Aslında bu ay hiç stresim yoktu ama nasip işte bakalımDoktorun gerçekten sizlere de öncelik vermesi güzel bir durum belki stres de etkilemiş olabilir mi canım . İnşallah hiç ummazsın ama olur bu ay kendiliğinden inşallah
Yürüyor ama tam değil asıl sıkıntı ilaçlarını alamıyor artık çünkü kan değerinde bir sorun çıkmış Allah yardımcısı olsun ama işler giderek karışık ve zor bir hal aldı annesi geldi şimdiHa-ri , hani bi aile vardı eşinin arkadaşı...
En son okuduğum mesajlarda bir kaç sıkıntıdan bahsetmiştin. Devam etmeyecektin sanki.
Ne oldu o iş?
Hala yürüyemiyor mu o arkadaş?
Ya bak her doktor söylemez bunu, inşallah senden de duyarız yakında canımİlgili o konuda hakını yiyemem asla sadece bu aya kadar biraz daha rahattı ama bir yıla yaklaşınca artık o da işleri hızlandırma kararı aldı birde cidden gönülden istediği belli mesela eğer diğer ay bu işlere başlarsak 2 veya 3 senas gideceğim ama sen hiç parayı düşünme bunlardan almayacağım yeterki işe yarasın ne kadar geldiniz gittiniz maddi konuda ben sizi destekleyeceğim korkmayın dedi bu bile insanı rahatlatıyor
Hayırlı olsun, sağlıkla gelsin miniş
Hayırlı olsun, sağlıkla gelsin miniş
Sağlıkla ilerlesin insallah..Merhabalar herkese kızlar.
Ben de @Lalalala1 gibi uzun zamandır yoktum buralarda. Kaldığım yerden okumaya çalıştım ama hepsini okuyamadım.Sohrab , çok sevindim senin adına.
Ha-ri , doktoruna güven bence.
@Doktoraliguru , sizi de çok merak ettim ama mesajınızı göremedim.
Ben de güzel bir haberle geldim bugün.
Kürtaj sonrası 3 kere adet oldum ve son adet tarihim 11 Eylül’dü. Adetim gecikince test yaptım ve silik de olsa çift çizgiyi gördüm. Hemen o gün kan tahlili verdim. 11 Ekim Pazartesi günkü kan değerim 1740 çıktı. Bugün sabah tekrar verdim ve sonuç 2843.
Tam 2 katı olmamış ama yüzde 63 artmış olması beni çok sevindirdi.
İnşallah katlanarak artar ve bu sefer sağlıklı bir gebelik olur.
zor valla canım ya :)Ya kıyamam çalışmak da zordur senin için cnm, başka bebeğin var mıydı senin hatırlayamadım
Hayırlı uğurlu olsun inşallahMerhabalar herkese kızlar.
Ben de @Lalalala1 gibi uzun zamandır yoktum buralarda. Kaldığım yerden okumaya çalıştım ama hepsini okuyamadım.Sohrab , çok sevindim senin adına.
Kürtaj sonrası 3 kere adet oldum ve son adet tarihim 11 Eylül’dü. Adetim gecikince test yaptım ve silik de olsa çift çizgiyi gördüm. Hemen o gün kan tahlili verdim. 11 Ekim Pazartesi günkü kan değerim 1740 çıktı. Bugün sabah tekrar verdim ve sonuç 2843.
Hayırlısı olsun hakkınızda canım güzel haberlerini alırız inşallah en kısa zamanda doktoruna helal olsun valla bunu herkes düşünmez para almak için gereksiz yere çağıran doktorlar var bundan sonra daha güzel olsun inşallah herşeyİlgili o konuda hakını yiyemem asla sadece bu aya kadar biraz daha rahattı ama bir yıla yaklaşınca artık o da işleri hızlandırma kararı aldı birde cidden gönülden istediği belli mesela eğer diğer ay bu işlere başlarsak 2 veya 3 senas gideceğim ama sen hiç parayı düşünme bunlardan almayacağım yeterki işe yarasın ne kadar geldiniz gittiniz maddi konuda ben sizi destekleyeceğim korkmayın dedi bu bile insanı rahatlatıyor
Amin inşallahHayırlısı olsun hakkınızda canım güzel haberlerini alırız inşallah en kısa zamanda doktoruna helal olsun valla bunu herkes düşünmez para almak için gereksiz yere çağıran doktorlar var bundan sonra daha güzel olsun inşallah herşey
Zor sürec allah yardımcın olsun Umut herzaman olsun canım rabbim ol der mucize olur inşallah dualarım seninle hiç bir annenin kucağı boş kalmasın inşallah isteyen hak eden herkese nasip etsin rabbimAmin inşallahbir yanım cidden yoruldum diyor ama bir yanımda hala umutlu içimin sinmediği bir doktor olsa bırakırdım zaten galiba süreci yarıda ama şükür enerjisini seviyorum bakalım inşallah faydasını da görürüm
Amin inşallahZor sürec allah yardımcın olsun Umut herzaman olsun canım rabbim ol der mucize olur inşallah dualarım seninle hiç bir annenin kucağı boş kalmasın inşallah isteyen hak eden herkese nasip etsin rabbim
Canııım çok sevindim hep sağlıkla ilerlesin inşallahhMerhaba kızlarbizde 5+0 da keseyi gördük 10 gün sonra kalp atışına gideceğiz inşallah ama kayıptan sonra ne zor oluyormuş beklemesi… ultrasonda bile stresten ağlar mı insan
Doktorun çok ilgili canım canı gönülden istediği çok belli inşallah bebişinize kavuşturucak siziTablonun daimi elemanı yine bir doktor kontrolünden geldiönceleri ilaca bari tepki verip güzel büyüyen yumurtam 18mm hala pek bir ilerleme yok ha iyi mi yine iyi ama rahim kalınlığı 7 bile değil zorlama 6mm ortalama 4.5 ile 5mm bir ölçümü var.
