İyi yapmışsın vallaNabza göre şerbet vermek lazım o zamantuhaf gelebilir ama ben affetmek için madden pahalı bişey istedim, bana nerden aklına geldi dedi. Eğer şimdi seni bir özürle affedersem yine yaparsın demiştim. Çünkü daha önce de bunun gibi küçük bi olay yaşamıştık. İyiyiz şimdi şükür ben hadi çocuk yapın sıra sizde denilince hassaslık ve asabiyeti aynı anda yaşıyorum ama onun dışında rahatım. Yine olur gözüyle bakıyorum. En yakın zamanda sağlıkla gelirler inşallah
İnşallah, aminİyi yapmışsın vallahuzur her şeyden önemli. Allah evimizin huzurunu daim etsin gerisi hallolur. Gelecek tabii minnoşlar ben de çok umutluyum
Hayırlı güzel sonuçlarla geçsin gitsin histeroskopin ve yavrularınla kavuşun inşallah canimPersembe hıstereskopı Olcak 15.günüm, 21.günde lucrın yapıcak, adetle de cagırcak transfer hazırlığı Olcak, şimdilik böyle, hıstereskopı sonrası kararı degısir mi bilmem
İnşallahh canımHayırlı güzel sonuçlarla geçsin gitsin histeroskopin ve yavrularınla kavuşun inşallah canim
Canım ne yaptın seni merak ettim?Teşekkür ederim canım inşallah öyle olur. Stresliyim daha öncekinde şüpheli bir sonuç çıktığı için
Ovü testi denedim silik çıktı yumurtlama yok çok şükür, sıvı alımına çok dikkat etmedim gerçi ama.
İnşallah filmden sonra yumurtalarım da değerlendiririm
Yaa,Müzeye ulasmadan söndürüldü, müzeyi tahlıye kararı alınmıştı, binlerce yıllık tarıh eserler, bazı evlere ulasmıs, bı gazeteci var haber yapan ben de oradan takıp edıyorum, dumanı bizim yaylaya kadar geldı
Demek anlaşılmış herkeste belli olmuyor ama sende olmuş kuzu hissedebiliyorsun. Az kalmış canım inşallahEvet doğru söylüyosun ama ben ilkinde emindim biliyo musun. Hatta 7. gün falandı sanırım, otururken hafif bi ağrı saplandı yerleşti kesin dedim. Yumurtlamadan 10 gün sonra aşırı silik çizgi vardı. Bu sefer emin değilim 5 gün sonra belli olur sanırım.
Olabilir canım evet, kafalarının farklı çalıştığı kesinMammamia2 ben de öyle diyorum işte onların beyin kimyaları çok farklı benim de yaşadıklarımdan ötürü müthiş hassasiyetim var. En ufacık şeyde vazgeçtim bebek falan istemiyorum diyesim geliyor, sonra bi durup sakinleşiyorum. Kafalar gel git hepimizde yani olur böyle dönemler
Ona özel birşeydi belki deDemek anlaşılmış herkeste belli olmuyor ama sende olmuş kuzu hissedebiliyorsun. Az kalmış canım inşallah
Çektirdim canım filmi çok şükür iyi sonuçlarCanım ne yaptın seni merak ettim?
Çooook çok sevindim, bundan sonrası daha güzel olacak inşallah hepimiz için. İnsan bir duygu boşalması yaşıyor, hep sevinçten mutluluktan olsun inşallah ağlamalarımız:)Çektirdim canım filmi çok şükür iyi sonuçlarsol tüpüm açıkmış sağdan da sınırlı geçiş olmuş selektif salpingografi yöntemiyle onu da düzeltti. Tam geçiş oldu. Çok çok memnun kaldım sonomed görüntüleme merkezide cevat bayrak yaptı çekimimi. Eğer buradan hsg çektirmeyi planlayan varsa mutlaka ona gidin kızlar. Ben Eskişehir’de anestezili çektirdiğimde hidrosalpenks var dediler tüplerinde. Çok zor gümler geçirdim o kadar yıprattım ki kendimi. Cevat hocaya görüntüleri gönderdiğimde beğenmedi gel yeni teknoloji ile çekelim dedi. Dediği gibi de oldu ağladım mutluluktan Çok şükür Allah bebek nasip eder mi bilmiyorum ama o kadar rahatladım ki.
