yok be kuzum benim eşimde yapmaya çalışıyorda asla beceremiyor yzık yardım etsin diye dolanıyor peşimde ama elinden gelmiyoinşallah hallolcak canım.
zaten çalışıyorum eve zor atıyorum kendimi son zamanlar gerçekten agırlaşıyormuş insan bu hafta anladım kemiklerimin arasında dans ediyor resmen ve artık agırlık merkezi değiştiği için ayakta durmak işkence
Kızlaar herkese selam
HoşgeldiiiinKızlaar herkese selam
Bir süredir girmiyordum foruma, biraz kafamı topladım yeniden burdayım. Sohrab ve güzel haberi alan tüm diğer arkadaşlarımı kutlarım. Allah Sağlıkla devamını ve bize de yaşatmayı nasip etsin
Ruh halim buhranlı canımHoşgeldiiiindaha iyi misin peki şimdi
Ahh bendeBen 13. Haftada kaybettim bebeğimi hiç bir sorunum yokken cinsiyet öğrenmeye gittiğimde öğrenmiştimşöyle 13-14 haftalık olsa ikili tarama testleri vs bitse rahatlıcam sanki
İşlemler hakkında hiç bir bilgim yok lakin, doktor baya ilgili bak yakın zamanda hamile görmek istediğini falan demiş ya, bana direkt sohrabın doktorunu hatırlattı sohrabın doktorumda yıl bitmeden hamilelik olsun diye çabalamuştı, inşallah seninde o işlemler sonucu bebişin olsun sağlıkla, hayırlaTablonun daimi elemanı yine bir doktor kontrolünden geldiönceleri ilaca bari tepki verip güzel büyüyen yumurtam 18mm hala pek bir ilerleme yok ha iyi mi yine iyi ama rahim kalınlığı 7 bile değil zorlama 6mm ortalama 4.5 ile 5mm bir ölçümü var.
Doktorum da dedi ki bu ay zaten kendiniz deneyeceksiniz deneyin ama olmadı diğer ay ben sana zorla 6mm olan rahim kalınlığı ile aşılama yapamam dedi. Tamam bak 4.5mm de bile hamile kalan var yok değil ama onun şans yüzdesi atıyorum 10 ken rahim 8i 9u görse üstüne mikro çip ile aşılama yapsak şansın %35 i bulacak dedi o yüzden diğer ay adet olursa adet bitimi 2 veya 3 seans rahimde balon şişirip arkasından leucostım verecekmiş sonra estrofem bununla düzelirse aşılama olacak. Bu işlemlerin hiç birinden para almayacağım yeterki artık sağlam ilerleyelim ve bir an önce sizi hamile göreyim ikinizi de çok seviyorum sürekli aynı işlemler ile olmayacak demekki dedi bende son durum bu
Benim ruh halim artık buhranlı bile değil nötr öylece gidip öylece dönüyorum resmen valla detayını bilmiyorum tek gösterdiği bir demir onunla içeri girip balon işlemi yapacağım o açıldıkça rahimde sarkıt dikit gibi ince yapışıklık varsa rahmin esnemesini engelleyen onu ortadan kaldırmış olacağız dedi, yani odak noktası rahim kalınlığının düzelmesiRuh halim buhranlı canımyine adet oldum bu ay, adetimin 4. Günü bugün. Ovülasyon testi aldım bu ay İçin onu deneyeceğim, bir de böyle bakalım nedir ne değildir durumumuz.
Sen nasılsın okudum son yazdığını, balon şişirme dediği rahme su verilen bi işlem var o mu? Tam olarak neden yapıldığını bilmesem de kafamda bu tarz bölük pörçük bir sürü bilgi varinşallah diğer kızlar gibi biz de bu ay alırız güzel haberi.
