Geçmiş olsun, Allah tekrarına uğratmasın arkadaşım.. İnşallah Nasib olsunmerhaba bundan tamı tamına 1 sene önce biyokimyasal gebelik oldu. 1 hafta sevinebildik sevincimiz kursağımızda kaldı sabah bir uyandım düşük yapıyorum kanamam var hastaneye giderken de kaza geçirdim. çok mutsuz olduğum depresyonlara girdiğim bir dönemdi allah bir daha yaşatmasın. kimseye. şimdi ilaçlarımı bırakma evresindeyim. folik aside başlayacağım. inşallah bir bebişim olur. hepimize nasip etsin allah. bu arada beklenen adet tarihim 8 ağustos
Gözün aydın canım, Nasib olsun inşallah neden olmasınÇektirdim canım filmi çok şükür iyi sonuçlarsol tüpüm açıkmış sağdan da sınırlı geçiş olmuş selektif salpingografi yöntemiyle onu da düzeltti. Tam geçiş oldu. Çok çok memnun kaldım sonomed görüntüleme merkezide cevat bayrak yaptı çekimimi. Eğer buradan hsg çektirmeyi planlayan varsa mutlaka ona gidin kızlar. Ben Eskişehir’de anestezili çektirdiğimde hidrosalpenks var dediler tüplerinde. Çok zor gümler geçirdim o kadar yıprattım ki kendimi. Cevat hocaya görüntüleri gönderdiğimde beğenmedi gel yeni teknoloji ile çekelim dedi. Dediği gibi de oldu ağladım mutluluktan Çok şükür Allah bebek nasip eder mi bilmiyorum ama o kadar rahatladım ki.
Geçmiş olsun allah bidaha yaşatmasın sağlıklı gebelik nasip olsun inşallahmerhaba bundan tamı tamına 1 sene önce biyokimyasal gebelik oldu. 1 hafta sevinebildik sevincimiz kursağımızda kaldı sabah bir uyandım düşük yapıyorum kanamam var hastaneye giderken de kaza geçirdim. çok mutsuz olduğum depresyonlara girdiğim bir dönemdi allah bir daha yaşatmasın. kimseye. şimdi ilaçlarımı bırakma evresindeyim. folik aside başlayacağım. inşallah bir bebişim olur. hepimize nasip etsin allah. bu arada beklenen adet tarihim 8 ağustos
Gözün aydın canım inşallah sağlıklı bir şekilde hamilelik nasip olurÇektirdim canım filmi çok şükür iyi sonuçlarsol tüpüm açıkmış sağdan da sınırlı geçiş olmuş selektif salpingografi yöntemiyle onu da düzeltti. Tam geçiş oldu. Çok çok memnun kaldım sonomed görüntüleme merkezide cevat bayrak yaptı çekimimi. Eğer buradan hsg çektirmeyi planlayan varsa mutlaka ona gidin kızlar. Ben Eskişehir’de anestezili çektirdiğimde hidrosalpenks var dediler tüplerinde. Çok zor gümler geçirdim o kadar yıprattım ki kendimi. Cevat hocaya görüntüleri gönderdiğimde beğenmedi gel yeni teknoloji ile çekelim dedi. Dediği gibi de oldu ağladım mutluluktan Çok şükür Allah bebek nasip eder mi bilmiyorum ama o kadar rahatladım ki.
