Sanırım defalarca bu kızarmış azize yakalamış ama kocası yalan söylemiş kizsusmus eni sonunda buda olunca telefonu vermemeler falan tam suphelendirdi , azize daha 20 li yaşlarda di sanırım küçük yaşta neler çekti olgunlaştıYa evet, daha yası da kucuk azızenin bütün işleri kıza yıkıp gezmeye gidiyordu kayınvalıdesı
Yaa kardeşsin için de çok üzüldüm, cıdden o kadar cok hayvan dolu ki her yer, Allah korusun yarın haberlerde cıkmasın, bir kadın cinayeti daha, kadına el kaldıran adamdan hersey beklenir, sıgınma evlerine gitsinSanırım defalarca bu kızarmış azize yakalamış ama kocası yalan söylemiş kizsusmus eni sonunda buda olunca telefonu vermemeler falan tam suphelendirdi , azize daha 20 li yaşlarda di sanırım küçük yaşta neler çekti olgunlaştıyaiprandi insalalh hayırlısı olur onlar için kaybedecek birşeyi yok , benim ailem gibi değil ailesi , kardeşim de tatile gelmiş eve bidanmak istiyor eşinden baba m izin vermiyir 3 çocuğu var babam dio asla boşanmayacak sin bu eve gelemezsin sana bakmam Duo kardeism çocukları eşine bırakıp baba evine dönmek istiyor kocası hayvan dio. Bosanamazsin , hem döver küfür eder ailem bunu bilmesine rağmen kardeşimi suçlar senin suçun silin uzun derler kocası teyzemin üvey oğlu snnesi ölmüş doğum esnasında babası da teyzemle evli işte ne diyeceğimi bilemiyorum korkuyorum kardeism için kendine zarar verir diye bıkmış artık 8,9yillik evlilik yanlış bir seçim küçük yaşta evlendi hayatının hatasını başta yaptı ama işte anlmadi takı yaş farkı ilerleyen zamanlarda sorun yapınca çok zor bakalım ne olacak kardesim ne yapacak aile desteği yok koca desen hayvan hem döver hemde haklı gibi dolasir
Çok geçmiş olsun geçen sene 24 haziranda kontrole gittğimde öğrenmiştim bende bu sene 24 haziranda yine gebeliğin ilerlemediğini öğrendimKızlar merhaba,
Öncelikle konuyu açan ve sonrasında aktif tutan hepinize teşekkür etmek istedim.
İlk sayfadan başlayıp atlaya atlaya son sayfaya kadar okudum yazdıklarınızı. Hepinizin tecrübelerini öğrenmem yalnız olmadığımı hissettirdi bana.
24 Haziran'da 8. haftasında kalp atışı durdu bebeğimizin ve aynı gün kürtaj yapıldı.
Kontrol diye gittik, kürtaj olduk eve geri geldik!
Gerçekten çok yıkıcı bir süreç,Allah kimseye bu üzüntüyü yaşatmasın, isteyen herkese sağlıkla bebeğine kavuşmayı nasip etsin.
2021 Şubat annelerinden, düşük sonrası gebelik planlayanlara hoşbuldum!
Canım nasıl oldun ?Çok geçmiş olsun geçen sene 24 haziranda kontrole gittğimde öğrenmiştim bende bu sene 24 haziranda yine gebeliğin ilerlemediğini öğrendimAllah bir daha yaşatmasın .
Bu tarihi unutmak istiyor insan , size de çok geçmiş olsunÇok geçmiş olsun geçen sene 24 haziranda kontrole gittğimde öğrenmiştim bende bu sene 24 haziranda yine gebeliğin ilerlemediğini öğrendimAllah bir daha yaşatmasın .
Cok üzüldüm cnm kardeşin icin kiyamam ya keşke baban daha farklı olabilseSanırım defalarca bu kızarmış azize yakalamış ama kocası yalan söylemiş kizsusmus eni sonunda buda olunca telefonu vermemeler falan tam suphelendirdi , azize daha 20 li yaşlarda di sanırım küçük yaşta neler çekti olgunlaştıyaiprandi insalalh hayırlısı olur onlar için kaybedecek birşeyi yok , benim ailem gibi değil ailesi , kardeşim de tatile gelmiş eve bidanmak istiyor eşinden baba m izin vermiyir 3 çocuğu var babam dio asla boşanmayacak sin bu eve gelemezsin sana bakmam Duo kardeism çocukları eşine bırakıp baba evine dönmek istiyor kocası hayvan dio. Bosanamazsin , hem döver küfür eder ailem bunu bilmesine rağmen kardeşimi suçlar senin suçun silin uzun derler kocası teyzemin üvey oğlu snnesi ölmüş doğum esnasında babası da teyzemle evli işte ne diyeceğimi bilemiyorum korkuyorum kardeism için kendine zarar verir diye bıkmış artık 8,9yillik evlilik yanlış bir seçim küçük yaşta evlendi hayatının hatasını başta yaptı ama işte anlmadi takı yaş farkı ilerleyen zamanlarda sorun yapınca çok zor bakalım ne olacak kardesim ne yapacak aile desteği yok koca desen hayvan hem döver hemde haklı gibi dolasir
Evet kuzumPeki aldatmadan mi şüpheleniyosun cnm
Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim bundan sonra öncelik ailem olucak benim için başka hicbisey umrumda olmicak ben tekrar evlenmeyi düşünmüyorum kuzum tabi büyük konusmicam Rabbim karşıma ne çıkarır bilemem ama o kaybetti ben kazandım bunu biliyorum benim için bu yolun dönüşü yok kendi ayaklarımın üstünde durucam bundan sonraCok üzüldüm canım sen hak etmiyordun bunları, Rabb'im hayırlısını nasip etsin inşallah, şükür ailen yanında inşallah bundan sonra herşey güzel olur senin içinsen çocuk için csbala uğraş onun yaptigina bak hak etmiyorsun bunları inşallah Rabbim karşına daha iyisini çıkarır seni seven değer veren Allah'ın dan bulsun kendine iyi bak seni ulyine aramızda görmek isteriz inşallah dönüşün güzel mutlu olur kararından vazgeçme o hayatı yapma o şansı verme Rabb'im pişman etmesin seni çok mutlu ol canım
Asla affetmem ki zaten bitti benim için bu defter hani bı laf varta beni bulmak isteyen kendini yaksın suanki ruh halim bu sözle çok uyuşuyorBelli aldatmışhiç afetme
Çok geçmiş olsun, rabbim sabır versinKızlar merhaba,
Öncelikle konuyu açan ve sonrasında aktif tutan hepinize teşekkür etmek istedim.
