Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah canım yaşanılanlar, kayıplar unutulmuyor ne desek boş. Ama şuan odaklanan gereken, bir ay sonra koynunda uyuyacak bir bebek var içinde. Bir süre sadece onu düşün lütfen
Öyle cnm rabbim oğlumla sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah, hepimize inşallah.. Cennet kuşlarımizla cennette buluşucaz inşallah..

Kanama ve lekeler yuzunden canım, okulda hep ayakta olunca, gitme dedı. Somestr donusu 24.hafta oluyor, idari ızın baslıyor, tekrar almama gerek kalmıcak heyet
Covid den dolayı devam ediyor mu hala bu izin bilmiyordum bunu

Aynen oyle canım, yeterki saglıklı olsunlar, 35ten once gelmesinler dıye dua ediyorum
Gelmezler cnm Allahın izniyle sen bol bol dinlen, bak benim ikiz yeğenlerim 34 de geldi daha da dururlardi ama yengemin o gün hamaratligi tuttu girdi mutfağa pasta börek yaptı ayakta kaldı, öğlen doğuma gitti valla, özellikle ikizlerde dinlenmek önemli, rahim ağzı için.. Tabi rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olucak ama elimizden geleni yapalım biz

Masallah
Benım doktor 32den sonra istedikleri zaman gelsinler dedı, tabı tutabıldıgımız kadar tutarız ıcerıde dedı, sadece basit yemekler ıcın kalkıyorum, sonra gerı yatıyorum

Masallah
Benım doktor 32den sonra istedikleri zaman gelsinler dedı, tabı tutabıldıgımız kadar tutarız ıcerıde dedı, sadece basit yemekler ıcın kalkıyorum, sonra gerı yatıyorum
En güzeli cnm bol bol dinlen.. 32 lerde 2 kilo civarı oluyor ya ondan demiştir doktorun, benimde bi ara erken doğum riskim olmuştu doktorum bi 2 kg olsa rahatlarız demişti

Sohrab dün kan uyuşmazlığından bahsetmişsiniz. Bizde de uyuşmazlık var, kürtaj sonrası iğnem yapılmıştı.

Tekrar hamile kalınca da doktorum bir test yaptı koruyuculuk testi sanırım iyi dedi sonucuna. Çok şükür aktif kanamam olmadı. Benim tekrar iğne olmam gerekecek mi? Doktora sormayı unuttum onu

En güzeli cnm bol bol dinlen.. 32 lerde 2 kilo civarı oluyor ya ondan demiştir doktorun, benimde bi ara erken doğum riskim olmuştu doktorum bi 2 kg olsa rahatlarız demişti
Olabılır canımm, yasama sansları da artıyor hafta ilerledikçe, ciger gelısımı ıcın de ıyı.. Insallah 35 e kadar dayanaırız

Aktif kanama leke yoksa canım, 28.haftada yapılır ıgnen, yaklasık 12 hafta koruyuculugu oluyormus, 28+12 doguma denk gelıyor o da.. Çok sanslı sın bak..
Benım her lekede cagırıyor, 5.hafta ve 16.hafta olmak uzere 2 kere oldum o ıgneyı, muhtemelen 26,27 de bidaha yapılır bana.. Igne koruyuculugu bıttıgı an kanamam geldı 16.haftada hastaneye yatısım yapıldı. Igne yapınca kesıldı gonderdıler

Olabılır canımm, yasama sansları da artıyor hafta ilerledikçe, ciger gelısımı ıcın de ıyı.. Insallah 35 e kadar dayanaırız
İnşallah o haftaları da göreceksiiiin o minikler neler atlattı Rabbimin yardımı ile nerelerden nerelerden geldi sana eminim en sağlıklı şekilde de alıp evine götürmek nasip olacak sen olumlu düşün bak bana olumsuz bir somurtkan şirin olarak gittiğim kontrolden şirine gibi zıplayarak döndüm tam 12 ay sonra zamanı gelince güzel şeyler bir bir oluyor demekki

Aynen oyle kuzum, daha nice guzel anlara şahit olacagız ınsallah

Valla geldiğin gibi hepimizi bilgilendirdin yine

Bizde de var cnm kan uyuşmazlığı, benim de olmadı kanamam, 28.haftada vuruldum ben, pahalı bi iğne, şehir hastanesinden randevu alıp gitmiştim, ücretsiz yaptırmıştım

Bizde de var cnm kan uyuşmazlığı, benim de olmadı kanamam, 28.haftada vuruldum ben, pahalı bi iğne, şehir hastanesinden randevu alıp gitmiştim, ücretsiz yaptırmıştım
Düşük sonrası özelde vurdular bir ücret almamışlardı o zaman da diye hatırlıyorum kuzum. Sorarım vakit gelince yüksek ücret isterlerse dediğin gibi yaparım teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…