Öyle cnm rabbim oğlumla sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah, hepimize inşallah.. Cennet kuşlarımizla cennette buluşucaz inşallah..İnşallah canımyaşanılanlar, kayıplar unutulmuyor ne desek boş. Ama şuan odaklanan gereken, bir ay sonra koynunda uyuyacak bir bebek var içinde. Bir süre sadece onu düşün lütfen
Canları sağ ollsun da ben herseye razıyım kuzumDaha simdiden nazli kızlar ya yandiniz
Covid den dolayı devam ediyor mu hala bu izin bilmiyordum bunuKanama ve lekeler yuzunden canım, okulda hep ayakta olunca, gitme dedı. Somestr donusu 24.hafta oluyor, idari ızın baslıyor, tekrar almama gerek kalmıcak heyet
Haklısın cnm sağlıklı olsunlar yeter, insan kendinden cok onları düşünüyor demi ne değişik bi duygu annelik..Canları sağ ollsun da ben herseye razıyım kuzum
Evet devam ediyorCovid den dolayı devam ediyor mu hala bu izin bilmiyordum bunu
Aynen oyle canım, yeterki saglıklı olsunlar, 35ten once gelmesinler dıye dua ediyorumHaklısın cnm sağlıklı olsunlar yeter, insan kendinden cok onları düşünüyor demi ne değişik bi duygu annelik..
Gelmezler cnm Allahın izniyle sen bol bol dinlen, bak benim ikiz yeğenlerim 34 de geldi daha da dururlardi ama yengemin o gün hamaratligi tuttuAynen oyle canım, yeterki saglıklı olsunlar, 35ten once gelmesinler dıye dua ediyorum
MasallahGelmezler cnm Allahın izniyle sen bol bol dinlen, bak benim ikiz yeğenlerim 34 de geldi daha da dururlardi ama yengemin o gün hamaratligi tuttugirdi mutfağa pasta börek yaptı ayakta kaldı, öğlen doğuma gitti valla, özellikle ikizlerde dinlenmek önemli, rahim ağzı için.. Tabi rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olucak ama elimizden geleni yapalım biz
En güzeli cnm bol bol dinlen.. 32 lerde 2 kilo civarı oluyor ya ondan demiştir doktorun, benimde bi ara erken doğum riskim olmuştu doktorum bi 2 kg olsa rahatlarız demiştiMasallah
Benım doktor 32den sonra istedikleri zaman gelsinler dedı, tabı tutabıldıgımız kadar tutarız ıcerıde dedı, sadece basit yemekler ıcın kalkıyorum, sonra gerı yatıyorum
Olabılır canımm, yasama sansları da artıyor hafta ilerledikçe, ciger gelısımı ıcın de ıyı.. Insallah 35 e kadar dayanaırızEn güzeli cnm bol bol dinlen.. 32 lerde 2 kilo civarı oluyor ya ondan demiştir doktorun, benimde bi ara erken doğum riskim olmuştu doktorum bi 2 kg olsa rahatlarız demişti
Aktif kanama leke yoksa canım, 28.haftada yapılır ıgnen, yaklasık 12 hafta koruyuculugu oluyormus, 28+12 doguma denk gelıyor o da.. Çok sanslı sın bak..Sohrab dün kan uyuşmazlığından bahsetmişsiniz. Bizde de uyuşmazlık var, kürtaj sonrası iğnem yapılmıştı.
Tekrar hamile kalınca da doktorum bir test yaptı koruyuculuk testi sanırım iyi dedi sonucuna. Çok şükür aktif kanamam olmadı. Benim tekrar iğne olmam gerekecek mi? Doktora sormayı unuttum onu
İnşallah o haftaları da göreceksiiiin o minikler neler atlattı Rabbimin yardımı ile nerelerden nerelerden geldi sana eminim en sağlıklı şekilde de alıp evine götürmek nasip olacakOlabılır canımm, yasama sansları da artıyor hafta ilerledikçe, ciger gelısımı ıcın de ıyı.. Insallah 35 e kadar dayanaırız
Aynen oyle kuzum, daha nice guzel anlara şahit olacagız ınsallahİnşallah o haftaları da göreceksiiiin o minikler neler atlattı Rabbimin yardımı ile nerelerden nerelerden geldi sana eminim en sağlıklı şekilde de alıp evine götürmek nasip olacaksen olumlu düşün bak bana olumsuz bir somurtkan şirin olarak gittiğim kontrolden şirine gibi zıplayarak döndüm tam 12 ay sonra zamanı gelince güzel şeyler bir bir oluyor demekki
Mesaj attım, diğer değerlerin iyi sıkıntı yok falan yazmış. Bilmiyorum yaSelizay canım, bugün mü göstereceksin sonucu doktoruna?
Belki beklenen bir durumdur, sonuçta boşuna antibiyotik vermiyorlar.
.
Valla geldiğin gibi hepimizi bilgilendirdin yineAktif kanama leke yoksa canım, 28.haftada yapılır ıgnen, yaklasık 12 hafta koruyuculugu oluyormus, 28+12 doguma denk gelıyor o da.. Çok sanslı sın bak..
Benım her lekede cagırıyor, 5.hafta ve 16.hafta olmak uzere 2 kere oldum o ıgneyı, muhtemelen 26,27 de bidaha yapılır bana.. Igne koruyuculugu bıttıgı an kanamam geldı 16.haftada hastaneye yatısım yapıldı. Igne yapınca kesıldı gonderdıler
Rica ederim kuzum, elimden geldıgınce daha dogrusu kendı yasadıgım tecrube buValla geldiğin gibi hepimizi bilgilendirdin yine
Bizde de var cnm kan uyuşmazlığı, benim de olmadı kanamam, 28.haftada vuruldum ben, pahalı bi iğne, şehir hastanesinden randevu alıp gitmiştim, ücretsiz yaptırmıştımSohrab dün kan uyuşmazlığından bahsetmişsiniz. Bizde de uyuşmazlık var, kürtaj sonrası iğnem yapılmıştı.
Tekrar hamile kalınca da doktorum bir test yaptı koruyuculuk testi sanırım iyi dedi sonucuna. Çok şükür aktif kanamam olmadı. Benim tekrar iğne olmam gerekecek mi? Doktora sormayı unuttum onu
Düşük sonrası özelde vurdular bir ücret almamışlardı o zaman da diye hatırlıyorum kuzum. Sorarım vakit gelince yüksek ücret isterlerse dediğin gibi yaparım teşekkür ederimBizde de var cnm kan uyuşmazlığı, benim de olmadı kanamam, 28.haftada vuruldum ben, pahalı bi iğne, şehir hastanesinden randevu alıp gitmiştim, ücretsiz yaptırmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?