- 30 Eylül 2020
- 3.806
- 4.690
- 83
Tabiki kuzum haklısın robot değiliz insanız sonuçta moralimiz bozuluyor benim büyümeyen yumoşlar ne kadar moralimi bozmuştu ben de olmadı kesin gözüyle bakıyordum önceki ay sıfır kalınlıkla saçma adetimsi bir şey olmuştum 45 günde. Üst üste her şey olumsuz her şey olumsuz çok bunalmıştım şimdi bakınca mucize gibi geliyor… Senin için de o kadar çok istiyorum ki inşallah sana da o mucizeyi gösterir allahım ve sağlıkla devam eder tüm kalbimle diliyorum kardeşine bile bu kadar anaç korumacı olan bir insan mükemmel anne olur görelim o günleri inşallahNasip tabi olabilir ama biliyormusun hiç de olur gözü ile bakamaz oldum artık çünkü bünyemde bir tuhaflık var hissediyorum bunu ama sorun şu diyemiyorum tabi yine de herşey Rabbimin elindebakma yarına yine umut dolu olurum ama ilk işte illaki bir çöküş evresi olup geçiyor
Aslında mantıklı kısımları hep biliyoruz da işte insan bazen anlık bir bunalıyor yoksa bence de yeterki nasip olacak olsun her şekilde olacak bakalımTabiki kuzum haklısın robot değiliz insanız sonuçta moralimiz bozuluyor benim büyümeyen yumoşlar ne kadar moralimi bozmuştu ben de olmadı kesin gözüyle bakıyordum önceki ay sıfır kalınlıkla saçma adetimsi bir şey olmuştum 45 günde. Üst üste her şey olumsuz her şey olumsuz çok bunalmıştım şimdi bakınca mucize gibi geliyor… Senin için de o kadar çok istiyorum ki inşallah sana da o mucizeyi gösterir allahım ve sağlıkla devam eder tüm kalbimle diliyorum kardeşine bile bu kadar anaç korumacı olan bir insan mükemmel anne olur görelim o günleri inşallah
Çok şükür canım, zaman bi şekilde akıp gidiyor, daha dün gibi aklımda transfer oldugum günÇoooooooook teşekkür ederim canımmmm.
Ben de seni tebrik ederim, 8 haftalık oldun demek.
Hayırlısı canım bende aynı durumdayım cumartesi randevu aldım 5+6 olacak bakalım inşallah bu sefer sağlıcakla ilerlesin hepimizinliÇooooook teşekkür ederim.
Amiiiiiiin, inşallah canım.
Daha hiçbir şey belli değil, kese bile görmedik ama Allah isteyen herkese yaşatsın bu mutluluğu.
4+4 diye görünüyor şu an.
Bilenler bilir, 9+0’da rutin muayeneye gittiğimde kalp atışını duyamadık bebeğimin ve kürtaj olmuştum maalesef.
Onun için keseyi görsek dahi önümüzdeki 5 hafta benim için biraz zor geçecek.
Dediklerinde haklısın aslında çok başındayım daha ama bazen bir anlık insan cidden mod olarak düşüyor Allahtan çabuk toparlıyorum yoksa biliyorum nasip olacaksa her türlü olacak ona inancım tam, doktorum denemeye başlayalı ne kadar oldu 1 yıla kadar doğal deneme taraftarı biri olduğundan ağırdan sattı gibi gözüküyor aslında ama iş bir yıla yaklaşınca o da hızlanma kafasına geldiDeli misin yaa, ne demek olur gözü ile bakamaz oldum, daha hıcbısey denemeden, rahım fılmı histerekopı bunları bişey saymıyorum bile ben..tanısal amacı yapılan seylerdı, sadece yumurta takıbı yaptırdın 3 4 kere.. Ve sadece bunların ikisinde çatlatma iğnesi kullandın, artık peynır ekmek gibi gidiyor bu ıgne de..
Sana tavsiyem doktorunu degıstırmen, tamam çok iyi niyetli biri ama yetersiz kalıyor be kuzum, ortada bir sorun bıle yok oyalanıyor gibisiniz, yok sımdı asılama yapmam yok onu yapmam bunu yapmam.. Misal hormon testını bile taa ne zaman yaptırdın. Fsh yukseklıgı ile ılgılı bır tedavı protokol uygulanmadı..eger aşılama yaptıracaksan Prof olan bir tüp bebek doktoru ile gorusmelisin. Onlar daha detaylı bir tedavı plani uyguluyor. Ben ilk asılamada Poztıf almıstım, sen neden almayasın.
