Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
2 kilo olmuş mu canım? Artık ele avuca geliyorlar boyut olarak. Benimde sen gibi bazen enerjik bazen çok halsizim. Yürürken ben de çok zorlanıyorum penguen yürüşü gibi oldu artık.Allah kurtarsın diye boşuna dememişler.Yinede Rabbim tüm isteyenlere evlatlar nasip etsin inşaAllah.

Bende de iştah hat safhada, uyku çok önemli gerçekten uyuyamadigim zamnlar bütün gün baş ağrısı oluyor, bu haftalrboyle demekki hepimizde canim, bebisler büyüyor hormonlar değişiyor..

Yok kuzum 1661 olmuş 300 kusur gram almus 2 haftada, uyumlu dedi doktorum haftası ile..rabbim saglikla kavuştursun hepimizi.. gerçekten isteyen.her kuluna da nasip etsin bu duyguları

Yok kuzum 1661 olmuş 300 kusur gram almus 2 haftada, uyumlu dedi doktorum haftası ile..rabbim saglikla kavuştursun hepimizi.. gerçekten isteyen.her kuluna da nasip etsin bu duyguları
Hmm ben de gitmeğim için bu haftalarda ki kiloyu bilmiyordum.Haftasıyla uyumluymuş maşallah ona.Benim iştah değişkendir zaten değişebilir de bakalım.

Maşallah benim prensesimeya cok güzel oluyor o pozlar demi senin doktorunun da ultrason kalitesi güzeldir, bizde geçen ki kontrolde tatlı bi poz yakaladikinşallah cok agirlasmazsin cnm

Maşallah benim prensesimeya cok güzel oluyor o pozlar demi senin doktorunun da ultrason kalitesi güzeldir, bizde geçen ki kontrolde tatlı bi poz yakaladikinşallah cok agirlasmazsin cnm
Oh ne guzel olmus, guzel poz bulunca hemen alinbizim doktorda her imkan var makine güzel ama yok benim kız nazlı.. resmen detaylıda da alamadık o zamandan beri hiç foto alamadık, yani biz bile doğru dürüst görmedik , eli ayağı hep yüzünün önünde, doğuncada böyle olcak galiba

Canım teşekkür ederim eşim geç toparlıyor ama daha iyi çok şükür, vitamin kullanıyor canım, ben olmadım şükür, demek sen covidde sonra hamile kaldın, sağlıkla büyüt yavrunu canım

Ama normaldir annesi kızlar nazli olur sağlıklı olduğu haberlerini alın da cnm, doğunca bol bol resim çekersinçarşamba ayrıntılı ultrasonum var benimde heyecanlı ve stresliyim inşallah güzel haberler aliriz

Düsuk kanaması canım ortalama kaç gün sürdü sizin sonraki regl herkesin değişiyormuş sanırım onun düzeni illaki beden işleyişine göre otururda düşük kanamasını merak ettim
Geçmiş olsun ilk önce benim 10 gün kadar sürdü, 5 gün kanama 5 gün lekelenme şeklinde

Kürtaj sonrası 2. Adettin üçüncü günü test vereceğim sağlık ocağında yapılıyor mu bilginiz var mı

Nasıl oldu eşin cnm ne durumdasın
2 gündür daha iyi canım çok şükür, 14.gün test yaptı tekrar pozitif çıktı, evde dinleniyor, teşekkür ederim canım
Yukarıda okudum ayrıntılıya girecekmişsin, hemen duamı ettim, çok çok güzel haberlerle inşallah canımçok güzel geçsin, çok şükür güzel şeylerde oluyor sayfamızda

İnş toparlar tamamen cnm, Allah razı olsun inşallah cnm inşallah güzel haberler alirizevet ya maşallah diyelim ne güzel hamilerimiz arttı darısı en güzel zamanda başına olsun

Düsuk kanaması canım ortalama kaç gün sürdü sizin sonraki regl herkesin değişiyormuş sanırım onun düzeni illaki beden işleyişine göre otururda düşük kanamasını merak ettim
Benim 13 haftalıkken gebeliğim normal doğumla sonlandırıldı 1 hafta boyunca kanamam devam etti.daha sonra tekrar 3-4 gün kanamam ara ara devam etti ama çok yoğun şekilde olmadı hiç.kürtajdan 44. Gün sonra ise ilk reglimi olmuştum

Kızlar size biley soracağım.İlk yaptırdığım beta testinde 113 2. 266 3. İse 500 çıktı ama bana 500 düşük geldi.İlk gebeliğimde 270ten 700 e fırlamıştı.bu konuda çok endişelendim sizce de artış biraz az değil mi?

Canım o 44. Gün arada rreglin gelene kadar ilsiki yaşadınız mı ve o arada yumurtlama oluyormu? Diğer regl gelene kadar benim doktorum hiç korunma dedi kanamam bitsin ilişkiye başlıcam ama diğer regle kadar yumurtlama olucak mı onu anlamadım

Ben ilk ay ovulasyon testi yapmadığım için bilmiyorum.kanama bittikten sonra doktor ilişkiye onay verdi.

Yaa çok.guzel oluyor detaylı, her şeyi gösteriyor doktor tek tek, inşallah sağlıkla güzel haberler alırsınız kuzumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…