Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ha-ri , hani bi aile vardı eşinin arkadaşı...
En son okuduğum mesajlarda bir kaç sıkıntıdan bahsetmiştin. Devam etmeyecektin sanki.
Ne oldu o iş?
Hala yürüyemiyor mu o arkadaş?
Yürüyor ama tam değil asıl sıkıntı ilaçlarını alamıyor artık çünkü kan değerinde bir sorun çıkmış Allah yardımcısı olsun ama işler giderek karışık ve zor bir hal aldı annesi geldi şimdi

Ya bak her doktor söylemez bunu, inşallah senden de duyarız yakında canım
Çooooooooook teşekkür ederim @busrayln Ha-ri ve newnew
Allah isteyen herkese aklen, bedenen ve ruhen sağlıklı evlatlar nasip eylesin.
Hayırlı olsun, sağlıkla gelsin miniş

Sağlıkla ilerlesin insallah..

Hayırlı uğurlu olsun inşallah her seferinde güzel haberler almanı nasip etsin Rabbim❤

Hayırlısı olsun hakkınızda canım güzel haberlerini alırız inşallah en kısa zamanda doktoruna helal olsun valla bunu herkes düşünmez para almak için gereksiz yere çağıran doktorlar var bundan sonra daha güzel olsun inşallah herşey

Amin inşallah bir yanım cidden yoruldum diyor ama bir yanımda hala umutlu içimin sinmediği bir doktor olsa bırakırdım zaten galiba süreci yarıda ama şükür enerjisini seviyorum bakalım inşallah faydasını da görürüm

Zor sürec allah yardımcın olsun Umut herzaman olsun canım rabbim ol der mucize olur inşallah dualarım seninle hiç bir annenin kucağı boş kalmasın inşallah isteyen hak eden herkese nasip etsin rabbim

Zor sürec allah yardımcın olsun Umut herzaman olsun canım rabbim ol der mucize olur inşallah dualarım seninle hiç bir annenin kucağı boş kalmasın inşallah isteyen hak eden herkese nasip etsin rabbim
Amin inşallah

Merhaba kızlar bizde 5+0 da keseyi gördük 10 gün sonra kalp atışına gideceğiz inşallah ama kayıptan sonra ne zor oluyormuş beklemesi… ultrasonda bile stresten ağlar mı insan
Canııım çok sevindim hep sağlıkla ilerlesin inşallahh ağlamaz mı ağlar tabi benim kalbim durduğum yerde 140 atıyordu stresten ama sonuç güzel olmuş daha ne isteriz çok şükür
Doktorun çok ilgili canım canı gönülden istediği çok belli inşallah bebişinize kavuşturucak sizi bu arada 18 de kötü değil çatlatma iğnesi vermiştir umarım ben duvar kalınlığı yumurta boyutu falan inanmıyorum artık olacağı varsa oluyor inşalllahhh olur bu ay
Yaa ne güzel haberler var bugün inşallah sağlıkla devam etsin canım
Ay hadi inşallahhh

Hayırlı uğurlu olsun inşallah her seferinde güzel haberler almanı nasip etsin Rabbim❤
Çooooook teşekkür ederim.
Hayırlısı olsun gözün aydın sağlıcakla ilerlesin inşallah
Amiiiiiiin, inşallah canım.

Daha hiçbir şey belli değil, kese bile görmedik ama Allah isteyen herkese yaşatsın bu mutluluğu.
4+4 diye görünüyor şu an.
Bilenler bilir, 9+0’da rutin muayeneye gittiğimde kalp atışını duyamadık bebeğimin ve kürtaj olmuştum maalesef.
Onun için keseyi görsek dahi önümüzdeki 5 hafta benim için biraz zor geçecek.

Merhaba kızlar bizde 5+0 da keseyi gördük 10 gün sonra kalp atışına gideceğiz inşallah ama kayıptan sonra ne zor oluyormuş beklemesi… ultrasonda bile stresten ağlar mı insan
Aynı duyguları yaşıyoruz kuzum.
Cumartesi 5+0 olucak nasipse.
O kadar korkuyorum ki.
Düşük sonrası çoğu kişi böyle oluyo heralde.

Hayır çatlatma iğnesi istemedim çünkü her seferinde zaten doğal zamanında çatlıyor takip etti belki hafta sonuna kadar rahim biraz daha kalınlaşır erken çatlatırsam böyle kalır dedi bende istemiyordum zaten onda bari sıkıntı yok sürekli dışardan verilen ile bünyem alt üst oldu o bari kalsın

Anladım canım haklısın senin çatlıyor zaten Umudunu kaybetme denemelere devam bu ay olmucak diye bir şey yok bence hemen bu ay olmadı gözüyle bakmayın inşallahhh o yumoş bebiş olup bize güzel bi sürpriz yapar

Nasip tabi olabilir ama biliyormusun hiç de olur gözü ile bakamaz oldum artık çünkü bünyemde bir tuhaflık var hissediyorum bunu ama sorun şu diyemiyorum tabi yine de herşey Rabbimin elinde bakma yarına yine umut dolu olurum ama ilk işte illaki bir çöküş evresi olup geçiyor

Deli misin yaa, ne demek olur gözü ile bakamaz oldum, daha hıcbısey denemeden, rahım fılmı histerekopı bunları bişey saymıyorum bile ben..tanısal amacı yapılan seylerdı, sadece yumurta takıbı yaptırdın 3 4 kere.. Ve sadece bunların ikisinde çatlatma iğnesi kullandın, artık peynır ekmek gibi gidiyor bu ıgne de..
Sana tavsiyem doktorunu degıstırmen, tamam çok iyi niyetli biri ama yetersiz kalıyor be kuzum, ortada bir sorun bıle yok oyalanıyor gibisiniz, yok sımdı asılama yapmam yok onu yapmam bunu yapmam.. Misal hormon testını bile taa ne zaman yaptırdın. Fsh yukseklıgı ile ılgılı bır tedavı protokol uygulanmadı..eger aşılama yaptıracaksan Prof olan bir tüp bebek doktoru ile gorusmelisin. Onlar daha detaylı bir tedavı plani uyguluyor. Ben ilk asılamada Poztıf almıstım, sen neden almayasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…