Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen ben de ince şişme mont gıyiyorum, ayaklarını sıcak tutarsın usumezsın ınsallah.. 1 haftaya dedıgın gıbı daha sogur..
İnsalkah 8 9 gun sonra bebıslere kavusuyorsun demek

Aynen ben de ince şişme mont gıyiyorum, ayaklarını sıcak tutarsın usumezsın ınsallah.. 1 haftaya dedıgın gıbı daha sogur..
İnsalkah 8 9 gun sonra bebıslere kavusuyorsun demek
Ayy inşaallah canım bir yanım çok heyecanlı bir yanım çok korkuyor.Dün gece uyuyamadım dusunmekten Resmen

Ayy inşaallah canım bir yanım çok heyecanlı bir yanım çok korkuyor.Dün gece uyuyamadım dusunmekten Resmen
Cok cok normal canım benım,ben de oyleydım,bu sefer hersey cok guzel olacak, saglıkla ilerlıcek, olumsuz dusunme, evrene pozitif enerji

Cok cok normal canım benım,ben de oyleydım,bu sefer hersey cok guzel olacak, saglıkla ilerlıcek, olumsuz dusunme, evrene pozitif enerji
İnşallah canım, ay bide eşim tembihledi bana gecen sefer erkenden kese görmeye gitmiştik sıkıntı olunca sürekli doktora gitmiştim.Oda bana ayrı bir stres yapmıştı, sürekli araştırmıştım herşeyi.Simdi diyor bu sefer pozitif olursa sonuçtan 20 gün sonra doktora gideceğiz, herşeyi orda öğreneceğiz ben nasıl sabredeceksem

20gün de çok ya benım doktor 10 gün sonra gel demişti

Kızlar kurtajdan sonra veya kürtaj olmadan ki düşükten sonra kanamaniz ne kadar sürdü? Kaç günde bitiyor tahmini

Maksimum 38.hafta diyor, bu hesapla mayisin ortasi son tarih. Ama pek oralara gelemiyorlarmis doktor 34-35 itibariyle ciger gelistirici igneyi vurup bekliyoruz diyor vallahi.

Nasıl gidiyor günler canım? Ne var ne yok
Canım benim şu mide yanmalarım olmasa cok iyi de, sabahtan başlıyor yanmalar, allahtan gaviscon var çok şükür bugünumuze canimm, bugün kontrolümüz vardı, şükür her şey yolunda, doğum pozisyonunu almamış daha, 38 e kadar bekliycez bakalım..
Sen yakın zamnda gittin mi nasıl senin fıstık annesi ❤

Canım Benim eşim 19 kasım ben de 25 kasımda covid oldum
Son adet tarihim 18 Aralıktı
Covidken Zeytin yaprağı suyu ve propolis b - C ve d Vitamini Çok düzenli kullandım işe yaradığını düşünüyorum
Denemekten zarar gelmez
Çok geçmiş olsun

Ya büyümüş mu miniğin benimde yavaştan başladı yanmalarim ya hele sağlıksız beslenmiyeyim cok fena oluyorum ya, ağırlaştın mi biraz cnm gece uykularin falan nasıl

Düşük kanamasını mı soruyorsunuz, dusukten sonrakı regl kanamasını mı?
Düsuk kanaması canım ortalama kaç gün sürdü sizin sonraki regl herkesin değişiyormuş sanırım onun düzeni illaki beden işleyişine göre otururda düşük kanamasını merak ettim

Düsuk kanaması canım ortalama kaç gün sürdü sizin sonraki regl herkesin değişiyormuş sanırım onun düzeni illaki beden işleyişine göre otururda düşük kanamasını merak ettim
Benim düşükten sonra kanamam çoğu lekelenme şeklinde 30gün sürdü. 30.gün regl oldum.

Ben İlacla düşük yaptım, zaten bir gece boyunca şiddetli kanama oldu, ertesi gün verilen ilacların da etkısıyle azalarak lekelenme ye dönüştü, leke olayı yaklasık 5 6 gün sürmüştü..

Ya büyümüş mu miniğin benimde yavaştan başladı yanmalarim ya hele sağlıksız beslenmiyeyim cok fena oluyorum ya, ağırlaştın mi biraz cnm gece uykularin falan nasıl
Evet biraz daha kilo almış, haftasında kilosu dedi doktorumuz, ilk kez poz aldik onca aydan sonra, gerçi bunu da zorla aldik dürte dürte yok sürekli eli ayağı yüzünde

Çok zorlanirsan gaviscon al bi yudum canim..evet baharatlı filan yediysek vay halimize

Bazen çok zorlaniyorum bazende enerjim tavan kuzumm.. ama yürüyüşlerde farkettim hemen yoruluyorum belime kaburgalarıma ağrı giriyor.. gece bazen deliksiz bazen 4 gibi uyanıyorum daha da uyuyamyorum 35 sonrası nasıl olacak meraktayım

Ben de randevu almaya çalışıyordum daha gitmedim. Gavıscon yoldaşın oldu desene işe yarasında bari canım yoksa dayanılmaz cidden. Maşallah size, doğum pozisyonunu alır inş.güzel normal doğum yaparsın yine de hayırlısı neyse o olsun tabi. Beni de etkileyen uykusuzluk ve hormonlarım bu ara çok inişli çıkışlı galiba bilemiyorum neden böyle oluyor.İştahım da azaldı bebek için yiyorum bu ara böyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…