Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Pazar gün bi yaptım negatifti zaten hiç belirti yok bence negagif yine senin minikler nasıl gittin mi yeni
Sağlık olsun csnim birde bu yangınlar varken insan stres sıkıntı içinde nasıl müjdeli haberi alsin ki kafanız hep yangında umarım bir an önce hepsi Soner hergin videoları canlı yayınları izliyorum çok üzülüyorum Rabb'im yardımcıları olsun inşallah

Hayırlı olsun canım çok sevindim inşallah beta yükselir güzel hstirli haberlerini bekliyoruz Rabb'im gönlüne versin inşallah sağ salim bebeğini buyutursun inslalah

Insallh canım ya bu kez hersey yolunda gitsin insallh senden de güzel haberler alıriz kuzum ❤ dış gebeliğin olduğu sol bacağım ağrıyor yine . Ama kanama vs yok şükür. Tekrar beta da baktıramadık. Kendi doktorumla bakarız artık.

Hayırlı olsun canım çok sevindim inşallah beta yükselir güzel hstirli haberlerini bekliyoruz Rabb'im gönlüne versin inşallah sağ salim bebeğini buyutursun inslalah
Aminn canım benim insallh ❤ tatili de erkenden bitirip ankaraya dönüyoruz. Sağ salim bu kez hersey yolunda gitsin hersey insallh

Aman Allah korusun güzel enerjilerle doldur kalbini. Takip et demicem biraz rahat olmak gerekiyor. Strese sokma kendini, dediğin gibi doktoruna gidince öğrenirsin artık. Sağlıkla ilerlesin, yüzünüzü güldürsün rabbim

Yaaa yerim ben o minigi tebrikler kuzum

Anladım canım, bireysel gönderimler biraz pahalı o yüzden demiştim. Onlar da heveslenmiştir doğal olarak

Öyle yapmaya çalışıyorum canım güzel düşünmek istiyorum

Anladım canım, bireysel gönderimler biraz pahalı o yüzden demiştim. Onlar da heveslenmiştir doğal olarak
Öyle birşey varsa bakarım araştırın yani nasıl yapıyorlar ki o magazalrdan alacaklar yurddisina kargo yapacaklar demi , o markaların yurd dışına kargoları vsr mı bilmiyorum araştırmak lazım ne kadar tutar kaç günde gelir hiç bilgim yok

Ne güzel bir haber hayırlı uğurlu olsun darısı bizlere olsun.
Himm anladım. Çok irdelemek de iyi değil aslında. Bende bir sürü test tetkik bi o film kaldı ama biraz akışına bırakacağım bakalım nasip
Aminn canım benim insallh ❤ tatili de erkenden bitirip ankaraya dönüyoruz. Sağ salim bu kez hersey yolunda gitsin hersey insallh
Ankara dayım bende doktorunuz kim

Yok bu markaların Almanya siteleri var. O site üzerinden alınıp sizin adrese gönderilebilir diye demiştim. İlla Türkiye den almak istiyoruz derlerse o ayrı tabi ki

Yok bu markaların Almanya siteleri var. O site üzerinden alınıp sizin adrese gönderilebilir diye demiştim. İlla Türkiye den almak istiyoruz derlerse o ayrı tabi ki
Kız yine de Euro geçerli olmaz mı bilmiyorum valalhi bu isi

Ayy ne güzel haber sağlıcakla kucağına almak nasip olsun canım

Tabi euro oluyor ama uçuk fark çıkmaz diye tahmin ediyorum. Yine de bi sorsunlar kargoyu tabi ki. Ya da nakit olarak size göndermeleri, sizin de istediğinizi almanız da bir seçenek
Euro ise hiç yapmasınlar kız Euro tr de uçuyor yazık onlara bencede kargo ya baksınlar 400 TL ye kadar limitleri varmış bize yollamak icn bwnce yapamazlar gibi ama bakalım haber bekliyorum görümce den ucuz gelirse bende kendim için birşeyler isterim

Tabi ağırlaşırsın sonlara doğru canım, Rabbim yardımcın olsun, sık tuvalete gidersin çok uyuyamazsın.. Ah analık yine de ne kıymetli değil mi. İnşallah gönderebilir canım bebiş kıyafetleri orda nasıl bilmiyorum ama burda da indirim vs oldu mu güzel oluyor, yoksa artık herşey pahalı sayılır. İnşallah posta uygun olur, olmasa bile alsın nolacak kuzum nenesi sonuçta arabada rahat oluyor gerçekten, sağlıkla kavuşun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…