Hayırlısı canımAslında bu ay hiç stresim yoktu ama nasip işte bakalım
İnşallah oyledir canım, ben tüp bebek doktoruna gittiğimde, hıcbır tedavı yontemi denememıstım, yumurta takıbı yok, bır kere bile ılac kullanmamıstım, 2 yıl beklıyorum diye belki de, gerekli butun testleri yaptı, ve dırek asılama, iğne ile.. Bosuna rahmi yormadı, yok onu deneyim bunu deneyim, kesın ve net olacak doktor.. Bu cok onemlı, biliyorum cok seviyorsun doktorunu ama bu konuda ben yetersiz oldugunu hıssettım.. Her gecen ay üzülmene ben de uzuluyorum, kıyamıyorum sana, o kadar ıyı bır insansın kı.. Guzel umutlarla gıdıyorsun sonra modun düşünce ben de uzuluyorum.. Fsh hormonu da kontrol edin canım, gercekten o duzelınce bak gor hersey nasıl duzelıyor, baslı basına yumurta kalitesi o.. Yuksek olunca tup bebek asılama yapmaz ama tekrardan bakmadı bile, ona sinirleniyorumDediklerinde haklısın aslında çok başındayım daha ama bazen bir anlık insan cidden mod olarak düşüyor Allahtan çabuk toparlıyorum yoksa biliyorum nasip olacaksa her türlü olacak ona inancım tam, doktorum denemeye başlayalı ne kadar oldu 1 yıla kadar doğal deneme taraftarı biri olduğundan ağırdan sattı gibi gözüküyor aslında ama iş bir yıla yaklaşınca o da hızlanma kafasına geldi
Hayırlı olsun evet yoktunuz bende covid olduktan sonra toparlanamadim enfeksiyon düşmedi pskilojim bozuldu, yazamadım güzel haberleri okudum hep.Merhabalar herkese kızlar.
Ben de @Lalalala1 gibi uzun zamandır yoktum buralarda. Kaldığım yerden okumaya çalıştım ama hepsini okuyamadım.Sohrab , çok sevindim senin adına.
Ha-ri , doktoruna güven bence.
D Doktoraliguru , sizi de çok merak ettim ama mesajınızı göremedim.
Ben de güzel bir haberle geldim bugün.
Kürtaj sonrası 3 kere adet oldum ve son adet tarihim 11 Eylül’dü. Adetim gecikince test yaptım ve silik de olsa çift çizgiyi gördüm. Hemen o gün kan tahlili verdim. 11 Ekim Pazartesi günkü kan değerim 1740 çıktı. Bugün sabah tekrar verdim ve sonuç 2843.
Tam 2 katı olmamış ama yüzde 63 artmış olması beni çok sevindirdi.
İnşallah katlanarak artar ve bu sefer sağlıklı bir gebelik olur.
Evet, gerçekten çok çabuk geçti zaman.Çok şükür canım, zaman bi şekilde akıp gidiyor, daha dün gibi aklımda transfer oldugum gün
Beklenen adet tarihini yaz da, senı de listeye ekliyim bebısınle
Çooooooook teşekkür ederim, amin inşallah darısı size ve tüm bekleyenlere.Hayırlı olsun evet yoktunuz bende covid olduktan sonra toparlanamadim enfeksiyon düşmedi pskilojim bozuldu, yazamadım güzel haberleri okudum hep.
