Sıze de gondersin yedekleyin bence. Esinin ailesi ne diyor pekı ogullarının boyle yaptıgınaAmin inşallahdovdugune dair fotolar var telefonunda saklıyor birgün bosanirsa göstermek için bunları babamda biliyor ama anlamıyor kendi namını düşünüyor
Ne diyeceğimi bilemedim cnm gerçekten cok zor, rabbim hayırlısını nasip etsin ins..Malesef canım zor işi kardeşimin yaoacak birseyimiz yok ya kabul edecek bu hayatı yada boşanacak aileden uzak tek yaşayacak çocuklarından uzakoda çocuklarını düşünüyor ama ailem hiç birsekilde kabul etmiyot çocuklu çocuksuz kardeşim ağlıyor dio babama daha neyi bekliyorsunuz ölmemi mi birrgun haberimialinca mi aklınız başınıza gelecek dio ablalarim dese boşan gel yanımıza yine sorun olacak babam vsr diye çok zor Rabb'im kimseye yaşatmasın bu durumu inşallah kocası düzelir yada kardeşim herşeyi göze alıp boşanacak çocuksuz birsekilde sığınacak devlete çalışacak yada sonu haberlerde gördüğünüz gibi olur tek isitegim kocası insan olsun yada kabul etsin boşanmayı
Evet bende öyle düşünüyorum kuzum ama olsaydı da bişey değişmezdiÇok iyi yapıyon csnim Allah'tan ailen arkanda saf gibi çok şanslısın ne bilim demek istemiyorum ama iyi ki çocuk da yoktu bu süreçte çocuğa yazık olurdu yada çocuk için bosanamazdun belki
Canım 3 ay böyle düzensiz olabilir sonra düzene giriyorArkadaşlar merhaba, sizler bilirsiniz diye danışmak istedim. Gebelik gelişmediği için 9. Haftamda kürtaj oldum. Kürtaj sonrası bir gün kadar az kanamam oldu, durdu.
Sonrasında 30. Gün adet oldum ama adetin 8. Günü olmasına rağmen hala kanamalarım az da olsa devam ediyor. Normalde 6 günde biterdi. Ayrıca bu sefer çok akışkan oldu adet, öyle pıhtılar vs gelmedi. Bu durumu nasıl yorumlarsınız?
ayy öyle mi dersin? Parça vs mi kaldı dedim ben de bir bilinçsizlik ile.. 10 günü geçerse kanama gelin dediler, sizce kaç gün daha durumu takip etmeliyim?Canım 3 ay böyle düzensiz olabilir sonra düzene giriyor
Amin canım inşallahNe diyeceğimi bilemedim cnm gerçekten cok zor, rabbim hayırlısını nasip etsin ins..
Canım kürtaj sonrası kontrole gitmiş olman lazımdı parca vs kaldı mı diye. Kaç güne kadar normal bilmiyorum bunun cevabını doktor sorsan daha sağlıklı olur. Ama 3 aya kadar düzensiz oluyor onu biliyorumayy öyle mi dersin? Parça vs mi kaldı dedim ben de bir bilinçsizlik ile.. 10 günü geçerse kanama gelin dediler, sizce kaç gün daha durumu takip etmeliyim?
Elleri kırılsın o pislik kocasının
Teyzem konuştu onun teyzeleri babası kardeşleri konuştu yapma etme bak kız seni birskir bu yaştan bu saatten sonra kim seni 3 çocuğumla kabul eder dieSıze de gondersin yedekleyin bence. Esinin ailesi ne diyor pekı ogullarının boyle yaptıgına
Doğru tabii ondan bahsetmedim. Adetten 1 hafta önce gibi kontrole gitmiştim, her şey yolunda çıkmıştı.. en doğrusu 10. Güne dek bekleyip sonra duruma bakmak gibi öyleyse. Çok teşekkür ediyorumCanım kürtaj sonrası kontrole gitmiş olman lazımdı parca vs kaldı mı diye. Kaç güne kadar normal bilmiyorum bunun cevabını doktor sorsan daha sağlıklı olur. Ama 3 aya kadar düzensiz oluyor onu biliyorum
Canım olabilir kendini strese sokma bu dönem sıcaktan uykusuz kalmış olabilirsin dengeli beslenememiş olabilirsin o yüzden direncin zayıf düşmüş demek ki kötü düşünme sende dua et güzel beslen yine de doktoruna sor tabi?Merhaba kızlar, grubu sürekli okuyorum takip ediyorum. Bugün de bir şey danışmak istiyorum. Benim 12 haftalıkken bir düşüğüm oldu. Düşükten bir iki gün önce süren şiddetli baş ağrım vardı ve dudağımda dilimde aftlar çıkmıştı. Hamilelikte olabiliyormus ve zararsız olduğunu söylemisti doktor.
