- 26 Mart 2020
- 3.713
- 3.450
- 133
Geçmiş olsun kuzum. Inşallah düşer beta kafan rahatlar. Bundan sonraki sürecinde su gibi geçsin sağlıkla gelsin bebişKızlar kürtaj oldum iyiyim eve geldim annemle kayınvalidem geldi sağolsun bakıyorlar banadoktor bayağı birşey temizledim dış gebelik olsa böyle olmazdı gibi dedi. Salı tekrar bakçaz betaya inşallah düşer.
Amin canımm inşallahKuzum çok geçmiş olsun Rabbim bidaha yaşatmasın bize böyle şeyleri
Ah sağol canım inşallah bu son olsunGeçmiş olsun kuzum. Inşallah düşer beta kafan rahatlar. Bundan sonraki sürecinde su gibi geçsin sağlıkla gelsin bebiş❣
Büyük geçmişler olsun canım.Bi daha asla böyle bir şey tekrarlamaz inş.Kızlar kürtaj oldum iyiyim eve geldim annemle kayınvalidem geldi sağolsun bakıyorlar banadoktor bayağı birşey temizledim dış gebelik olsa böyle olmazdı gibi dedi. Salı tekrar bakçaz betaya inşallah düşer.
Benim OBen hamilelikte bazılarının kendiliğinden kaybolduğunu okudum başta gözüken sıvı da birinde kaybolmuştu kim dedi ama bak hatırlayamadım bir türlüsen içini ferah tuuut bak gör diğer gidişte miniği de göreceksin
Abooo, kız işte oluyor böyle şeylerŞu anda eşyalar taşınıyor2 gündür susuz kaldık, temizliği yetiştiremedik vs bir sürü sıkıntı. Neyse hayırlısıyla geliyoruz hemşehrim
Merhaba kuzum, benim ilk kontrolümde rahimde sıvı vardı kese yoktu. Dr.dış gebelik,çatlamış bi yumurta erimiş bi kist olabilir demişti inan moralimi yüksek tuttum stresten uzak durdum ve haftaya kese de gözükmüştü sıvı da azalmıştıKızlar randevum çok iyi geçmedi ya kese var ama karında çok sıvı varmış ve yumurtalıklarımda kistler olmuş tedavide bazen olabiliyor dedi 3-3.5 cm perşembe tekrar gel dedi moralim yerlerde... Kesenin içinde oluşum var gibi ama çok net değil dedi. Bide bende çift rahim var ya sağdaymış esas kese solda da yalancı kese var dedi böyle olabiliyor çift rahimde vücut yapıyor dedi. Ama çok önemli bir şey değilmiş. Kistler de küçülüp yokolabiliyor falan dedi ama pek inanmadım kafama takmayayım diye şimdiden bence… kan sulandırıcı da vermedi karın boşluğunda sıvı var kanama artabilir dedi… Neyse haber vereyim dedim.
Çok şükür bak şimdi ne aşamalardasınBenim Oyoğun sıvı vardı rahimde moral bozmamıştım cidden ikinci kontrolde azaldı ve kayboldu.@burcusami sağolsun bayağ moral vermişti bana da.
Aynen canım bugünümüze şükürler olsun.Çok şükür bak şimdi ne aşamalardasın
Amiin.Çok geçmiş olsun.Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende geçen sene kimyasal gebelik yaşadım bu ayda 12. Haftada düşük yaptım kürtaj oldum malesef parça kalmış 10 gün sonra tekrar kürtaj oldum şuan tekrar sağlıklı bebeğim olsun istiyorum iyi bir Dr arıyorum inşallah sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız Allah hepimizin yardımcısı olsun
Bende ondan şüpheleniyorum açıkçası değerlerim normale dönsün yaptıracağım inşalllahAmiin.Çok geçmiş olsun.Umarım inş.sağlıklı bi gebelik nasip olur tekrardan.Pıhtılaşma testini yaptırdınız mı? Yaptırmadıysanız randevunuzu alıp ilk olarak oradan başlayın tekrar.1 ayda çıkıyo sonuçlar.