Sen nasılsın canım az kalmış inşallah sağlıkla kavuşun, hazırlıklar ne durumdaŞükür canımçok mutlu oldum senin adına, hayırlısı ile gelsin inşallah bebiş
Sağol canım sukuraz kaldı 7 hafta kadar zamanım varSen nasılsın canım az kalmış inşallah sağlıkla kavuşun, hazırlıklar ne durumda
Sağlıkla gelsin inşallahSağol canım sukuraz kaldı 7 hafta kadar zamanım varbu son iki haftadır bel ağrıları ile uğraşıyorum her gece sağa-sola dönüp yatmak işkence oldu o kadar yastıkla destek yapıyorum ama fayda yok geceleri tuvalete çok kalkıyorum yuruyemiyom bel ağrısından uzaninca belim ağrıyor o yüzden guzduzleri uzanmiyom bebek srabasi almıştım geçen aylar takım olarak hem kizm için hem bebek için puseti falan içinde , KV dedi birşey alma bekleyecem onu bana birkaç takım hastane çıkışı yollayacak mis bakalım posta çok pahalı ya gelmese yollar 2 hafta içinde belli olur gonderemezse 35. Haftada baslacam almalara onlar ddedi alma biz yollsriz kıyafet alırız diye bende bekliyorum her gittiğim yerecgoz gezdiriyorum fiyat konusunda
Pazar gün bi yaptım negatifti zaten hiç belirti yok bence negagif yineÇok geçmiş olsun kuzum haberleri izledikçe aklıma sen geldin içimiz yandı bizim de hiç tadım tuzum yokbütün yazdıklarınızı okuyamadım pek girmiyorum ben de… Daha test yapmadın dimi?
geçmiş olsun. evet zor bir dönem. sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin rabbim.merhaba bundan tamı tamına 1 sene önce biyokimyasal gebelik oldu. 1 hafta sevinebildik sevincimiz kursağımızda kaldı sabah bir uyandım düşük yapıyorum kanamam var hastaneye giderken de kaza geçirdim. çok mutsuz olduğum depresyonlara girdiğim bir dönemdi allah bir daha yaşatmasın. kimseye. şimdi ilaçlarımı bırakma evresindeyim. folik aside başlayacağım. inşallah bir bebişim olur. hepimize nasip etsin allah. bu arada beklenen adet tarihim 8 ağustos
çok geçmiş olsun gözün aydın. sağlıcakla inşallah kucağımıza alırız bebelerimizi. siz neden film çektirmiştiniz eskişehirde ilk yaptırmışsınız sanırım yani uzun zamandır hamile kalamayanlara birde tüp bebek öncesi sanırım yapıyorlar. size neden ilk film çektirme durumunuz oldu. merak ettim de.Çektirdim canım filmi çok şükür iyi sonuçlarsol tüpüm açıkmış sağdan da sınırlı geçiş olmuş selektif salpingografi yöntemiyle onu da düzeltti. Tam geçiş oldu. Çok çok memnun kaldım sonomed görüntüleme merkezide cevat bayrak yaptı çekimimi. Eğer buradan hsg çektirmeyi planlayan varsa mutlaka ona gidin kızlar. Ben Eskişehir’de anestezili çektirdiğimde hidrosalpenks var dediler tüplerinde. Çok zor gümler geçirdim o kadar yıprattım ki kendimi. Cevat hocaya görüntüleri gönderdiğimde beğenmedi gel yeni teknoloji ile çekelim dedi. Dediği gibi de oldu ağladım mutluluktan Çok şükür Allah bebek nasip eder mi bilmiyorum ama o kadar rahatladım ki.
Benim şöyle oldu uzun olacak ama yazayım belki bir gün biri okur da benim yaşadıklarımı yaşarsa bilgi olsun, normalde dediğin gibi insanlar 1 yıl gebelik olmayınca çektiriyor. Ama ben kontrol manyağı olduğum için kendi başıma iş açtım. 2 ay denedik gebelik olmadı. Dedimki bir sıkıntı varsa zaman kaybetmeyeyim çektireyim. Önceden bilmekte fayda var sadece maliyeti zarar olur şu an. Doktordan kendim istedim özel muayehanesi olan iyi(sözde) bir doktordu. Tamam yapalım dedi.çok geçmiş olsun gözün aydın. sağlıcakla inşallah kucağımıza alırız bebelerimizi. siz neden film çektirmiştiniz eskişehirde ilk yaptırmışsınız sanırım yani uzun zamandır hamile kalamayanlara birde tüp bebek öncesi sanırım yapıyorlar. size neden ilk film çektirme durumunuz oldu. merak ettim de.
