Aynen ben de ince şişme mont gıyiyorum, ayaklarını sıcak tutarsın usumezsın ınsallah.. 1 haftaya dedıgın gıbı daha sogur..Yanıma şişme mont aldım inşallah üşümem zaten pazartesi akşam geri döneceğim.Transfere daha kalın birşeyler getireyim artık pazartesi transfer olur muhtemelen 18.gün oluyor ona göre 5 gün rapor alayım diyorum canım
Ayy inşaallah canım bir yanım çok heyecanlı bir yanım çok korkuyor.Dün gece uyuyamadım dusunmekten ResmenAynen ben de ince şişme mont gıyiyorum, ayaklarını sıcak tutarsın usumezsın ınsallah.. 1 haftaya dedıgın gıbı daha sogur..
İnsalkah 8 9 gun sonra bebıslere kavusuyorsun demek
Cok cok normal canım benım,ben de oyleydım,bu sefer hersey cok guzel olacak, saglıkla ilerlıcek, olumsuz dusunme, evrene pozitif enerjiAyy inşaallah canım bir yanım çok heyecanlı bir yanım çok korkuyor.Dün gece uyuyamadım dusunmekten Resmen
İnşallah canım, ay bide eşim tembihledi bana gecen sefer erkenden kese görmeye gitmiştik sıkıntı olunca sürekli doktora gitmiştim.Oda bana ayrı bir stres yapmıştı, sürekli araştırmıştım herşeyi.Simdi diyor bu sefer pozitif olursa sonuçtan 20 gün sonra doktora gideceğiz, herşeyi orda öğreneceğiz ben nasıl sabredeceksemCok cok normal canım benım,ben de oyleydım,bu sefer hersey cok guzel olacak, saglıkla ilerlıcek, olumsuz dusunme, evrene pozitif enerji
Nasıl gidiyor günler canım? Ne var ne yokRabbim sağlıkla kavusmanizi nasip etsin inşallah
20gün de çok yaİnşallah canım, ay bide eşim tembihledi bana gecen sefer erkenden kese görmeye gitmiştik sıkıntı olunca sürekli doktora gitmiştim.Oda bana ayrı bir stres yapmıştı, sürekli araştırmıştım herşeyi.Simdi diyor bu sefer pozitif olursa sonuçtan 20 gün sonra doktora gideceğiz, herşeyi orda öğreneceğiz ben nasıl sabredeceksem
Şişli Memorial de hep 3 hafta sonraya çağırıyormus kalp atışı ve kese birlikte olsun diye bakalım.Bende Transfer oldum da tuttu da ohooo20gün de çok yabenım doktor 10 gün sonra gel demişti
O da olacak ınsallahŞişli Memorial de hep 3 hafta sonraya çağırıyormus kalp atışı ve kese birlikte olsun diye bakalım.Bende Transfer oldum da tuttu da ohooo
Düşük kanamasını mı soruyorsunuz, dusukten sonrakı regl kanamasını mı?Kızlar kurtajdan sonra veya kürtaj olmadan ki düşükten sonra kanamaniz ne kadar sürdü? Kaç günde bitiyor tahmini
Maksimum 38.hafta diyor, bu hesapla mayisin ortasi son tarih. Ama pek oralara gelemiyorlarmis doktor 34-35 itibariyle ciger gelistirici igneyi vurup bekliyoruz diyor vallahi.Yaa değil mi ama rabbim aldı melegımızı ama yerine iki melek gönderdi
İnşallah saglıcakla kucagına da alırsın canım benım
Benım de tahmını dogum 29 mayıs görünüyor, o zaman mayıs başı mı beklemeliyim ben de
Canım benim şu mide yanmalarım olmasa cok iyi de, sabahtan başlıyor yanmalar, allahtan gaviscon varNasıl gidiyor günler canım? Ne var ne yok
Yaa heyecanlandım bak simdiMaksimum 38.hafta diyor, bu hesapla mayisin ortasi son tarih. Ama pek oralara gelemiyorlarmis doktor 34-35 itibariyle ciger gelistirici igneyi vurup bekliyoruz diyor vallahi.
Canım Benim eşim 19 kasım ben de 25 kasımda covid oldum@newnew @Bonncuk kızlar çok sevindim sağlıkla ilerlesin gebeliğiniz
Sohrab canım nasılsın nasıl gidiyor mide bulanmaları ya da başka belirtilerin var mı, benimde Bat yarın ama test yaptım tertemiz tek çizgi aslında ümitli değildim 2 yada 3 kez ilişki oldu o da tam yumurtlama ya denk gelmedi, sonra eşim covid oldu, tam niyetlendik Neyse artık kısmet diyelim, diğer aylara Covid geçirdikten sonra korunma veriyor mu doktorlar bilgin var mı canım bu arada ben geçirmedim sadece eşim geçirdi
Ya büyümüş mu miniğinCanım benim şu mide yanmalarım olmasa cok iyi de, sabahtan başlıyor yanmalar, allahtan gaviscon varçok şükür bugünumuze canimm, bugün kontrolümüz vardı, şükür her şey yolunda, doğum pozisyonunu almamış daha, 38 e kadar bekliycez bakalım..
Sen yakın zamnda gittin mi nasıl senin fıstık annesi ❤
Düsuk kanaması canım ortalama kaç gün sürdü sizin sonraki regl herkesin değişiyormuş sanırım onun düzeni illaki beden işleyişine göre otururda düşük kanamasını merak ettimDüşük kanamasını mı soruyorsunuz, dusukten sonrakı regl kanamasını mı?
Benim düşükten sonra kanamam çoğu lekelenme şeklinde 30gün sürdü. 30.gün regl oldum.Düsuk kanaması canım ortalama kaç gün sürdü sizin sonraki regl herkesin değişiyormuş sanırım onun düzeni illaki beden işleyişine göre otururda düşük kanamasını merak ettim
Ben İlacla düşük yaptım, zaten bir gece boyunca şiddetli kanama oldu, ertesi gün verilen ilacların da etkısıyle azalarak lekelenme ye dönüştü, leke olayı yaklasık 5 6 gün sürmüştü..Düsuk kanaması canım ortalama kaç gün sürdü sizin sonraki regl herkesin değişiyormuş sanırım onun düzeni illaki beden işleyişine göre otururda düşük kanamasını merak ettim
Evet biraz daha kilo almış, haftasında kilosu dedi doktorumuz, ilk kez poz aldik onca aydan sonra, gerçi bunu da zorla aldik dürte dürteYa büyümüş mu miniğinbenimde yavaştan başladı yanmalarim ya hele sağlıksız beslenmiyeyim cok fena oluyorum ya, ağırlaştın mi biraz cnm gece uykularin falan nasıl
Ben de randevu almaya çalışıyordum daha gitmedim.Canım benim şu mide yanmalarım olmasa cok iyi de, sabahtan başlıyor yanmalar, allahtan gaviscon varçok şükür bugünumuze canimm, bugün kontrolümüz vardı, şükür her şey yolunda, doğum pozisyonunu almamış daha, 38 e kadar bekliycez bakalım..
Sen yakın zamnda gittin mi nasıl senin fıstık annesi ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?