Ne desem bilemedim hakkında hayırlısı olsun Rabbim yardımcın olsun olanda da olmayanda da vardır bin hayır dualarım seninleKızlar hepinize iyi geceler maalesef ben artık gebelikle ilgili gruplarda olamicam bugün büyük bı olay oldu eşimi bı kız aradı ismiyle hitap edip abi ben melike falan dedi zaten ailesiyle ilgili durumlarıda biliyorsunuz geçiştirmeye çalıştı hani derler ya zeytinyağı gibi üste çıkıyor diye aynı öyle yaptı kendi telefonunu elimden çekti ve soylemedigim bir sürü şey uzun lafın kısası ben babamlar geldi beni almaya şuan baba evindeyim ve yarın buralardan gidicem yarın sabah ilk isim boşanma davası açmak olucak dava olana kadar üyeliğimi iptal etmicem buraya yazdığım yaşadığım şeylerde var bakarlarsa diye
Ben sizi tanıdığıma gerçekten çok sevindim birbirimizi gormedigimiz halde bı aile gibi olduk sevincimiz ve üzüntümüz hep birlikte oldu herşey için size teşekkür ederim Allah'a emanet olun
Canım yaşadıkların çok zor hakkında hayırlısı olsun inşallahKızlar hepinize iyi geceler maalesef ben artık gebelikle ilgili gruplarda olamicam bugün büyük bı olay oldu eşimi bı kız aradı ismiyle hitap edip abi ben melike falan dedi zaten ailesiyle ilgili durumlarıda biliyorsunuz geçiştirmeye çalıştı hani derler ya zeytinyağı gibi üste çıkıyor diye aynı öyle yaptı kendi telefonunu elimden çekti ve soylemedigim bir sürü şey uzun lafın kısası ben babamlar geldi beni almaya şuan baba evindeyim ve yarın buralardan gidicem yarın sabah ilk isim boşanma davası açmak olucak dava olana kadar üyeliğimi iptal etmicem buraya yazdığım yaşadığım şeylerde var bakarlarsa diye
Ben sizi tanıdığıma gerçekten çok sevindim birbirimizi gormedigimiz halde bı aile gibi olduk sevincimiz ve üzüntümüz hep birlikte oldu herşey için size teşekkür ederim Allah'a emanet olun
Allah yardımcın olsun cnm ne diyeyim, cok şaşırıyorum böyle insanlara evliysen o telefon naisl verilmez ki demek saklanicak seyi vardi.. Hakkında hayırlısı olsun ins, herşey gönlünce olur..Kızlar hepinize iyi geceler maalesef ben artık gebelikle ilgili gruplarda olamicam bugün büyük bı olay oldu eşimi bı kız aradı ismiyle hitap edip abi ben melike falan dedi zaten ailesiyle ilgili durumlarıda biliyorsunuz geçiştirmeye çalıştı hani derler ya zeytinyağı gibi üste çıkıyor diye aynı öyle yaptı kendi telefonunu elimden çekti ve soylemedigim bir sürü şey uzun lafın kısası ben babamlar geldi beni almaya şuan baba evindeyim ve yarın buralardan gidicem yarın sabah ilk isim boşanma davası açmak olucak dava olana kadar üyeliğimi iptal etmicem buraya yazdığım yaşadığım şeylerde var bakarlarsa diye
Bende haziran da bebisimi düşürdüm2021 hazıran annelerinden transferiz
Kanama durduğunda ilişki olabilir demişti doktor bana biz o şekilde hareket ettikMerhaba arkadaşlar, kürtaj sonrası ne zaman ilişkiye başlayabiliriz? Kontrole gittiğimde doktoruma sormayı unuttum. Dün akşam eşimin isteği ile ilişki oldu 14. Gündü fakat ben kendimi psikolojik olarak rahat hissetmedim sanırım. Aslında acım da olmadı ama erken mi daha emin olamadım
Geçmiş olsun, hangi konuda? Ben Kasım ayında düşük yaptım, tüp bebek tedavisine başladımBende haziran da bebisimi düşürdümdoktorunuz ne onerdi
Benim kanama durağı 1 hafta oldu o zaman bir sıkıntı yok. Rahatlarım teşekkürlerKanama durduğunda ilişki olabilir demişti doktor bana biz o şekilde hareket ettik
Peki aldatmadan mi şüpheleniyosun cnmOlay baya büyüdü bakalım ne olucak yarına Allah büyük
