Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya evet, daha yası da kucuk azızenin bütün işleri kıza yıkıp gezmeye gidiyordu kayınvalıdesı
Sanırım defalarca bu kızarmış azize yakalamış ama kocası yalan söylemiş kizsusmus eni sonunda buda olunca telefonu vermemeler falan tam suphelendirdi , azize daha 20 li yaşlarda di sanırım küçük yaşta neler çekti olgunlaştı yaiprandi insalalh hayırlısı olur onlar için kaybedecek birşeyi yok , benim ailem gibi değil ailesi , kardeşim de tatile gelmiş eve bidanmak istiyor eşinden baba m izin vermiyir 3 çocuğu var babam dio asla boşanmayacak sin bu eve gelemezsin sana bakmam Duo kardeism çocukları eşine bırakıp baba evine dönmek istiyor kocası hayvan dio. Bosanamazsin , hem döver küfür eder ailem bunu bilmesine rağmen kardeşimi suçlar senin suçun silin uzun derler kocası teyzemin üvey oğlu snnesi ölmüş doğum esnasında babası da teyzemle evli işte ne diyeceğimi bilemiyorum korkuyorum kardeism için kendine zarar verir diye bıkmış artık 8,9yillik evlilik yanlış bir seçim küçük yaşta evlendi hayatının hatasını başta yaptı ama işte anlmadi takı yaş farkı ilerleyen zamanlarda sorun yapıncaçok zor bakalım ne olacak kardesim ne yapacak aile desteği yok koca desen hayvan hem döver hemde haklı gibi dolasir

Yaa kardeşsin için de çok üzüldüm, cıdden o kadar cok hayvan dolu ki her yer, Allah korusun yarın haberlerde cıkmasın, bir kadın cinayeti daha, kadına el kaldıran adamdan hersey beklenir, sıgınma evlerine gitsin iş bulup calısamaz mı

Kızlar merhaba,
Öncelikle konuyu açan ve sonrasında aktif tutan hepinize teşekkür etmek istedim.
İlk sayfadan başlayıp atlaya atlaya son sayfaya kadar okudum yazdıklarınızı. Hepinizin tecrübelerini öğrenmem yalnız olmadığımı hissettirdi bana.
24 Haziran'da 8. haftasında kalp atışı durdu bebeğimizin ve aynı gün kürtaj yapıldı.
Kontrol diye gittik, kürtaj olduk eve geri geldik!
Gerçekten çok yıkıcı bir süreç,Allah kimseye bu üzüntüyü yaşatmasın, isteyen herkese sağlıkla bebeğine kavuşmayı nasip etsin.

2021 Şubat annelerinden, düşük sonrası gebelik planlayanlara hoşbuldum!

Çok geçmiş olsun geçen sene 24 haziranda kontrole gittğimde öğrenmiştim bende bu sene 24 haziranda yine gebeliğin ilerlemediğini öğrendim Allah bir daha yaşatmasın .

Cok üzüldüm cnm kardeşin icin kiyamam ya keşke baban daha farklı olabilse

Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim bundan sonra öncelik ailem olucak benim için başka hicbisey umrumda olmicak ben tekrar evlenmeyi düşünmüyorum kuzum tabi büyük konusmicam Rabbim karşıma ne çıkarır bilemem ama o kaybetti ben kazandım bunu biliyorum benim için bu yolun dönüşü yok kendi ayaklarımın üstünde durucam bundan sonra

Çok geçmiş olsun, rabbim sabır versin

İscbulup çalışabilir ama o pislik tehdit ediyor öldürür m Duo hiç sevmiyorum babamın bu hareketlerini kızını düşünmüyor , kızı bosansa kendi namını düşünüyor rezil olacakmış ya o kafada

Cok üzüldüm cnm kardeşin icin kiyamam ya keşke baban daha farklı olabilse
Malesef babam o konuda katı boşanma yok der zaten hiç sevmiyorum bizim bu Kürt kafasını hiç cocuklarini düşünmezler baziliari hepsi aynı değil tabi köle yaparlar kızlarını erkekelre

Asla affetmem ki zaten bitti benim için bu defter hani bı laf varta beni bulmak isteyen kendini yaksın suanki ruh halim bu sözle çok uyuşuyor
Çok iyi yapıyon csnim Allah'tan ailen arkanda saf gibi çok şanslısın ne bilim demek istemiyorum ama iyi ki çocuk da yoktu bu süreçte çocuğa yazık olurdu yada çocuk için bosanamazdun belki

Malesef babam o konuda katı boşanma yok der zaten hiç sevmiyorum bizim bu Kürt kafasını hiç cocuklarini düşünmezler baziliari hepsi aynı değil tabi köle yaparlar kızlarını erkekelre
Allah yardımcısı olsun cidden zormuş ya. Malesef bazilari böyle bi anlayisa sahip cnm sacma ama anlatamazsin ki

Allah yardımcısı olsun cidden zormuş ya. Malesef bazilari böyle bi anlayisa sahip cnm sacma ama anlatamazsin ki
Malesef canım zor işi kardeşimin yaoacak birseyimiz yok ya kabul edecek bu hayatı yada boşanacak aileden uzak tek yaşayacak çocuklarından uzak oda çocuklarını düşünüyor ama ailem hiç birsekilde kabul etmiyot çocuklu çocuksuz kardeşim ağlıyor dio babama daha neyi bekliyorsunuz ölmemi mi birrgun haberimialinca mi aklınız başınıza gelecek dio ablalarim dese boşan gel yanımıza yine sorun olacak babam vsr diye çok zor Rabb'im kimseye yaşatmasın bu durumu inşallah kocası düzelir yada kardeşim herşeyi göze alıp boşanacak çocuksuz birsekilde sığınacak devlete çalışacak yada sonu haberlerde gördüğünüz gibi olur tek isitegim kocası insan olsun yada kabul etsin boşanmayı

Allah korusun kızı cinayete kurban gitse o namına ne olur acaba, ya cok sinirlendim şuan, yapabılecegımıız bişey olsa keşke

Allah korusun kızı cinayete kurban gitse o namına ne olur acaba, ya cok sinirlendim şuan, yapabılecegımıız bişey olsa keşke
Malesef csnim bakalım zaman ne gösterecek bizde üzgünüz kardeşleri olarak elimizden birşey gelmiyor kararına saygı duyacaz arkasinda olacaz

Elleri kırılsın o pislik kocasının
Amin inşallah dovdugune dair fotolar var telefonunda saklıyor birgün bosanirsa göstermek için bunları babamda biliyor ama anlamıyor kendi namını düşünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…