İlk sayfadan başlayıp atlaya atlaya son sayfaya kadar okudum yazdıklarınızı. Hepinizin tecrübelerini öğrenmem yalnız olmadığımı hissettirdi bana.
24 Haziran'da 8. haftasında kalp atışı durdu bebeğimizin ve aynı gün kürtaj yapıldı.
Kontrol diye gittik, kürtaj olduk eve geri geldik!
Gerçekten çok yıkıcı bir süreç,Allah kimseye bu üzüntüyü yaşatmasın, isteyen herkese sağlıkla bebeğine kavuşmayı nasip etsin.
2021 Şubat annelerinden, düşük sonrası gebelik planlayanlara hoşbuldum!
İscbulup çalışabilir ama o pislik tehdit ediyor öldürür m Duo hiç sevmiyorum babamın bu hareketlerini kızını düşünmüyor , kızı bosansa kendi namını düşünüyor rezil olacakmış ya o kafadaYaa kardeşsin için de çok üzüldüm, cıdden o kadar cok hayvan dolu ki her yer, Allah korusun yarın haberlerde cıkmasın, bir kadın cinayeti daha, kadına el kaldıran adamdan hersey beklenir, sıgınma evlerine gitsiniş bulup calısamaz mı
Malesef babam o konuda katı boşanma yok der zaten hiç sevmiyorum bizim bu Kürt kafasını hiç cocuklarini düşünmezler baziliari hepsi aynı değil tabi köle yaparlar kızlarını erkekelreCok üzüldüm cnm kardeşin icin kiyamam ya keşke baban daha farklı olabilse
Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim bundan sonra öncelik ailem olucak benim için başka hicbisey umrumda olmicak ben tekrar evlenmeyi düşünmüyorum kuzum tabi büyük konusmicam Rabbim karşıma ne çıkarır bilemem ama o kaybetti ben kazandım bunu biliyorum benim için bu yolun dönüşü yok kendi ayaklarımın üstünde durucam bundan sonra
Çok iyi yapıyon csnim Allah'tan ailen arkanda saf gibi çok şanslısın ne bilim demek istemiyorum ama iyi ki çocuk da yoktu bu süreçte çocuğa yazık olurdu yada çocuk için bosanamazdun belkiAsla affetmem ki zaten bitti benim için bu defter hani bı laf varta beni bulmak isteyen kendini yaksın suanki ruh halim bu sözle çok uyuşuyor
Allah yardımcısı olsun cidden zormuş ya. Malesef bazilari böyle bi anlayisa sahip cnm sacma ama anlatamazsin kiMalesef babam o konuda katı boşanma yok der zaten hiç sevmiyorum bizim bu Kürt kafasını hiç cocuklarini düşünmezler baziliari hepsi aynı değil tabi köle yaparlar kızlarını erkekelre
Malesef canım zor işi kardeşimin yaoacak birseyimiz yok ya kabul edecek bu hayatı yada boşanacak aileden uzak tek yaşayacak çocuklarından uzakAllah yardımcısı olsun cidden zormuş ya. Malesef bazilari böyle bi anlayisa sahip cnm sacma ama anlatamazsin ki
Allah korusun kızı cinayete kurban gitse o namına ne olur acaba, ya cok sinirlendim şuan, yapabılecegımıız bişey olsa keşkeİscbulup çalışabilir ama o pislik tehdit ediyor öldürür m Duo hiç sevmiyorum babamın bu hareketlerini kızını düşünmüyor , kızı bosansa kendi namını düşünüyor rezil olacakmış ya o kafada
Malesef csnim bakalım zaman ne gösterecekAllah korusun kızı cinayete kurban gitse o namına ne olur acaba, ya cok sinirlendim şuan, yapabılecegımıız bişey olsa keşke
Elleri kırılsın o pislik kocasınınMalesef csnim bakalım zaman ne gösterecekbizde üzgünüz kardeşleri olarak elimizden birşey gelmiyor kararına saygı duyacaz arkasinda olacaz
Amin inşallahElleri kırılsın o pislik kocasının
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?