Cok üzüldüm canım sen hak etmiyordun bunları, Rabb'im hayırlısını nasip etsin inşallah, şükür ailen yanında inşallah bundan sonra herşey güzel olur senin içinKızlar hepinize iyi geceler maalesef ben artık gebelikle ilgili gruplarda olamicam bugün büyük bı olay oldu eşimi bı kız aradı ismiyle hitap edip abi ben melike falan dedi zaten ailesiyle ilgili durumlarıda biliyorsunuz geçiştirmeye çalıştı hani derler ya zeytinyağı gibi üste çıkıyor diye aynı öyle yaptı kendi telefonunu elimden çekti ve soylemedigim bir sürü şey uzun lafın kısası ben babamlar geldi beni almaya şuan baba evindeyim ve yarın buralardan gidicem yarın sabah ilk isim boşanma davası açmak olucak dava olana kadar üyeliğimi iptal etmicem buraya yazdığım yaşadığım şeylerde var bakarlarsa diye
Belli aldatmışBen artık onunla aynı havayı bile solumak istemiyorum bana çok şey yakıştırdı iki dakka sonra konuşmaya basliyoduk ama ben bunu görünce telefonu elimden çekmeler telefona bı daha bakmazsın demeler aldatıyor ben öyle düşünüyorum eğer telefonu vermezsen büyük yemin ettim giderim dedim ama hiç oralı olmadı en son herkes toplasti bavulumu topladım gidiyorum dedim ben eşyaları toplarken biraz daha tartıştık salak gerizekalı falan dedi sinir krizi geçirdim ben kriz halindeyken kolumdan tuttu git dedi kendime gelince annemi aradım cevap vermedi o sırada babamı aramış sen mi gelip kızını alırsın benmi birakiyim dedi öyle oldu
Arayan kız abi falan demıs ama sonrasında telefonu vermemısBelli aldatmışhiç afetme
Sonradan telefon vermemek konu ne olursa olsun bana saçma geliyor ya, durup eşim ne yapmış diye özellikle telefonuna bakan biri değilim ama günlük doğal akışta onun telefonu yakın olup bişeye bakmak, birini aramak vs için alacak olsam irkilse veya geç verse tabiki kıllanır sinir olurumArayan kız abi falan demıs ama sonrasında telefonu vermemıs
Muhakkak sakladığı bısey vardırSonradan telefon vermemek konu ne olursa olsun bana saçma geliyor ya, durup eşim ne yapmış diye özellikle telefonuna bakan biri değilim ama günlük doğal akışta onun telefonu yakın olup bişeye bakmak, birini aramak vs için alacak olsam irkilse veya geç verse tabiki kıllanır sinir olurum
Cidden hakkında en hayırlısı olsunMuhakkak sakladığı bısey vardırcok yorum yapıp azızeyi de üzmek istemiyorum, insallah en dogru kararı verir, Allahım yardımcısı olsun
Zaten o kadar büyük tepki vermesi şüpheli ben eşimin telefonuna hiç bakmam ama böyle şüpheli bir durum olsa ve haklı olsa ben yanlış anlamış olsam kanıtlamak için gösterir herşeyi al bak her yere olur mu öyle şey der… Allah korusun kimsenin başına gelmesinSonradan telefon vermemek konu ne olursa olsun bana saçma geliyor ya, durup eşim ne yapmış diye özellikle telefonuna bakan biri değilim ama günlük doğal akışta onun telefonu yakın olup bişeye bakmak, birini aramak vs için alacak olsam irkilse veya geç verse tabiki kıllanır sinir olurum
Ya kocası yine şüpheleri üstüne çekmiş telefon vermemezlikArayan kız abi falan demıs ama sonrasında telefonu vermemıs
Ya evet, daha yası da kucuk azızenin bütün işleri kıza yıkıp gezmeye gidiyordu kayınvalıdesıYa kocası yine şüpheleri üstüne çekmiş telefon vermemezliküstüne aileyi arayıp zeytinyağı gibi gelin kızınızı alın demesi hiç sevmedigim konular kimse hak etmiyor bunu evli iken yazık ömrünü verdi evliliğe neler çekti o aileden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?