Rabbim gönlünüze göre sağlıklı bir gebelik bebek nasip etsin inşallah. Darısı bize olsun. Doktora gittiniz mi
Bende çalışıyorum cnm öğretmenim ama rapor aldım bi hafta daha alicam sonra idari izne çıkıyorum inşallahzor valla canım ya :)
yok ilk bebeğim bu canım öncesinde 1 düşüğüm vardır
Aynen aynen bakınca daha ne geçti bir yıl oldu sadece ama işte bir yılda birçok şey yaşayınca baya geçmiş gibi oluyor insana bakalım illaki bir nasip var bir yerdeHa-ri bu arada senin çok uzun bi süreç olmamış daha ama hemen hamile kalıp düşükle başladığı için moral bozucu oluyor çok iyi anlıyorum. Biz ilk doktora gidip folikasit başladıktan sonra bir yıl kendimiz denedik hiç doktora gitmedim bu süreçte tam olmadı derken hamile kalmıştım kaybettim. Sonra da 7 ay bekledim biliyorsun benim doktorum da hep doğaldan yanaydı bir kere olmuş bir daha olur kafası maalesef ama sabrım tükendi dediğim zaman beni ciddiye alıp ilaç iğne başlamıştı. Seninki de seni ciddiye almaya başladı gibi geliyor bir yıla bir sürü şey sığdırdın sonuçta inşallah güzel olur her şey
Ben seni anlıyorum Allah razı olsun beni düşünüyorsunİnşallah oyledir canım, ben tüp bebek doktoruna gittiğimde, hıcbır tedavı yontemi denememıstım, yumurta takıbı yok, bır kere bile ılac kullanmamıstım, 2 yıl beklıyorum diye belki de, gerekli butun testleri yaptı, ve dırek asılama, iğne ile.. Bosuna rahmi yormadı, yok onu deneyim bunu deneyim, kesın ve net olacak doktor.. Bu cok onemlı, biliyorum cok seviyorsun doktorunu ama bu konuda ben yetersiz oldugunu hıssettım.. Her gecen ay üzülmene ben de uzuluyorum, kıyamıyorum sana, o kadar ıyı bır insansın kı.. Guzel umutlarla gıdıyorsun sonra modun düşünce ben de uzuluyorum.. Fsh hormonu da kontrol edin canım, gercekten o duzelınce bak gor hersey nasıl duzelıyor, baslı basına yumurta kalitesi o.. Yuksek olunca tup bebek asılama yapmaz ama tekrardan bakmadı bile, ona sinirleniyorum
Erkek milleti temizliği yarım yamalak yapıyor cidden.yok be kuzum benim eşimde yapmaya çalışıyorda asla beceremiyor yzık yardım etsin diye dolanıyor peşimde ama elinden gelmiyoinşallah hallolcak canım.
zaten çalışıyorum eve zor atıyorum kendimi son zamanlar gerçekten agırlaşıyormuş insan bu hafta anladım kemiklerimin arasında dans ediyor resmen ve artık agırlık merkezi değiştiği için ayakta durmak işkence
Evin içinde tadilat çok zor cidden.Siz sona gelmişsiniz neyseki.Bizim de bikaç şey var yapılınca kafam rahatlayacak hiç olmazsaAy cok zormuş cnm tadilat ya biz Bayadır uğraşıyoruz, aynen valla cam silseler yetiyor inan, eşim yaptı hep şimdiye kadar temizlik ama erkek ne kadar yapabilir ki, bi gün dedim cam sil üstünden silivermisbide wc banyo mutfak temizliği de önemli. Olur cnm ya temizlik bi şekilde hallolur Allahın izniyle ama cok yorma kendini, ayakta kalmak bile insani yoruyor valla
Ben hata ettim kürtajdan sorna vakalar en düşük seviye idi sanırım asilardan falan bitecek bu iş diye olmadım. İlk aşı günü De tesadüf belirtiler olunca aşıya gitmedim ikinciyi de biraz antikor azalsın diğer ay olucam. Kandaki enfeksiyon düşmedi benim 2 posta ilaç kullandım hala da belirtiler aynı vitaminleri kestigim an tekrar başlayacak gibi hissediyorum. Siz çok iyi yapmışsınız aradan çıkmış iki aşı da şimdi gebe iken rahatsiniz. Hayırlı uğurlu olsun tekrardanD Doktoraliguru , şimdi nasılsınız?
Kürtaj sonrası ben hemen aşımı oldum.
İkinci aşımı olmadan Covid oldum maalesef. Çok şükür, çabuk atlattım. Atlatır atlatmaz 2.aşımı da oldum.
Ama hastalıktan dolayı bir şey kaldı mı hiç bilmiyorum.
Cok şükür cnm arada ağrılarım miğde yanmalarim oluyor ama iyiyim sadece iştahım cok açık su sıra doymuyorum bianda kilo alicam sanırım, şimdiye kadar 1 kilo aldım onu da geçen haftaEvin içinde tadilat çok zor cidden.Siz sona gelmişsiniz neyseki.Bizim de bikaç şey var yapılınca kafam rahatlayacak hiç olmazsaSenin nasıl gidiyor gebelik? Kış bebeği olacak değil mi?
Çooooooook teşekkür ederim.Ben hata ettim kürtajdan sorna vakalar en düşük seviye idi sanırım asilardan falan bitecek bu iş diye olmadım. İlk aşı günü De tesadüf belirtiler olunca aşıya gitmedim ikinciyi de biraz antikor azalsın diğer ay olucam. Kandaki enfeksiyon düşmedi benim 2 posta ilaç kullandım hala da belirtiler aynı vitaminleri kestigim an tekrar başlayacak gibi hissediyorum. Siz çok iyi yapmışsınız aradan çıkmış iki aşı da şimdi gebe iken rahatsiniz. Hayırlı uğurlu olsun tekrardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?