Yaa çok mutlu oldum. Allah sağlıklı gebelik nasip etsin. Ne kadar zaman geçmişti kayıp üstündenKızlar napıyosunuz köyde telefon çekmiyordu doğru düzgün..Sohrab canım tabloya bi minik daha ekle ❤❤ bayram hediyem geldi yumurtlamadan 12 gün sonra testle ögrendik. Beta baktirdık 47 idi perşembe günü. Tatili erken kesip ankaraya dönüyoruz. Persembe kendi doktoruma randevu aldım. Insallh bu kez hersey cok güzel olur dualarınızı bekliyorum bakalim ❤
Amin canım sagolasınYaa çok mutlu oldum. Allah sağlıklı gebelik nasip etsin. Ne kadar zaman geçmişti kayıp üstünden
Ama hasta oldun mu ki balım? Kaçıncı gün iğneden sonra? Benim de o kadar betaya rağmen belirti yoktu biliyorsun. Doktora gittim kuzum iyilermiş öyle dedi çok kısa dinletti kalp atışlarını zararlı diyor uzun uzun dinletmiyor. 1 haziran olarak değiştirdi satımı. İkili tarama için konuştuk ama ikizlerde çok sağlıklı olmuyormuş doğruluk oranları düşüyormuş genetik test yaptırıcaz galiba anne kanından bebişlerin DNA’sına bakıyorlarmış. Tabi öncesinde birdaha gel bebekler hala sağlıklı mı bakalım dedi 12 ağustosta gidicem ona göre kan vericem ertesi gün test için bakalımPazar gün bi yaptım negatifti zaten hiç belirti yok bence negagif yinesenin minikler nasıl gittin mi yeni
Ayyy çok sevindim canım sağlıkla gelsin bebişin inşallahKızlar napıyosunuz köyde telefon çekmiyordu doğru düzgün..Sohrab canım tabloya bi minik daha ekle ❤❤ bayram hediyem geldi yumurtlamadan 12 gün sonra testle ögrendik. Beta baktirdık 47 idi perşembe günü. Tatili erken kesip ankaraya dönüyoruz. Persembe kendi doktoruma randevu aldım. Insallh bu kez hersey cok güzel olur dualarınızı bekliyorum bakalim ❤
Aminn kuzum sagolasinAyyy çok sevindim canım sağlıkla gelsin bebişin inşallah
Sağlıkla ilerlesin ins cok sevindim cnm, darısı tüm bekleyen arkadaşların başına insKızlar napıyosunuz köyde telefon çekmiyordu doğru düzgün..Sohrab canım tabloya bi minik daha ekle ❤❤ bayram hediyem geldi yumurtlamadan 12 gün sonra testle ögrendik. Beta baktirdık 47 idi perşembe günü. Tatili erken kesip ankaraya dönüyoruz. Persembe kendi doktoruma randevu aldım. Insallh bu kez hersey cok güzel olur dualarınızı bekliyorum bakalim ❤
Sağol canımSağlıkla gelsin inşallahalıp göndermeleri daha maliyetli olacaksa, h&m ya da lcw nın Almanya sitelerinden alıp sizin adresinize gönderemiyorlar mı? Daha kolay olabilir belki
Ahh tatlım yaa ne kadar sevindim gözünüz aydınKızlar napıyosunuz köyde telefon çekmiyordu doğru düzgün..Sohrab canım tabloya bi minik daha ekle ❤❤ bayram hediyem geldi yumurtlamadan 12 gün sonra testle ögrendik. Beta baktirdık 47 idi perşembe günü. Tatili erken kesip ankaraya dönüyoruz. Persembe kendi doktoruma randevu aldım. Insallh bu kez hersey cok güzel olur dualarınızı bekliyorum bakalim ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?