah gittim kan verdim 200 dü. Dün kontrolüm vardı 31 çıktı beta. Kürtajdan 10 gün sonraki değer de o. Kürtaj sonrası değer düşüp artıyorsa dış gebelik diyorlar. Ama 2 3 kez bakılıp hep düşüyorsa rahim içi gebelik diyorlar. Patoloji raporu da 9 gün sonra anca çıktı benim.
Değer yüksek değilmiş her halükarda kolay devam edersin yoluna. İnşallah dış gebelik değildir ama öyle olsa bile değer küçük olduğundan tek doz iğne yeterİnşallah tatlım
Bakalım benim ne zaman çıkacak benim değerim dün 134 tü çok büyük değil hemen düşer inşallah
Geçmiş olsun kuzum allah bidaha yaşatmasın böyle birşeyiİnşallah tatlım
Bakalım benim ne zaman çıkacak benim değerim dün 134 tü çok büyük değil hemen düşer inşallah
Geçmiş olsun canımKızlar kürtaj oldum iyiyim eve geldim annemle kayınvalidem geldi sağolsun bakıyorlar banadoktor bayağı birşey temizledim dış gebelik olsa böyle olmazdı gibi dedi. Salı tekrar bakçaz betaya inşallah düşer.
İnşallah kızBen hamilelikte bazılarının kendiliğinden kaybolduğunu okudum başta gözüken sıvı da birinde kaybolmuştu kim dedi ama bak hatırlayamadım bir türlüsen içini ferah tuuut bak gör diğer gidişte miniği de göreceksin
Aman bakma psikolojini bozma pozitif olinşallah kuzum çok sağ ol
Çok teşekkür ederim kuzum desteğiniz çok önemli benim için korkumdan araştırmıyorum hiç
Bencede hiç araştırma güzel düşün güzel şeyler olsun kese gözükmüş sonra bebiş Sonra da kalp atışı inşallahhhinşallah kuzum çok sağ ol
Çok teşekkür ederim kuzum desteğiniz çok önemli benim için korkumdan araştırmıyorum hiç
Evet kuzum bu grubun daimi üyesiydim tam bir yıl önce bir kürtajım daha var ama onun kalbini de duymuştum bu o aşamaya gelmeden olduDeğer yüksek değilmiş her halükarda kolay devam edersin yoluna. İnşallah dış gebelik değildir ama öyle olsa bile değer küçük olduğundan tek doz iğne yeterçok geçmiş olsun. Daha önceden kaybın var mıydı peki
Geçmiş olsun kuzum allah bidaha yaşatmasın böyle birşeyi
Amin canlar inşallahGeçmiş olsun canıminsalalh bİrdaha tekrar etmez bu durum
İnşallah kızcici anne kendini boşa üzmesin
Aman bakma psikolojini bozma pozitif ol
Yaptım kuzum yine aynı şekil çıktı çok hafif bı pembelik vardı ama adet olucakmisim gibi bı ağrı var bence ben bu ay da pas geçtim
Kuzum çok geçmiş olsun Rabbim bidaha yaşatmasın bize böyle şeyleriKızlar kürtaj oldum iyiyim eve geldim annemle kayınvalidem geldi sağolsun bakıyorlar banadoktor bayağı birşey temizledim dış gebelik olsa böyle olmazdı gibi dedi. Salı tekrar bakçaz betaya inşallah düşer.
Hemen mı cıkıyor, yoksa yarım saat 1 saat sonra mı?Yaptım kuzum yine aynı şekil çıktı çok hafif bı pembelik vardı ama adet olucakmisim gibi bı ağrı var bence ben bu ay da pas geçtim
Çok sağol fıstık e seninde çok az kalmış ki Eylül ne ki temmuz bile göz açıp kapayana kadar geldiVallahı ben de mutlu oldum senın ıcın
Tüp tedavısine basladık, İğnelerde 3.gundeyım canım, pazartesi kontrol var, embrıyo dondurulcak, sonrası histerekopı ve transfer seklinde ilerleyecek, eylul ayına ancak olur transfer bı aksilik cıkmazsa, artık gec olsun Hıc umrumda deıl, yeter ki saglıklı olsun
Çok geçmiş olsun...Kızlar kürtaj oldum iyiyim eve geldim annemle kayınvalidem geldi sağolsun bakıyorlar banadoktor bayağı birşey temizledim dış gebelik olsa böyle olmazdı gibi dedi. Salı tekrar bakçaz betaya inşallah düşer.
Biliyorsun doktor konusunda hiç şansım yokPolikistikte kistler minik minik oluyor hiç böyle 3,5 cm falan olmamıştı bide sol yumurtalıkta 2 tane var biri 3 biri 3,5 cm ağrın yok mu dedi solda pek yok çok nadir batma gibi oluyor anlayamadım yani ceviz kadar en az 2 tanebeta hcg ve progesteron da baktı yine şimdi sonuçlar çıkmış salı günü gel dedi. Çok sağ ol canım
Ay o nasıl olmuş çok ilginç ama benim rahimde değil yumurtalıklarda kuzum. Çok sağ ol
Sanki kese de küçük gibi geldi geçen seferkine göre balım ondan içimiz hiç rahatlamadı beta hcgye göre küçük geldi belki de sohrabın dediği doğrudur yalancı kese de arttırıyordur. Çok teşekkür ederim desteğin için
İnşallah kuzum ay çok sağ ol yok olur mu diyorsun
Kesenin çevresinde vardı birinin galiba da benim karın boşluğumda varmış iç kanama gibi kan sulandırıcı da vermedi ondan korktumÇok teşekkür ederim haklısın canım elimden bir şey gelmiyor üzülmeyeyim boşuna
Ancak erken hamilelik testi ile ogrenebilirsin çünkü regl ile beraber atılıyor... Atıldığında da bazen parçalı oluyor. Benim farkettigim ise sabah ayağa kalktım da sanki kan dolu bir bolan vardı ve o patladı bacaklarımdan fazlasiyla aktı ve fazla ağrı vardı. Çoğu kadın kimyasal geçiriyormus ancak anlamıyormus geçirmiş olabilirsin o yüzden.Amiin inşallahkimyasal nasıl anlaşılır yani siz fark etmemiş siniz. Acaba bende kimyasal geçirmiş olabilir miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?