Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ne desem bilemedim hakkında hayırlısı olsun Rabbim yardımcın olsun olanda da olmayanda da vardır bin hayır dualarım seninle

Canım yaşadıkların çok zor hakkında hayırlısı olsun inşallah Çok gençsin zararın neresinden dönersen kar inşallah bundan sonra allah sana hakettiğin değeri verecek vicdanlı iyi kalpli insanlarla karşılaştırır Ben de seni tanıdığıma çok sevindim sen de allaha emanet ol kuzum

Allah yardımcın olsun cnm ne diyeyim, cok şaşırıyorum böyle insanlara evliysen o telefon naisl verilmez ki demek saklanicak seyi vardi.. Hakkında hayırlısı olsun ins, herşey gönlünce olur..

Canım çok üzüldüm A Azize26 ve kızdım eşine hem suçlu hem de sana kızıyor gitmen iyi olmuş hayırlısı olsun hakkında Allah’a emanet ol

Merhaba arkadaşlar, kürtaj sonrası ne zaman ilişkiye başlayabiliriz? Kontrole gittiğimde doktoruma sormayı unuttum. Dün akşam eşimin isteği ile ilişki oldu 14. Gündü fakat ben kendimi psikolojik olarak rahat hissetmedim sanırım. Aslında acım da olmadı ama erken mi daha emin olamadım

Kanama durduğunda ilişki olabilir demişti doktor bana biz o şekilde hareket ettik

Cok üzüldüm canım sen hak etmiyordun bunları, Rabb'im hayırlısını nasip etsin inşallah, şükür ailen yanında inşallah bundan sonra herşey güzel olur senin içinsen çocuk için csbala uğraş onun yaptigina bak hak etmiyorsun bunları inşallah Rabbim karşına daha iyisini çıkarır seni seven değer veren Allah'ın dan bulsun kendine iyi bak seni ulyine aramızda görmek isteriz inşallah dönüşün güzel mutlu olur kararından vazgeçme o hayatı yapma o şansı verme Rabb'im pişman etmesin seni çok mutlu ol canım

Belli aldatmış hiç afetme

Arayan kız abi falan demıs ama sonrasında telefonu vermemıs
Sonradan telefon vermemek konu ne olursa olsun bana saçma geliyor ya, durup eşim ne yapmış diye özellikle telefonuna bakan biri değilim ama günlük doğal akışta onun telefonu yakın olup bişeye bakmak, birini aramak vs için alacak olsam irkilse veya geç verse tabiki kıllanır sinir olurum

Muhakkak sakladığı bısey vardır cok yorum yapıp azızeyi de üzmek istemiyorum, insallah en dogru kararı verir, Allahım yardımcısı olsun

Zaten o kadar büyük tepki vermesi şüpheli ben eşimin telefonuna hiç bakmam ama böyle şüpheli bir durum olsa ve haklı olsa ben yanlış anlamış olsam kanıtlamak için gösterir herşeyi al bak her yere olur mu öyle şey der… Allah korusun kimsenin başına gelmesin Bir de nedir ya git deyip kovmak babasını falan aramak zaten böyle bir tartışmada kadın evden yollanır mı ya koskoca adam kadın gidecem dese bile sen dur ben gideyim dersin. Bir de aileye olayı yansıtmak demek dönülmez bi yola girmek demektir. O bunu göze almış belli ki. Benim kv aldatma konusunda oğluna hep der öyle bir şey yaparsan ondan önce ben seni affetmem asla diye bir problem olursa sen ceketini alıp çıkarsın evden der… Çok kötü yerlere gitmiş olay bence haklı olsa zaten bu raddeye gelmesine izin vermezdi…

Arayan kız abi falan demıs ama sonrasında telefonu vermemıs
Ya kocası yine şüpheleri üstüne çekmiş telefon vermemezlik üstüne aileyi arayıp zeytinyağı gibi gelin kızınızı alın demesi hiç sevmedigim konular kimse hak etmiyor bunu evli iken yazık ömrünü verdi evliliğe neler çekti o aileden

Ya evet, daha yası da kucuk azızenin bütün işleri kıza yıkıp gezmeye gidiyordu kayınvalıdesı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…