Sağlık olsun csnim birde bu yangınlar varken insan stres sıkıntı içinde nasıl müjdeli haberi alsin ki kafanız hep yangında umarım bir an önce hepsi Soner hergin videoları canlı yayınları izliyorum çok üzülüyorumPazar gün bi yaptım negatifti zaten hiç belirti yok bence negagif yinesenin minikler nasıl gittin mi yeni
Hayırlı olsun canımKızlar napıyosunuz köyde telefon çekmiyordu doğru düzgün..Sohrab canım tabloya bi minik daha ekle ❤❤ bayram hediyem geldi yumurtlamadan 12 gün sonra testle ögrendik. Beta baktirdık 47 idi perşembe günü. Tatili erken kesip ankaraya dönüyoruz. Persembe kendi doktoruma randevu aldım. Insallh bu kez hersey cok güzel olur dualarınızı bekliyorum bakalim ❤
Aminnn canım benim insallhSağlıkla ilerlesin ins cok sevindim cnm, darısı tüm bekleyen arkadaşların başına ins
Insallh canım yaAhh tatlım yaa ne kadar sevindim gözünüz aydınbu kez her şey yolunda gidecek inşallah dualarım seninle aynı zamanlarda dış gebelik yaşamıştık, ben de bu ay güzel haberi verebilsem keşke.. Gelişmelerden haberdar et bizi de
Aminn canım benim insallhHayırlı olsun canımçok sevindim inşallah beta yükselir güzel hstirli haberlerini bekliyoruz Rabb'im gönlüne versin inşallah sağ salim bebeğini buyutursun inslalah
Aman Allah korusunInsallh canım yabu kez hersey yolunda gitsin insallh senden de güzel haberler alıriz kuzum ❤ dış gebeliğin olduğu sol bacağım ağrıyor yine . Ama kanama vs yok şükür. Tekrar beta da baktıramadık. Kendi doktorumla bakarız artık.
Ne zaman randevun cnm? Güzel haberlerini bekliyoruzAminnn canım benim insallh❤ umutla bekleyen herkese
Yaaa yerim ben o minigiKızlar napıyosunuz köyde telefon çekmiyordu doğru düzgün..Sohrab canım tabloya bi minik daha ekle ❤❤ bayram hediyem geldi yumurtlamadan 12 gün sonra testle ögrendik. Beta baktirdık 47 idi perşembe günü. Tatili erken kesip ankaraya dönüyoruz. Persembe kendi doktoruma randevu aldım. Insallh bu kez hersey cok güzel olur dualarınızı bekliyorum bakalim ❤
Anladım canım, bireysel gönderimler biraz pahalı o yüzden demiştim. Onlar da heveslenmiştir doğal olarakSağol canımbilmiyom ki sanrim Euro hesabı olur ben istemiyorm göndermelerini burda da ucuz ama onlar illa hediye göndermek istiyor yazık masraf edecekelr belki bakalım görümcem postahane ile konuşacak kilo başına ne kadar alacaklar araştırıp bilgi verecrk ona göre belki olur yollayıp yollamamsk , ucuz burda Euro da olsa tr parasına crvirmesek birim olarak ucuz
Öyle yapmaya çalışıyorum canımAman Allah korusungüzel enerjilerle doldur kalbini. Takip et demicem biraz rahat olmak gerekiyor. Strese sokma kendini, dediğin gibi doktoruna gidince öğrenirsin artık. Sağlıkla ilerlesin, yüzünüzü güldürsün rabbim
Persembe günü canım ❤ yarın izinliymis doktorumNe zaman randevun cnm? Güzel haberlerini bekliyoruz
Saolasin kuzum ❤darısı en kısa zamanda sağlıklı sıhhatli başına insallhYaaa yerim ben o minigitebrikler kuzum
Öyle birşey varsa bakarım araştırın yani nasıl yapıyorlar ki o magazalrdan alacaklar yurddisina kargo yapacaklar demi , o markaların yurd dışına kargoları vsr mı bilmiyorumAnladım canım, bireysel gönderimler biraz pahalı o yüzden demiştim. Onlar da heveslenmiştir doğal olarak
Ne güzel bir haber hayırlı uğurlu olsun darısı bizlere olsun.Kızlar napıyosunuz köyde telefon çekmiyordu doğru düzgün..Sohrab canım tabloya bi minik daha ekle ❤❤ bayram hediyem geldi yumurtlamadan 12 gün sonra testle ögrendik. Beta baktirdık 47 idi perşembe günü. Tatili erken kesip ankaraya dönüyoruz. Persembe kendi doktoruma randevu aldım. Insallh bu kez hersey cok güzel olur dualarınızı bekliyorum bakalim ❤
Himm anladım. Çok irdelemek de iyi değil aslında. Bende bir sürü test tetkik bi o film kaldı ama biraz akışına bırakacağım bakalım nasipBenim şöyle oldu uzun olacak ama yazayım belki bir gün biri okur da benim yaşadıklarımı yaşarsa bilgi olsun, normalde dediğin gibi insanlar 1 yıl gebelik olmayınca çektiriyor. Ama ben kontrol manyağı olduğum için kendi başıma iş açtım. 2 ay denedik gebelik olmadı. Dedimki bir sıkıntı varsa zaman kaybetmeyeyim çektireyim. Önceden bilmekte fayda var sadece maliyeti zarar olur şu an. Doktordan kendim istedim özel muayehanesi olan iyi(sözde) bir doktordu. Tamam yapalım dedi.
Özel bir hastanede anestezili çekti. Bir de oranın doktoru olmadığı kendi işleme girdiği için ekstra ücret alacaktı 3000 TL ye çekildim. Bugüne kadar duyduğum en yüksek hsg ücretini ben vermiş oldum. Ama iyi hoca çeksin dedim gözüm görmedi ücreti.
