- 5 Mayıs 2021
- 2.638
- 4.651
- 53
- 35
Benim 1 düşüğüm var ama 1 de kimyasal geçirdim diye yalan söyledimO da ilginçmiş.. aman neyse yapılsındakaç düşük var dedin
Evet ilk de bakılmadı banada.. şimdi 2 oldu bu seferde 3 olmalı demesinlerBenim 1 düşüğüm var ama 1 de kimyasal geçirdim diye yalan söyledim
2 kayıpta sorun çıkartmıyorlar diye biliyorum. Nasılsınız bu arada kontrole gidecektiniz sanırım inşallah düşmüştür betaEvet ilk de bakılmadı banada.. şimdi 2 oldu bu seferde 3 olmalı demesinler
2 kayıpta sorun çıkartmıyorlar diye biliyorum. Nasılsınız bu arada kontrole gidecektiniz sanırım inşallah düşmüştür beta
Kızlar selam beta düşmemiş 120 dış gebelik dedi doktor şimdi ilaç yapıldı yatıyorum ve 6ay korunma önerdiGünaydın kızlar
PembeAnkaKusu canım kontrol saat kacta?
sutlaacc kuzum senın de güzel haberlerini bekliyoruz
Yanı kürtajın bi faydası olmamış mi cnm iğneyle mi düşürmeye calisicaklar değeriKızlar selam beta düşmemiş 120 dış gebelik dedi doktor şimdi ilaç yapıldı yatıyorum ve 6ay korunma önerdi
Günaydın kuzuuumGünaydın kızlar
PembeAnkaKusu canım kontrol saat kacta?
sutlaacc kuzum senın de güzel haberlerini bekliyoruz
YaaaKızlar selam beta düşmemiş 120 dış gebelik dedi doktor şimdi ilaç yapıldı yatıyorum ve 6ay korunma önerdi
Çok geçmiş olsun en kısa sürede iğne etkisini gösterir inşallahKızlar selam beta düşmemiş 120 dış gebelik dedi doktor şimdi ilaç yapıldı yatıyorum ve 6ay korunma önerdi
Ben sana demedim mi ikiz bunlar diyeGünaydın kuzuuumikiz geliyooor kalp atışını duymadık ama ikisi de sağda 5+2 ve 5+3 biraz riskli olucak çift rahim olduğu için bari biri solda olsaydı dedi doktorum da şokta beta hcg ondan yüksek çıkmış sağlıklı olurlar inşallah 19unda tekrar gidicem bakalım
Çok tebrik ederim sağlıkla ilerlesin her şeyGünaydın kuzuuumikiz geliyooor kalp atışını duymadık ama ikisi de sağda 5+2 ve 5+3 biraz riskli olucak çift rahim olduğu için bari biri solda olsaydı dedi doktorum da şokta beta hcg ondan yüksek çıkmış sağlıklı olurlar inşallah 19unda tekrar gidicem bakalım
Evet canım ne yazık kiYanı kürtajın bi faydası olmamış mi cnm iğneyle mi düşürmeye calisicaklar değeri
sağol canım inşallahYaaaneyseki deger dusuk, iğnenin faydası olacaktır ınsallah çok geçmiş olsun canım
Evet 3 aymış aslında ama ben 6ay öneriyorum dedi doktor sağol canımÇok geçmiş olsun en kısa sürede iğne etkisini gösterir inşallahokuduğum kadarıyla ilk etapta iğne etkisi ile değer artıyormuş sonra düşüyormuş endişelenmeyin. 3 ay korunma yeterli diyor çoğu doktor ama siz kendinizi ne zaman hazır hissederseniz denersiniz. Rahim filmi çekilmediyseniz onu da çektirmenizi tavsiye ederim tüpler ne durumda görmüş olursunuz. Tekrar geçmiş olsun
Oy maşaAllah canım benim bu ne güzel haber ne mutlu sana gözünüz aydın Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşaAllah❤Günaydın kuzuuumikiz geliyooor kalp atışını duymadık ama ikisi de sağda 5+2 ve 5+3 biraz riskli olucak çift rahim olduğu için bari biri solda olsaydı dedi doktorum da şokta beta hcg ondan yüksek çıkmış sağlıklı olurlar inşallah 19unda tekrar gidicem bakalım
Geçmiş olsun kuzum, allahtan gittin test yaptırdın ihmal etmedin, bi an önce atlatman için dua edicemKızlar selam beta düşmemiş 120 dış gebelik dedi doktor şimdi ilaç yapıldı yatıyorum ve 6ay korunma önerdi
Oy Oy oy ne güzel haber bu.. masallah sağlıkla gelsin bebisler canimmm❣Günaydın kuzuuumikiz geliyooor kalp atışını duymadık ama ikisi de sağda 5+2 ve 5+3 biraz riskli olucak çift rahim olduğu için bari biri solda olsaydı dedi doktorum da şokta beta hcg ondan yüksek çıkmış sağlıklı olurlar inşallah 19unda tekrar gidicem bakalım
Çok geçmiş olsun kuzum atlatırsın hemen inşallahKızlar selam beta düşmemiş 120 dış gebelik dedi doktor şimdi ilaç yapıldı yatıyorum ve 6ay korunma önerdi
Canım çok gecmis olsunKızlar selam beta düşmemiş 120 dış gebelik dedi doktor şimdi ilaç yapıldı yatıyorum ve 6ay korunma önerdi
Cañım çok iyi ya ❤ gözün aydın.. Maasallah ikisinede ❤ en büyük hayalim benimde.. Bi anda ikiside büyür ne guzelGünaydın kuzuuumikiz geliyooor kalp atışını duymadık ama ikisi de sağda 5+2 ve 5+3 biraz riskli olucak çift rahim olduğu için bari biri solda olsaydı dedi doktorum da şokta beta hcg ondan yüksek çıkmış sağlıklı olurlar inşallah 19unda tekrar gidicem bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?