Çok geçmiş olsun, rabbim sabır versinMerhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende geçen sene kimyasal gebelik yaşadım bu ayda 12. Haftada düşük yaptım kürtaj oldum malesef parça kalmış 10 gün sonra tekrar kürtaj oldum şuan tekrar sağlıklı bebeğim olsun istiyorum iyi bir Dr arıyorum inşallah sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız Allah hepimizin yardımcısı olsun
Aminnnnn canım benim çok sağol inşallahBüyük geçmişler olsun canım.Bi daha asla böyle bir şey tekrarlamaz inş.Herşey Allah'tan canım bunun arkasından kim bilir ne müjdeler ne mükafatlar saklı senin için,çünkü hep sabır gösterdin.Bebeğini kucağına aldığın günleri de enn kısa zamanda görürüz hep birlikte inşallah.
15 20 dakkadaHemen mı cıkıyor, yoksa yarım saat 1 saat sonra mı?
Ay ne güzel kuzum inşallah benim de öyle olur senin rahimde miydi sıvı? Benim karında dedi rahimde demedi ilk defa duyuyorum siroz gibi yani allah korusun korktumBenim Oyoğun sıvı vardı rahimde moral bozmamıştım cidden ikinci kontrolde azaldı ve kayboldu.@burcusami sağolsun bayağ moral vermişti bana da.
Senin kese de sonradan görünmüş bir de işte olacağı varsa oluyor mucizeler geliyor kuzumMerhaba kuzum, benim ilk kontrolümde rahimde sıvı vardı kese yoktu. Dr.dış gebelik,çatlamış bi yumurta erimiş bi kist olabilir demişti inan moralimi yüksek tuttum stresten uzak durdum ve haftaya kese de gözükmüştü sıvı da azalmıştıKesem benim gözüme de ufak görünmüştü yusyuvarlaktı ama.2 hafta sonunda da kalp atışını duyduk.Yani o süreç gerçekten sabır işi hemde bizim gibiler için. Sen bi dahaki kontrole kadar bunları kafandan atmaya çalış.Bol dua ederek.
Çok geçmiş olsun hemen hemen aynı hafta da kaybetmişiz . Bende 6 gün sonra ağrım olunca ısrarla doktora gittim ve ikinci kürtajı anestezi olmadan oldum.kabus gibiydi. İyi bir doktor gerçekten önemli. Şimdi iyi bir doktor buldum haftaya ona gidicem. Bu aydan. İtibaren de denemelere başlayacağım inşallah. Allah hepimize sağlıklı bir bebiş ve hamilelik süreci nasip etsinMerhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende geçen sene kimyasal gebelik yaşadım bu ayda 12. Haftada düşük yaptım kürtaj oldum malesef parça kalmış 10 gün sonra tekrar kürtaj oldum şuan tekrar sağlıklı bebeğim olsun istiyorum iyi bir Dr arıyorum inşallah sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız Allah hepimizin yardımcısı olsun
İnş. canım ne olursa olsun Allah hayırlara çevirsin..Ay ne güzel kuzum inşallah benim de öyle olur senin rahimde miydi sıvı? Benim karında dedi rahimde demedi ilk defa duyuyorum siroz gibi yani allah korusun korktumNe olacağı hiç belli olmuyor moralimi yüksek tutuyorum yine sık sık çağıracak beni heralde ilgileniyor en azından salı günü iyi haberler alabilirim inşallah
Senin kese de sonradan görünmüş bir de işte olacağı varsa oluyor mucizeler geliyor kuzumhayırlısı olsun ne diyim
Merhaba yeterli artış olmadığında her zaman dış gebelik olmayabiliyor. Benim de artışlarım iyi değildi ama düşük yaptığım anlaşıldı. Bazen az artışa rağmen sonradan sağlıklı gebelik olabiliyor. Umarım öyledir. Öyle değilse bile belki de sağlıksız bir rahim içi gebeliktir.Merhaba tecrübeli anneler. Fikirlerinizi almak istiyorum kaygılıyım. Sat 26 Mayıs. 25gune bir âdet oluyorum. 25 haziranda beta hcg 77cikti . 27haziranda 126 çıktı. Alti gün sonra da 630 çıktı. Doktorum yeterli artış görmedi. Dış gebelik tedavisi nasıl yapılır benim de sanırım dış gebelik. Beni aydinlatir mısınız bilgisi olanlar ve yaşayanlar. Şimdiden teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?