- 30 Eylül 2020
- 3.806
- 4.690
- 83
Ahaha belki hiç olmaz ya da sonradan da başlayabilir benim sanki 8-12 hafta arası bulanmıştı az da olsaBikacgündür boyleyım ben de, iştahım da hiç azalma yok, ne bulursam yerim modundayımbi kere okulda arkadaslar yemek yerken o koku cok agır geldi, belkı gebelikten deıldır o da, gercekten kokuyordur
Benım daha erkenmıs bulantılariçin , 5+6 bugun, 6bucuktan sonra baslar dedıler ama İnşallahh olmaz tabiAhaha belki hiç olmaz ya da sonradan da başlayabilir benim sanki 8-12 hafta arası bulanmıştı az da olsasalatalık seviyorsan denersin ama çok güzel geliyordu bana organik alıyorduk kokulu kokulu yiyip durmuştum
Kullanıcı adı değişikliği mi yaptınız, certur sensin deil miBu sayfaya mutlu bir mesaj atabilmeyi cok istemistim; Martin 24'u idi bebegimi kaybettigimde... Canim yanarken buraya gelip "damdan dusenlere" siginmistim.
Bugun mujdemi bir umut olsun diye vermeye geldim, 24 Mart 2021'de bir evlat alan rabbim 24 Mart 2022'de dogmasi beklenen 2 evlat verdi. Sonunu gorebilirmiyim bilmiyorum, gebelik halleri malum.. hala korkuyorum ama yasananlara sabredenlere muhakkak yolun sonunda isik var biliyorum.
Hepinizi cok opuyorum
Evet benim :))Kullanıcı adı değişikliği mi yaptınız, certur sensin deil mi
Uzun zamandır yok, bir ara bat yazdırmıstın, sonra kayboldu bu kız dedimEvet benim :))
Ye canım ye yarasın bebişlere oh misssBenım daha erkenmıs bulantılariçin , 5+6 bugun, 6bucuktan sonra baslar dedıler ama İnşallahh olmaz tabi
Şimdilik bol bol yiyiyorum
Ay ben de seni ikiz gebelerde görüyordum diyorum resim tanıdık süper haber canım maşşallah sağlıkla kucağına alırsın inşallahBu sayfaya mutlu bir mesaj atabilmeyi cok istemistim; Martin 24'u idi bebegimi kaybettigimde... Canim yanarken buraya gelip "damdan dusenlere" siginmistim.
Bugun mujdemi bir umut olsun diye vermeye geldim, 24 Mart 2021'de bir evlat alan rabbim 24 Mart 2022'de dogmasi beklenen 2 evlat verdi. Sonunu gorebilirmiyim bilmiyorum, gebelik halleri malum.. hala korkuyorum ama yasananlara sabredenlere muhakkak yolun sonunda isik var biliyorum.
Hepinizi cok opuyorum
Test sonucunu takip ettim, cok sevindim yurekten :)) SAT'a gore 15 nisan beklerken ikiz olunca zaten erken bekleniyor, bu hafta olctu bicti 24 martta aliriz muhtemelen dedi.Uzun zamandır yok, bir ara bat yazdırmıstın, sonra kayboldu bu kız dedim
Çok çok sevindim, insallah saglıcakla kucagına da alırsınizinden geliyorum ben de Allah izin verirse
Maşşallah hafızana kuzum ya nasıl da hatırladınKullanıcı adı değişikliği mi yaptınız, certur sensin deil mi
Canım akşam Ankara'ya uçuyorum pazartesi günü kontrolüm var herhalde belli olur eğer bir sıkıntı yoksa inşallahCilekkokusuu kuzumm transfer tarıhın belli oldu mu
13 senede bir isim degisikligi yaptim gercek adimi fazla ifşa ediyordu eskisiAy ben de seni ikiz gebelerde görüyordum diyorum resim tanıdık süper haber canım maşşallah sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Rabbim sağlıkla kavusmanizi nasip etsin inşallahBu sayfaya mutlu bir mesaj atabilmeyi cok istemistim; Martin 24'u idi bebegimi kaybettigimde... Canim yanarken buraya gelip "damdan dusenlere" siginmistim.
Hepinizi cok opuyorum
Ay ne güzel ama arka arkaya ikizler olacak bu grupta da allahım bekleyen isteyen herkese de nasip etsin13 senede bir isim degisikligi yaptim gercek adimi fazla ifşa ediyordu eskisi
Profıl resmı aynıMaşşallah hafızana kuzum ya nasıl da hatırladın
Yaa değil mi ama rabbim aldı melegımızı ama yerine iki melek gönderdiTest sonucunu takip ettim, cok sevindim yurekten :)) SAT'a gore 15 nisan beklerken ikiz olunca zaten erken bekleniyor, bu hafta olctu bicti 24 martta aliriz muhtemelen dedi.
Tarihi duyunca rabbim ne buyuksun demekten alamadim kendimi
Güle güle gel İnşallahhCanım akşam Ankara'ya uçuyorum pazartesi günü kontrolüm var herhalde belli olur eğer bir sıkıntı yoksa inşallah
Yanıma şişme mont aldım inşallah üşümem zaten pazartesi akşam geri döneceğim.Transfere daha kalın birşeyler getireyim artık pazartesi transfer olur muhtemelen 18.gün oluyor ona göre 5 gün rapor alayım diyorum canımGüle güle gel İnşallahhkalın bişeyler getir yanında buralar soguk ankaraya her gelene söylüyorum bunu da
Bu meraklı daha güzel olmus13 senede bir isim degisikligi yaptim gercek adimi fazla ifşa ediyordu eskisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?