Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar selam beta düşmemiş 120 dış gebelik dedi doktor şimdi ilaç yapıldı yatıyorum ve 6ay korunma önerdi
Yanı kürtajın bi faydası olmamış mi cnm iğneyle mi düşürmeye calisicaklar değeri

Günaydın kızlar

PembeAnkaKusu canım kontrol saat kacta?
sutlaacc kuzum senın de güzel haberlerini bekliyoruz
Günaydın kuzuuum ikiz geliyooor kalp atışını duymadık ama ikisi de sağda 5+2 ve 5+3 biraz riskli olucak çift rahim olduğu için bari biri solda olsaydı dedi doktorum da şokta beta hcg ondan yüksek çıkmış sağlıklı olurlar inşallah 19unda tekrar gidicem bakalım

Kızlar selam beta düşmemiş 120 dış gebelik dedi doktor şimdi ilaç yapıldı yatıyorum ve 6ay korunma önerdi
Çok geçmiş olsun en kısa sürede iğne etkisini gösterir inşallah okuduğum kadarıyla ilk etapta iğne etkisi ile değer artıyormuş sonra düşüyormuş endişelenmeyin. 3 ay korunma yeterli diyor çoğu doktor ama siz kendinizi ne zaman hazır hissederseniz denersiniz. Rahim filmi çekilmediyseniz onu da çektirmenizi tavsiye ederim tüpler ne durumda görmüş olursunuz. Tekrar geçmiş olsun

Ben sana demedim mi ikiz bunlar diye Tekrardan tebrik ederim canım saglıkla dogsunlar inşallah

Çok tebrik ederim sağlıkla ilerlesin her şey ailede ikiz var mıydı ya da tedavi görüyor muydunuz ne güzel olmuş

Yanı kürtajın bi faydası olmamış mi cnm iğneyle mi düşürmeye calisicaklar değeri
Evet canım ne yazık ki
Yaaa neyseki deger dusuk, iğnenin faydası olacaktır ınsallah çok geçmiş olsun canım
sağol canım inşallah
Evet 3 aymış aslında ama ben 6ay öneriyorum dedi doktor sağol canım

Oy maşaAllah canım benim bu ne güzel haber ne mutlu sana gözünüz aydın Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşaAllah❤

Oy Oy oy ne güzel haber bu.. masallah sağlıkla gelsin bebisler canimmm❣

Cañım çok iyi ya ❤ gözün aydın.. Maasallah ikisinede ❤ en büyük hayalim benimde.. Bi anda ikiside büyür ne guzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…