Sürekli olarakta kahverengi akıntı ve haftada bir kanamam oluyordu.
Şu 7.haftaligim ve dudağımın aynı yerinde yara çıkmış bugün oldu. Ama ilkindeki gibi kanamam ve benzeri başka rahatsızlığım yok. Doktoruma yarın ulaşacağım. Aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum. Bu aftlarda genelde bağışıklık zayıflık gösterdiği zaman veya stresten çıkıyormuş. Stresim yok gayette saglikli hissediyorum neden çıkıyor
Kolay şeyler değil Rabbim yardımcın olsun inşaAllah herşey gönlünce olur hiç bir maddi manevi hasar almadan bitirirsin evliliğiEvet bende öyle düşünüyorum kuzum ama olsaydı da bişey değişmezdi
İyiyim canım hafif ağrılarım oluyor azcık da kanamam ama toparladım çabuk bakalım yarında kontrole gidicemCanım nasıl oldun ?
Normal canım sonucta kürtaj oldun.. çabucak atlatırsın bunuda insallh. Yarın mı bakılacak tekrar betaİyiyim canım hafif ağrılarım oluyor azcık da kanamam ama toparladım çabuk bakalım yarında kontrole gidicem
Ah canım çok üzüldüm ya keşke ailen destek olsa da böyle bir hayatı çekmek zorumda kalmasaMalesef babam o konuda katı boşanma yok der zaten hiç sevmiyorum bizim bu Kürt kafasını hiç cocuklarini düşünmezler baziliari hepsi aynı değil tabi köle yaparlar kızlarını erkekelre
Normaldir canım pıhtılı olması da normal temizleniyor için rahim kalınlaşmıştı bide onu da atıyoruz düzen bozulabiliyor 2,3 ayayy öyle mi dersin? Parça vs mi kaldı dedim ben de bir bilinçsizlik ile.. 10 günü geçerse kanama gelin dediler, sizce kaç gün daha durumu takip etmeliyim?
Evet yarın bakılcak inşallah düşüşe geçmiştirNormal canım sonucta kürtaj oldun.. çabucak atlatırsın bunuda insallh. Yarın mı bakılacak tekrar beta
Malesef canım destek olmuyor kendi itibarini düşünüyorAh canım çok üzüldüm ya keşke ailen destek olsa da böyle bir hayatı çekmek zorumda kalmasa
Normaldir canım pıhtılı olması da normal temizleniyor için rahim kalınlaşmıştı bide onu da atıyoruz düzen bozulabiliyor 2,3 ay
Biz de genetik test için eşimle birlikte art Arda randevu alarak şehir hastanesi tibbi genetik bölümüne gittik. Genetik test için ikimizden de kan aldılar. Pıhtılaşma için ise 10 gün geçince gel iki testi aynı anda isteyemiyorum dediKızlar şehir hastanesinde bakıyorlarmış galiba pıhtılaşmaya falan tıbbi genetik bölümüne randevu aldım eşime de aldım gerekli mi bilmiyorum ama?
O da ilginçmiş.. aman neyse yapılsındaBiz de genetik test için eşimle birlikte art Arda randevu alarak şehir hastanesi tibbi genetik bölümüne gittik. Genetik test için ikimizden de kan aldılar. Pıhtılaşma için ise 10 gün geçince gel iki testi aynı anda isteyemiyorum dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?