Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar, grubu sürekli okuyorum takip ediyorum. Bugün de bir şey danışmak istiyorum. Benim 12 haftalıkken bir düşüğüm oldu. Düşükten bir iki gün önce süren şiddetli baş ağrım vardı ve dudağımda dilimde aftlar çıkmıştı. Hamilelikte olabiliyormus ve zararsız olduğunu söylemisti doktor.
Sürekli olarakta kahverengi akıntı ve haftada bir kanamam oluyordu.

Şu 7.haftaligim ve dudağımın aynı yerinde yara çıkmış bugün oldu. Ama ilkindeki gibi kanamam ve benzeri başka rahatsızlığım yok. Doktoruma yarın ulaşacağım. Aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum. Bu aftlarda genelde bağışıklık zayıflık gösterdiği zaman veya stresten çıkıyormuş. Stresim yok gayette saglikli hissediyorum neden çıkıyor

Amin inşallah dovdugune dair fotolar var telefonunda saklıyor birgün bosanirsa göstermek için bunları babamda biliyor ama anlamıyor kendi namını düşünüyor
Sıze de gondersin yedekleyin bence. Esinin ailesi ne diyor pekı ogullarının boyle yaptıgına

Ne diyeceğimi bilemedim cnm gerçekten cok zor, rabbim hayırlısını nasip etsin ins..

Çok iyi yapıyon csnim Allah'tan ailen arkanda saf gibi çok şanslısın ne bilim demek istemiyorum ama iyi ki çocuk da yoktu bu süreçte çocuğa yazık olurdu yada çocuk için bosanamazdun belki
Evet bende öyle düşünüyorum kuzum ama olsaydı da bişey değişmezdi

Arkadaşlar merhaba, sizler bilirsiniz diye danışmak istedim. Gebelik gelişmediği için 9. Haftamda kürtaj oldum. Kürtaj sonrası bir gün kadar az kanamam oldu, durdu.

Sonrasında 30. Gün adet oldum ama adetin 8. Günü olmasına rağmen hala kanamalarım az da olsa devam ediyor. Normalde 6 günde biterdi. Ayrıca bu sefer çok akışkan oldu adet, öyle pıhtılar vs gelmedi. Bu durumu nasıl yorumlarsınız?

Canım 3 ay böyle düzensiz olabilir sonra düzene giriyor

ayy öyle mi dersin? Parça vs mi kaldı dedim ben de bir bilinçsizlik ile.. 10 günü geçerse kanama gelin dediler, sizce kaç gün daha durumu takip etmeliyim?
Canım kürtaj sonrası kontrole gitmiş olman lazımdı parca vs kaldı mı diye. Kaç güne kadar normal bilmiyorum bunun cevabını doktor sorsan daha sağlıklı olur. Ama 3 aya kadar düzensiz oluyor onu biliyorum

Elleri kırılsın o pislik kocasının

Sıze de gondersin yedekleyin bence. Esinin ailesi ne diyor pekı ogullarının boyle yaptıgına
Teyzem konuştu onun teyzeleri babası kardeşleri konuştu yapma etme bak kız seni birskir bu yaştan bu saatten sonra kim seni 3 çocuğumla kabul eder die o laflardan sonra da değişmedi çok kaba yaş farkı sanrim 12 kardeşim cahillik etti 16 yaşında evlendi kocası o zamanlar benim yasitimdi 28 falandı herhalde e şimdi kardeşim 96 doğumlu kardeism 25 yaşında kocası 37 herhalde kafalar zaman geçtikçe uyuşmuyor köle istiyor resmen her dediğini yapsın çok cahil biri gerçekten yaş farkı önemli bir yaştan sonra

Aynen kardesime dedim yedekle die yedeklemis güvendiğin birine fotolari gönder dedim akraba yılan ya güvenilmez bende istedim gönderdi sonra sil dedi eniştem görmesin dedi hani vücudunun açık yerleri vardı sırti falan bacakları oyüzden tamam dedim var saklamış fotoları bakalım ne olacak ablam eniştem dio annele konuş koçanı arssin çocukları gelsin alsın dio sen gitme dio annem herzamanki gibi hastalığına saklanıyor böyle yapma kalpten giderim dio kaldiramam bu stresi dio ailecek karı kocane meraklılar kendilerini düşünüyorlar kızlarını düşünmüyor lar

Canım kürtaj sonrası kontrole gitmiş olman lazımdı parca vs kaldı mı diye. Kaç güne kadar normal bilmiyorum bunun cevabını doktor sorsan daha sağlıklı olur. Ama 3 aya kadar düzensiz oluyor onu biliyorum
Doğru tabii ondan bahsetmedim. Adetten 1 hafta önce gibi kontrole gitmiştim, her şey yolunda çıkmıştı.. en doğrusu 10. Güne dek bekleyip sonra duruma bakmak gibi öyleyse. Çok teşekkür ediyorum

Canım olabilir kendini strese sokma bu dönem sıcaktan uykusuz kalmış olabilirsin dengeli beslenememiş olabilirsin o yüzden direncin zayıf düşmüş demek ki kötü düşünme sende dua et güzel beslen yine de doktoruna sor tabi?
Evet bende öyle düşünüyorum kuzum ama olsaydı da bişey değişmezdi
Kolay şeyler değil Rabbim yardımcın olsun inşaAllah herşey gönlünce olur hiç bir maddi manevi hasar almadan bitirirsin evliliği

Malesef babam o konuda katı boşanma yok der zaten hiç sevmiyorum bizim bu Kürt kafasını hiç cocuklarini düşünmezler baziliari hepsi aynı değil tabi köle yaparlar kızlarını erkekelre
Ah canım çok üzüldüm ya keşke ailen destek olsa da böyle bir hayatı çekmek zorumda kalmasa
ayy öyle mi dersin? Parça vs mi kaldı dedim ben de bir bilinçsizlik ile.. 10 günü geçerse kanama gelin dediler, sizce kaç gün daha durumu takip etmeliyim?
Normaldir canım pıhtılı olması da normal temizleniyor için rahim kalınlaşmıştı bide onu da atıyoruz düzen bozulabiliyor 2,3 ay

Kızlar şehir hastanesinde bakıyorlarmış galiba pıhtılaşmaya falan tıbbi genetik bölümüne randevu aldım eşime de aldım gerekli mi bilmiyorum ama?

Malesef canım destek olmuyor kendi itibarini düşünüyor ne desek boş bu kafalar bitmiyor malesef

Kızlar şehir hastanesinde bakıyorlarmış galiba pıhtılaşmaya falan tıbbi genetik bölümüne randevu aldım eşime de aldım gerekli mi bilmiyorum ama?
Biz de genetik test için eşimle birlikte art Arda randevu alarak şehir hastanesi tibbi genetik bölümüne gittik. Genetik test için ikimizden de kan aldılar. Pıhtılaşma için ise 10 gün geçince gel iki testi aynı anda isteyemiyorum dedi

O da ilginçmiş.. aman neyse yapılsında kaç düşük var dedin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…