İlgili o konuda hakını yiyemem asla sadece bu aya kadar biraz daha rahattı ama bir yıla yaklaşınca artık o da işleri hızlandırma kararı aldı birde cidden gönülden istediği belli mesela eğer diğer ay bu işlere başlarsak 2 veya 3 senas gideceğim ama sen hiç parayı düşünme bunlardan almayacağım yeterki işe yarasın ne kadar geldiniz gittiniz maddi konuda ben sizi destekleyeceğim korkmayın dedi bu bile insanı rahatlatıyorAhh bendehamile kalsam benim içinde sanırım kritik haftalar inşallah bundan sonra hep güzel haberler alalım
İşlemler hakkında hiç bir bilgim yok lakin, doktor baya ilgili bak yakın zamanda hamile görmek istediğini falan demiş ya, bana direkt sohrabın doktorunu hatırlattı sohrabın doktorumda yıl bitmeden hamilelik olsun diye çabalamuştı, inşallah seninde o işlemler sonucu bebişin olsun sağlıkla, hayırlaçabalamaya ve duaya devam inşallah kısa sürede güzel haberini alırız
Hayırlı olsun sağıkla kucağınıza alın bebeğinizi bence kesesi bile görünür doktora gittiğinizde değer çok güzel çünkü içinizi ferah tutun :)Merhabalar herkese kızlar.
Ben de L Lalalala1 gibi uzun zamandır yoktum buralarda. Kaldığım yerden okumaya çalıştım ama hepsini okuyamadım.Sohrab , çok sevindim senin adına.
Ha-ri , doktoruna güven bence.
D Doktoraliguru , sizi de çok merak ettim ama mesajınızı göremedim.
Ben de güzel bir haberle geldim bugün.
Kürtaj sonrası 3 kere adet oldum ve son adet tarihim 11 Eylül’dü. Adetim gecikince test yaptım ve silik de olsa çift çizgiyi gördüm. Hemen o gün kan tahlili verdim. 11 Ekim Pazartesi günkü kan değerim 1740 çıktı. Bugün sabah tekrar verdim ve sonuç 2843.
Tam 2 katı olmamış ama yüzde 63 artmış olması beni çok sevindirdi.
İnşallah katlanarak artar ve bu sefer sağlıklı bir gebelik olur.
Ay hadi inşallah sağlıkla ilerler gözün aydın inan çok sevindimMerhabalar herkese kızlar.
Ben de L Lalalala1 gibi uzun zamandır yoktum buralarda. Kaldığım yerden okumaya çalıştım ama hepsini okuyamadım.Sohrab , çok sevindim senin adına.
Kürtaj sonrası 3 kere adet oldum ve son adet tarihim 11 Eylül’dü. Adetim gecikince test yaptım ve silik de olsa çift çizgiyi gördüm. Hemen o gün kan tahlili verdim. 11 Ekim Pazartesi günkü kan değerim 1740 çıktı. Bugün sabah tekrar verdim ve sonuç 2843.
Doktorun gerçekten sizlere de öncelik vermesi güzel bir durum belki stres de etkilemiş olabilir mi canım . İnşallah hiç ummazsın ama olur bu ay kendiliğinden inşallahTablonun daimi elemanı yine bir doktor kontrolünden geldiönceleri ilaca bari tepki verip güzel büyüyen yumurtam 18mm hala pek bir ilerleme yok ha iyi mi yine iyi ama rahim kalınlığı 7 bile değil zorlama 6mm ortalama 4.5 ile 5mm bir ölçümü var.
Doktorum da dedi ki bu ay zaten kendiniz deneyeceksiniz deneyin ama olmadı diğer ay ben sana zorla 6mm olan rahim kalınlığı ile aşılama yapamam dedi. Tamam bak 4.5mm de bile hamile kalan var yok değil ama onun şans yüzdesi atıyorum 10 ken rahim 8i 9u görse üstüne mikro çip ile aşılama yapsak şansın %35 i bulacak dedi o yüzden diğer ay adet olursa adet bitimi 2 veya 3 seans rahimde balon şişirip arkasından leucostım verecekmiş sonra estrofem bununla düzelirse aşılama olacak. Bu işlemlerin hiç birinden para almayacağım yeterki artık sağlam ilerleyelim ve bir an önce sizi hamile göreyim ikinizi de çok seviyorum sürekli aynı işlemler ile olmayacak demekki dedi bende son durum bu
Canım benim hoşgeldinKızlaar herkese selam
Bir süredir girmiyordum foruma, biraz kafamı topladım yeniden burdayım. Sohrab ve güzel haberi alan tüm diğer arkadaşlarımı kutlarım. Allah Sağlıkla devamını ve bize de yaşatmayı nasip etsin
Tebrik ederim canım, Rabbım saglıcakla devam etmeni, kucagına almayı nasip etsinMerhabalar herkese kızlar.
Teşekkür ederim canımKızlaar herkese selam
Çoooooooook teşekkür ederim canımmmm.Tebrik ederim canım, Rabbım saglıcakla devam etmeni, kucagına almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?