Doktorum da dedi ki bu ay zaten kendiniz deneyeceksiniz deneyin ama olmadı diğer ay ben sana zorla 6mm olan rahim kalınlığı ile aşılama yapamam dedi. Tamam bak 4.5mm de bile hamile kalan var yok değil ama onun şans yüzdesi atıyorum 10 ken rahim 8i 9u görse üstüne mikro çip ile aşılama yapsak şansın %35 i bulacak dedi o yüzden diğer ay adet olursa adet bitimi 2 veya 3 seans rahimde balon şişirip arkasından leucostım verecekmiş sonra estrofem bununla düzelirse aşılama olacak. Bu işlemlerin hiç birinden para almayacağım yeterki artık sağlam ilerleyelim ve bir an önce sizi hamile göreyim ikinizi de çok seviyorum sürekli aynı işlemler ile olmayacak demekki dedi bende son durum bu
Yaa ne güzel haberler var bugün inşallah sağlıkla devam etsin canımMerhabalar herkese kızlar.
Ay hadi inşallahhhKızlar progesteron baktırmıştım 22,7 çıkmış sonucu. Bu ay ilk kez femara ve ovitrelle kullandım daha önce bu değeri hiç görmemiştim. En fazla 12 çıkmıştı 3 bile gördüğüm olmuştu. Biliyorum 30 çıkıp gebe olmayan da oluyor ama ne bilim mutlu oldum ilacın etkisi olmasına
Çooooook teşekkür ederim.Hayırlı uğurlu olsun inşallahher seferinde güzel haberler almanı nasip etsin Rabbim❤
Amiiiiiiin, inşallah canım.Hayırlısı olsun gözün aydın sağlıcakla ilerlesin inşallah
Aynı duyguları yaşıyoruz kuzum.Merhaba kızlarbizde 5+0 da keseyi gördük 10 gün sonra kalp atışına gideceğiz inşallah ama kayıptan sonra ne zor oluyormuş beklemesi… ultrasonda bile stresten ağlar mı insan
Hayır çatlatma iğnesi istemedim çünkü her seferinde zaten doğal zamanında çatlıyor takip etti belki hafta sonuna kadar rahim biraz daha kalınlaşır erken çatlatırsam böyle kalır dedi bende istemiyordum zaten onda bari sıkıntı yok sürekli dışardan verilen ile bünyem alt üst oldu o bari kalsınCanııım çok sevindim hep sağlıkla ilerlesin inşallahhağlamaz mı ağlar tabi benim kalbim durduğum yerde 140 atıyordu stresten ama sonuç güzel olmuş daha ne isteriz çok şükür
Doktorun çok ilgili canım canı gönülden istediği çok belli inşallah bebişinize kavuşturucak sizibu arada 18 de kötü değil çatlatma iğnesi vermiştir umarım ben duvar kalınlığı yumurta boyutu falan inanmıyorum artık olacağı varsa oluyor inşalllahhh olur bu ay
Yaa ne güzel haberler var bugün inşallah sağlıkla devam etsin canım
Ay hadi inşallahhh
Anladım canım haklısın senin çatlıyor zatenHayır çatlatma iğnesi istemedim çünkü her seferinde zaten doğal zamanında çatlıyor takip etti belki hafta sonuna kadar rahim biraz daha kalınlaşır erken çatlatırsam böyle kalır dedi bende istemiyordum zaten onda bari sıkıntı yok sürekli dışardan verilen ile bünyem alt üst oldu o bari kalsın
Nasip tabi olabilir ama biliyormusun hiç de olur gözü ile bakamaz oldum artık çünkü bünyemde bir tuhaflık var hissediyorum bunu ama sorun şu diyemiyorum tabi yine de herşey Rabbimin elindeAnladım canım haklısın senin çatlıyor zatenUmudunu kaybetme denemelere devam bu ay olmucak diye bir şey yok bence hemen bu ay olmadı gözüyle bakmayın inşallahhh o yumoş bebiş olup bize güzel bi sürpriz yapar
umarım bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırızAynı duyguları yaşıyoruz kuzum.
Cumartesi 5+0 olucak nasipse.
O kadar korkuyorum ki.
Düşük sonrası çoğu kişi böyle oluyo heralde.
Deli misin yaa, ne demek olur gözü ile bakamaz oldum, daha hıcbısey denemeden, rahım fılmı histerekopı bunları bişey saymıyorum bile ben..tanısal amacı yapılan seylerdı, sadece yumurta takıbı yaptırdın 3 4 kere.. Ve sadece bunların ikisinde çatlatma iğnesi kullandın, artık peynır ekmek gibi gidiyor bu ıgne de..Nasip tabi olabilir ama biliyormusun hiç de olur gözü ile bakamaz oldum artık çünkü bünyemde bir tuhaflık var hissediyorum bunu ama sorun şu diyemiyorum tabi yine de herşey Rabbimin elindebakma yarına yine umut dolu olurum ama ilk işte illaki bir çöküş evresi olup geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?