Ben anesteziden uyanınca bekliyorum ki her şey yolundaydı desin. Bana dediği tüplerin kapalı ve sıvı dolu normal yoldan bebek ihtimalin sıfır. Ameliyat olacaksın aldıracaksın onları sonra tüp bebek denersin. Bir de şu var film sırasında verilen sıvı tüplerin dışında damarlarıma da geçmiş beni saatlerce hastanede falan tuttular. Tabi bende ağlama krizleri oldu. Şok etkisiyle birlikte üzüntü falan çok kötü oldum.
Sonra can havliyle araştırmalarımda cevat bayrak hocayı duydum burdan, ona gönderdim filmleri komplikasyon olmuş doğru sonuç vermez o film zaten çok eski teknikle çekilmiş dedi. Kendi doktoruma bahsettim yeni cihazdan olmaz öyle şey durumun bu kabullen gibi bir tavır sergiledi. Her söylediği bende ayrı travma...
Tekrarlamak için bir umut gidecektim istanbula ama hamile kaldım o ay düşük oldu işte. Anladım ki dediği doğru değil demekki bir tüp açık hamile kaldım. Bu sefer de bir tüpten hamilelik oldu da diğerinde hidrosalpenks var o da düşüğe mi neden oldu diye düşündüm(tüpteki sıvı rahme geri akarak bebeğin tutunmasını engelliyor erken dönemde). Çünkü o kadar odaklıydım ki tüp konusuna.
o yüzden işte koştur koştur gittim bu ay çektirdim. Çok şükür görünürde bir sıkıntı yok şu an rahatladım. Bazen kürtaj sonrası yapışıklık vs de oluşabiliyormuş hem o çıktı aklımdan. Umarım tüplerin içi de sağlıklıdır.
eşim çok kızıyor yolun başında bu kadar film test çok gereksiz çok yıpranıyorsun diyor haklı ama bu da karakter işte. Tik atmadan da ben rahat edemiyorum.
Ankara dayım bende doktorunuz kimAminn canım benim insallh❤ tatili de erkenden bitirip ankaraya dönüyoruz. Sağ salim bu kez hersey yolunda gitsin hersey insallh
Yok bu markaların Almanya siteleri var. O site üzerinden alınıp sizin adrese gönderilebilir diye demiştim. İlla Türkiye den almak istiyoruz derlerse o ayrı tabi kiÖyle birşey varsa bakarım araştırın yani nasıl yapıyorlar ki o magazalrdan alacaklar yurddisina kargo yapacaklar demi , o markaların yurd dışına kargoları vsr mı bilmiyorumaraştırmak lazım ne kadar tutar kaç günde gelir hiç bilgim yok
Kız yine de Euro geçerli olmaz mıYok bu markaların Almanya siteleri var. O site üzerinden alınıp sizin adrese gönderilebilir diye demiştim. İlla Türkiye den almak istiyoruz derlerse o ayrı tabi ki
Tabi euro oluyor ama uçuk fark çıkmaz diye tahmin ediyorum. Yine de bi sorsunlar kargoyu tabi ki. Ya da nakit olarak size göndermeleri, sizin de istediğinizi almanız da bir seçenekKız yine de Euro geçerli olmaz mıbilmiyorum valalhi bu isi
Ayy ne güzel haber sağlıcakla kucağına almak nasip olsun canımKızlar napıyosunuz köyde telefon çekmiyordu doğru düzgün..Sohrab canım tabloya bi minik daha ekle ❤❤ bayram hediyem geldi yumurtlamadan 12 gün sonra testle ögrendik. Beta baktirdık 47 idi perşembe günü. Tatili erken kesip ankaraya dönüyoruz. Persembe kendi doktoruma randevu aldım. Insallh bu kez hersey cok güzel olur dualarınızı bekliyorum bakalim ❤
Euro ise hiç yapmasınlar kız Euro tr de uçuyorTabi euro oluyor ama uçuk fark çıkmaz diye tahmin ediyorum. Yine de bi sorsunlar kargoyu tabi ki. Ya da nakit olarak size göndermeleri, sizin de istediğinizi almanız da bir seçenek
Tabi ağırlaşırsın sonlara doğru canım, Rabbim yardımcın olsun, sık tuvalete gidersin çok uyuyamazsın.. Ah analık yine de ne kıymetli değil mi. İnşallah gönderebilir canım bebiş kıyafetleri orda nasıl bilmiyorum ama burda da indirim vs oldu mu güzel oluyor, yoksa artık herşey pahalı sayılır. İnşallah posta uygun olur, olmasa bile alsın nolacak kuzum nenesi sonuçtaSağol canım sukuraz kaldı 7 hafta kadar zamanım varbu son iki haftadır bel ağrıları ile uğraşıyorum her gece sağa-sola dönüp yatmak işkence oldu o kadar yastıkla destek yapıyorum ama fayda yok geceleri tuvalete çok kalkıyorum yuruyemiyom bel ağrısından uzaninca belim ağrıyor o yüzden guzduzleri uzanmiyom bebek srabasi almıştım geçen aylar takım olarak hem kizm için hem bebek için puseti falan içinde , KV dedi birşey alma bekleyecem onu bana birkaç takım hastane çıkışı yollayacak mis bakalım posta çok pahalı ya gelmese yollar 2 hafta içinde belli olur gonderemezse 35. Haftada baslacam almalara onlar ddedi alma biz yollsriz kıyafet alırız diye bende bekliyorum her gittiğim yerecgoz gezdiriyorum fiyat konusunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?