İnşallah canım valla tam dediğin gibi duygu boşalması oldu. Bir doktorun bozduğu psikolojiyi diğeri düzeltti çok şükür. Bulunduğum şehrin en iyisi diye gittiğim doktor psikolojimi alt üst etmişti. Neyse bundan sonra güzel olsun her şeyÇooook çok sevindim, bundan sonrası daha güzel olacak inşallah hepimiz için. İnsan bir duygu boşalması yaşıyor, hep sevinçten mutluluktan olsun inşallah ağlamalarımız:)
Şükür canımÇektirdim canım filmi çok şükür iyi sonuçlarsol tüpüm açıkmış sağdan da sınırlı geçiş olmuş selektif salpingografi yöntemiyle onu da düzeltti. Tam geçiş oldu. Çok çok memnun kaldım sonomed görüntüleme merkezide cevat bayrak yaptı çekimimi. Eğer buradan hsg çektirmeyi planlayan varsa mutlaka ona gidin kızlar. Ben Eskişehir’de anestezili çektirdiğimde hidrosalpenks var dediler tüplerinde. Çok zor gümler geçirdim o kadar yıprattım ki kendimi. Cevat hocaya görüntüleri gönderdiğimde beğenmedi gel yeni teknoloji ile çekelim dedi. Dediği gibi de oldu ağladım mutluluktan Çok şükür Allah bebek nasip eder mi bilmiyorum ama o kadar rahatladım ki.
Çok teşekkür ederim canım inşallahŞükür canımçok mutlu oldum senin adına, hayırlısı ile gelsin inşallah bebiş
Çok geçmiş olsun, en yakın zamanda sağlıkla gelir inşallah bebişlerimizmerhaba bundan tamı tamına 1 sene önce biyokimyasal gebelik oldu. 1 hafta sevinebildik sevincimiz kursağımızda kaldı sabah bir uyandım düşük yapıyorum kanamam var hastaneye giderken de kaza geçirdim. çok mutsuz olduğum depresyonlara girdiğim bir dönemdi allah bir daha yaşatmasın. kimseye. şimdi ilaçlarımı bırakma evresindeyim. folik aside başlayacağım. inşallah bir bebişim olur. hepimize nasip etsin allah. bu arada beklenen adet tarihim 8 ağustos
Gözünüz aydın çok sevindimÇektirdim canım filmi çok şükür iyi sonuçlarsol tüpüm açıkmış sağdan da sınırlı geçiş olmuş selektif salpingografi yöntemiyle onu da düzeltti. Tam geçiş oldu. Çok çok memnun kaldım sonomed görüntüleme merkezide cevat bayrak yaptı çekimimi. Eğer buradan hsg çektirmeyi planlayan varsa mutlaka ona gidin kızlar. Ben Eskişehir’de anestezili çektirdiğimde hidrosalpenks var dediler tüplerinde. Çok zor gümler geçirdim o kadar yıprattım ki kendimi. Cevat hocaya görüntüleri gönderdiğimde beğenmedi gel yeni teknoloji ile çekelim dedi. Dediği gibi de oldu ağladım mutluluktan Çok şükür Allah bebek nasip eder mi bilmiyorum ama o kadar rahatladım ki.
Çok geçmiş olsun allahım tekrar yaşatmasın. Çok zor hepimiz için öyleydi ama geçicek inşallah en kısa zmaanda hayırlısıyla sağlıklı bir gebeliginiz olur umarım.merhaba bundan tamı tamına 1 sene önce biyokimyasal gebelik oldu. 1 hafta sevinebildik sevincimiz kursağımızda kaldı sabah bir uyandım düşük yapıyorum kanamam var hastaneye giderken de kaza geçirdim. çok mutsuz olduğum depresyonlara girdiğim bir dönemdi allah bir daha yaşatmasın. kimseye. şimdi ilaçlarımı bırakma evresindeyim. folik aside başlayacağım. inşallah bir bebişim olur. hepimize nasip etsin allah. bu arada beklenen adet tarihim 8 ağustos
Valla her gün ayrı bir gündem, dayak yemiş gibiyiz hepimiz, gerçekten şartlar... Gibi. Boşluğu sen doldur artık kuzumKeşke düşünmek zorunda kalmasak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?